Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@15:12:01 GMT

مقایسه فوتون ساوانا و تویوتا پرادو VX + مشخصات فنی

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۳۲۲۷۱

مقایسه فوتون ساوانا و تویوتا پرادو VX + مشخصات فنی

به گزارش اکوفارس، یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار، فوتون ساوانا و تویوتا پرادو VX است. این ۲ خودرو به دلیل شباهت ظاهری متقاضیان یکسانی دارند، اما بسیاری از افراد برای انتخاب یکی از این ۲ خودرو دو دل هستند. در این گزارش قصد داریم مشخصات فنی هر ۲ خودرو را بیان کنیم تا بتوانید انتخاب بهتری برای خرید داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معرفی فوتون ساوانا : 

فوتون ساوانا خودرویی شاسی بلند و ۷ نفره است که با ویژگی‌های آفرودی و انتخاب حالت‌های رانندگی (تک دیفرانسیل، دو دیفرانسیل سبک و دو دیفرانسیل سنگین) که دارد میتوانید مسیر‌های ناهموار را به راحتی طی کنید.

این خودرو چینی دارای موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ و حجم موتور ۱۹۸۱ سی سی است. از امکانات این خودرو می‌توان به حداکثر قدرت ۲۱۴ اسب بخار در ۵۵۰۰ دور در دقیقه و حداکثر گشتاور ۳۲۰ نیوتن متر در ۱۷۵۰ دور در دقیقه اشاره کرد.

از دیگر امکانات و تجهیزات این خودرو چراغ راهنما روی آینه‌های جانبی، غربیلک فرمان چند منظوره، کروز کنترل، چراغ مخصوص روز، سیستم استارت بدون کلید، سانروف، سیستم چهارچرخ هوشمند و سنسور پارک عقب است. ساونا برای اینکه در حد و اندازه یک SUV واقعی ظاهر شود از ابعادی برابر با ۴۸۳۰ میلیمتر در طول ۱۹۱۰ میلیمتر در عرض و ۱۸۸۵ میلیمتر در ارتفاع برخودار است.

از نکات برجسته ساوانا می‌توان به ارتفاع ۲۲۰ میلیمتر کف خودرو از زمین اشاره کرد که همین موضع باعث شده میزان غرق شدگی ماشین در معابر رودخانه‌ای برابر با ۶۰۰ میلیمتر گردد. جلو پنجره ساوانا هم دارای ظاهری عجیب است بطوریکه چندین نوار مورب کرمی در دو طرف برند دایره‌ای شکل فوتون هیچگونه هارمونی را ایجاد نکرده است، اما در نمای ظاهری کمی امیدوار می‌شویم که شاید بتوان یک SUV واقعی داشت چرا که برجستگی‌های روی گلیگر‌ها در کنار خط صاف کمبر بند شانه‌ای هیب یک شاسی بلند را به بیننده تلقین می‌کند.

طراحان فوتون ساوانا در نمای عقبی کمی بهتر عمل کرده و با ایجاد چراغ‌های بزرگ با لامپ‌های LED در کنار نوار کرمی رنگ پهن در بین دو چراغ تا حدودی زیبایی را له کالبد این خودرو دمیده اند. اما با دیدن عقب خودرو باز هم به یاد خودرو‌های دهه نودی خواهید افتاد.

مشخصات تویوتا پرادو VX : 

تویوتا پرادو VX چهار در خودروی ساخت ژاپن است که از جمله خودرو‌های شاسی بلند پرطرفدار به شمار می‌آید. این خودرو دارای امکانات مختلفی است و به نوعی آن را خاص کرده است. این خودرو دارای انتقال نیرو به چهار چرخ FWD است بدین معنا که حداکثر سرعت در آن ۲۰۰ کیلومتر محدود شده است. بدنه به صورتی طراحی شده است که هنگام برخورد با عابر آسیب کمی به او وارد شود.

 از دیگر امکانات این خودرو می توان به چراغ‌های جلو مجهز به سیستم HID و AFS (روشنایی بهتر در جاده و هنگام پیچیدن)،  روشن شدن فلاشر‌ها هنگام ترمز ناگهانی،  سیستم AVS سفارشی (تغییر حالت رانندگی به Normal، Comfort و Sport)،  سیستم VFC در مدل Off-Road،  سیستم KDSS ، سیستم LSD در دیفرانسیل برای کمک به کم کردن اصطکاک و مصرف سوخت اشاره کرد.

