Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارحوزه میراث و گردشگری  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،پارسه یکی از شناخته‌شده‌ترین و ارزشمندترین شهر‌های تاریخی و باستانی کشور ما است. این شهر باستانی در ابتدا و در سال ۵۱۸ پیش از میلاد مسیح به دستور داریوش هخامنشی و با ساخت بنایی با عنوان تخت جمشید شکل گرفت. شهر پارسه و بنای تخت جمشید بدون استفاده از هیچ ملاتی ساخته شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اصل سازندگان این شهر باستانی و بنای تاریخی بنا از سبک گذاشتن سنگ خشک روی سنگ خشک دیگر بهره برده‌اند.


به نظر برخی از کارشناسان یکی از بنا‌های تاریخی استان خوزستان نیز با بهره‌گیری از همین روش ساخته شده است. این بنای تاریخی با نام آتشکده جاویدا یا معبد سرمسجد شناخته می‌شود.

آتشکده جاویدا در شمال شرقی شهر مسجد مسلیمان واقع شده است. این بنای تاریخی به دستور یکی از پادشاهان هخامنشی و در قرن هفتم قبل از میلاد مسیح ساخته شد.


ظروف سفالی، سکه‌های قدیمی، مجسمه‌های باستانی و آثار کهنی از بنای تاریخی آتشکده سرمسجد به دست آمده‌اند. هم‌اکنون در برخی از موزه‌های جهان از این آثار نگهداری می‌شود.

نام آتشکده سرمسجد در سال ۱۳۱۶ در فهرست آثار تاریخی ملی و باستانی کشورمان به ثبت رسید.


انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی ایران زمین جاذبه گردشگری بنای تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۳۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود

رئیس صداوسیما در دیدار با عوامل «برمودا» به این نکته اشاره کرد که این برنامه تلویزیونی قابلیت ساخت در فصل‌های بعدی را دارد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیمان جبلی رئیس صدا و سیما در آخرین شب ضبط برنامه تلویزیونی «برمودا» شبکه نسیم با میزبانی از امیر دریادار سیاری، در جمع عوامل این برنامه حضور یافت و با بیان اینکه این برنامه با پشتیبانی یک اتاق فکر قوی طراحی شده است، گفت: برمودا در زیست‌بوم رسانه‌ای متنوع و رقابتی کنونی توانسته توفیق بزرگی را رقم بزند و تبدیل به اعتبار، نماد و یکی از ویژندهای سیما و شبکه نسیم شود.

وی افزود: موفقیت برنامه، مسئولیت تیم تولید را سنگین‌تر می‌کند تا در فصل‌های بعد به توقعات و انتظارات مخاطبانش که بالاتر رفته، پاسخ دهند و با ریل‌گذاری درستی که انجام شده، محتوای مدنظر را به افکار عمومی منتقل کنند.

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه برمودا، قابلیت ساخت فصل‌های متعددی خواهد داشت که با اتکا به اتاق فکری قوی می‌تواند بدرخشد، گفت: این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد که برنامه نباید روی دور تکرار بیفتد و این رویش و زایش باید تداوم داشته باشد.

ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون

وی تحول رویکردی و بسط دامنه ساز و کارهای تولیدی مبتنی بر راهبردهای دوره جدید مدیریتی را ازجمله ویژگی‌های ساخت این مجموعه برشمرد و با تأکید بر محوریت محتوا در شاکله برنامه‌هایی چون برمودا، تصریح کرد که تحول محتوایی غایت همه تحول‌هاست و ضرورت دارد دست‌اندرکاران این برنامه و برنامه‌های مشابه آن به این موضوع توجه خاص داشته باشند و بدان اهتمام ورزند.

جبلی در خاتمه افزود:  باید از ظرفیت‌های به‌وجود‌آمده به موقع و بجا استفاده کرد و برمودا را که  روی‌هم‌رفته کار خوبی است، در مسیر پیشرفت یاری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • نحوه ساخت آب‌نما با بطری پلاستیکی (فیلم)
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد
  • بالاخره راز هرم جیزه کشف شد!