این خودروهمچنین مجهز به چهار دوربین، نشان‌دهنده زاویه چرخ‌ها، تنظیم خودکار گیربکس به صورت هوشمند به کمک سیستم AI-Shift ، سیستم هشدار برای کم کردن مصرف سوخت به هنگام شتاب و طراحی دکمه‌های داشبورد برای استفاده آسان حتی با دستکش است.

فوتون ساوانا تویوتا پرادو VX چهار در کشور سازنده  چین  ژاپن سال (طراحی) 2015 2010 موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه 6 سیلندر 24 سوپاپه حجم موتور 1981سی سی 3956سی سی حداکثر قدرت 214 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه 271 اسب بخار در 5600 دور در دقیقه حداکثر گشتاور 320 نیوتن متر در 1750 دور در دقیقه 386 نیوتن متر در 4400 دور در دقیقه جعبه دنده 6 سرعته خودکار 5 دنده اتوماتیک شتاب 0 تا 100 13.9 ثانیه 8.5 ثانیه حداکثر سرعت 175 کیلومتر در ساعت 200 کیلومتر در ساعت وزن 1990 کیلوگرم 2435 کیلوگرم اندازه (میلیمتر) 4830 طول - 1910 عرض - 1885 ارتفاع 4990 طول - 1885 عرض - 1880 ارتفاع فاصله بین دو محور 2790 میلیمتر 2789 میلیمتر مصرف سوخت ترکیبی 9.8 لیتر در هر صد کیلومتر 12.5 لیتر در هر صد کیلومتر حجم باک 75 لیتر 87 لیتر استاندارد آلایندگی یورو 5 یورو 3 استاندارد امنیت   EURONCAP 5 ترمز و پایداری ABS – EBD – BA – ESC – TCS – HAC ABS، EBD، BA، TRC، VSC و همچنین در مدل Off-Road این سیستم‌ها نیز وجود دارند: Multi-Terrain ABS، A-TRC، HAC و DAC کیسه هوا کیسه هوای سرنشینان جلو – کیسه هوای جانبی – کیسه هوای پرده ای 7 کیسه هوا با سیستم SRS - کیسه هوای راننده - کیسه هوای زانویی راننده - کیسه هوای سرنشین جلو - کیسه هوای جانبی - کیسه هوای پرده‌ای سراسری سیستم صوتی بلوتوث – قابلیت پخش MP3 قابلیت پخش CD به همراه چنجر 6 تایی

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: تویوتا پرادو VX فوتون ساوانا دور در دقیقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۲۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند

به گزارش پارس نیوز، سیتروئن C5 Aircross توسط سایپا به شکل مونتاژی به بازار ایران عرضه می‌شود. در حال حاضر مشخصات این خودرو برای عرضه در بازار ایران از سوی سایپا اعلام نشده است، اما پیش‌بینی می‌شود این خودرو با موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ به بازار ایران راه پیدا کند که می‌تواند قدرتی برابر با ۱۷۳ اسب بخار و گشتاور ۲۵۰ نیوتن‌متر را به تولید برساند.

امکانات رفاهی Citroen C5 Aircross 

از امکانات رفاهی این خودرو نیز می‌توان به سامانه استارت/ استاپ، ترمز پارک برقی و اتوهولد، سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، کلاستر دیجیتالی، جک برقی صندوق عقب به‌همراه سنسور پایی،، باز و بسته کردن و تنظیم آینه‌های جانبی به‌شکل برقی و متصل به گرم‌کن، تنظیم برقی صندلی‌های ردیف اول همراه با سردکن و گرم‌کن صندلی‌ها و دوربین 360 درجه با حالت نمایش 3D اشاره کرد.

​امکانات ایمنی سیتروئن ایرکراس سی ۵

این خودرو از امکانات ایمنی متعددی نظیر سیستم نمایش فشار باد تایرها (TPMS)، هشت ایربگ ایمنی، سامانه کنترل خودرو در سراشیبی، سامانه کنترل پایداری و کنترل کشش (ESP)، ترمز اضطراری خودکار (AEB)، رادار هشدار تصادف از جلو (FCW)، سیستم نور بالای اتوماتیک (IHC)، کروز کنترل هوشمند تطبیقی (ACC)، رادار نقطه کور (BSD)، سیستم هشدار خروج از خط (LDW) و سیستم هشدار و پیش‌بینی برخورد در اثر تغییر لاین (LCA) بهره می‌برد.

 

منبع: گجت‌نیوز

دیگر خبرها

  • خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • (تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن
  • گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • این خودرو با چشم‌هایش شما را می‌بیند!/ عکس