Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مراکز روزانه انجمن مراکز توانبخشی غیر دولتی کشور گفت: بیش از ۳۸ هزار نفر از توانخواه‌هایی که از مراکز روزانه توانبخشی خدمات دریافت می‌کنند، نیازمند دریافت تبلت یا تلفن همراه هوشمند برای آموزشهای مجازی هستند. - اخبار اجتماعی -

مریم شهریاری در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به خدمت‌رسانی در مراکز توانبخشی روزانه اظهار کرد: مراکز روزانه زمانی که کار خود را آغاز کردند، تنها به توانخواه‌های زیر 15 سال خدمات ارائه می‌دادند اما با پیشرفت صورت گرفته و تخصصی تر شدن مراکز، نوع ارائه خدمات نیز افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر 13 نوع مرکز آموزشی توانبخشی و حرفه آموزی مختص معلولیت‌های مختلف راه اندازی شده که از آن جمله می‌توان به مراکز ذهنی زیر 15 سال، مراکز جسمی و حرکتی، ضایعه نخاعی، خانواده و توانخواه کم بینا و نابینا، کودک مبتلا به اختلال شنوایی، سالمندان، روانی مزمن، آموزش و توانبخشی طیف اوتیسم و ... اشاره کرد.

نماینده مراکز روزانه انجمن مراکز توانبخشی غیردولتی کشور با اشاره به لزوم ارائه خدمات تخصصی به افراد دارای معلولیت اظهار کرد: در حال حاضر شاهدیم که افراد دارای معلولیت متناسب با نیازهایی که دارند، خدمات دریافت میکنند و به نوعی می‌توان گفت که خدمات کاملاً تخصصی شده است.

شهریاری درباره تأثیر بیماری کرونا بر عملکرد مراکز توانبخشی روزانه تصریح کرد: بعد از شیوع بیماری کرونا در کشور، مراکز توانبخشی نیز متأثر از این بیماری بودند اما مسئولان مراکز با تلاش خودشان، اجازه ندادند وقفه‌ای در آموزش و توانبخشی گروه هدف ایجاد شود.

وی ادامه داد: با کمک 14 هزار پرسنل شاغل در مراکز روزانه، اقدام به راه اندازی خدمات توانبخشی از راه دور کردیم و هدف ما این بود که توانخواه‌ها از چرخه دریافت خدمات محروم نمانند.

نماینده مراکز روزانه انجمن مراکز توانبخشی غیردولتی کشور با تأکید بر افزایش خدمات مراکز توانبخشی در ایام شیوع بیماری کرونا اذعان کرد: زمانی که مراکز روزانه تعطیل بودند، خدمات به صورت شبانه روزی به جامعه هدف ارائه و متناسب با امکانات خانواده‌ها به آنها ارایه می‌شد.

شهریاری با بیان اینکه "آموزش مجازی نیازمند به ابزار ویژه است" گفت: آموزش مجازی نیازمند ابزارهایی از قبیل گوشی تلفن هوشمند و یا تبلت است و باید به این موضوع توجه شود که اکثر گروه هدف ما را خانواده‌های محروم تشکیل می‌دهند که ابزار لازم برای دریافت آموزش‌های مجازی را در اختیار ندارند.

وی با ارایه درخواستی از مسئولان سازمان بهزیستی تصریح کرد: حق مسلم جامعه هدف ما است که بتوانند در ایام بیماری کرونا از خدمات آموزشی مجازی بهره مند شوند و برای تحقق این مهم، باید ابزار دریافت این آموزش در اختیار آنها قرار گیرد.

نماینده مراکز روزانه انجمن مراکز توانبخشی غیر دولتی کشور با ارایه آماری از جامعه هدف مراکز روزانه که زیر 18 سال هستند اظهارکرد: تعریفی که سازمان یونیسف از کودکان دارد، افراد زیر 18 سال کودک به شمار می‌آیند. براساس این تعریف، 38 هزار و 981 نفر از افراد جامعه هدف ما را افراد زیر 18 سال تشکیل می‌دهند.

شهریاری ادامه داد: تمام افراد خدمات گیرنده از مراکز توانبخشی روزانه 45 هزار نفر هستند که 38 هزار و 981 نفر از آنها را افراد زیر 18 سال تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به نیاز 85 درصد از جامعه هدف مراکز توانبخشی غیر دولتی روزانه به تبلت و یا تلفن همراه هوشمند اذعان کرد: با توجه به نیاز گروه هدف به آموزش مجازی، حداکثر 85 درصد از جامعه هدف مراکز روزانه باید ابزار لازم برای آموزش مجازی را در اختیار داشته باشند.

نماینده مراکز روزانه انجمن مراکز توانبخشی غیر دولتی کشور با اشاره به راه اندازی مجدد فعالیت مراکز روزانه توانبخشی از ابتدای اردیبهشت ماه تصریح کرد: از ابتدای اردیبهشت ماه، مراکز روزانه توانبخشی فعالیت حضوری خود را مجدداً از سر گرفتند و پس از آن، شاهد رفت و آمدهای توانخواهان در مراکز روزانه بودیم.

شهریاری با تأکید بر لزوم در اختیار داشتن مواد ضدعفونی کننده و اقلام بهداشتی برای مراکز توانبخشی روزانه اضافه کرد: به منظور تهیه اقلام بهداشتی نظیر ماسک، الکل، ژل ضد عفونی کننده و ...، برای هر فرد توانخواهی که به مراکز روزانه مراجعه می‌کند، در طول یک ماه هزینه 250 تا 300 هزار تومانی را متقبل می‌شویم و نیازمند حمایت‌های بیشتر برای تأمین این هزینه‌های مازاد هستیم.

وی در باره افزایش هزینه‌های ایاب و ذهاب مددجویان مراکز توانبخشی روزانه گفت: توانخواه‌ها در سراسر کشور اغلب از خانواده‌های محروم هستند و از نقاط دور به مراکز مراجعه می‌کنند به همین خاطر برای آنها سرویس ایاب و ذهاب در نظر گرفته شده است. همچنین در ایام بیماری کرونا، این سرویس‌ها باید فاصله اجتماعی را در نظر بگیرند به همین خاطر مجبور بودیم تعداد خودروهایی که اقدام به جا به جایی توانخواه ها می‌کردند را افزایش دهیم.

نماینده مراکز روزانه انجمن مراکز توانبخشی غیر دولتی کشور گفت: هزینه ایاب و ذهاب مددجویان در ایام بیماری کرونا، افزایش قابل توجهی داشته و برای تأمین هزینه‌ها نیازمند یاری بیشتری هستیم.

سایه سنگین برج سازان زمین خوار بر سر تنها اردوگاه مناسب سازی شده معلولان+ تصاویرسردرگمی معلولان و سالمندان در پی تعطیلی و افزایش اجاره مراکز توانبخشی+ تصاویرجزئیات سهمیه معلولین در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بهزیستی سازمان بهزیستی مراکز توانبخشی روزانه دولتی کشور بیماری کرونا آموزش مجازی جامعه هدف زیر 18 سال هدف ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۴۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز روزانه حدود۱.۲میلیون تومان است

به گزارش خبرگزاری مهر، اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بخشنامه‌ای میزان جدید جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده می‌کنند را برای اجرا به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها ابلاغ کرد.

بر اساس این بخشنامه به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل حقوق و دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۳، میزان جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده کنند، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز مبلغ ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال تعیین شده که در صورت تکرار تخلف، این میزان ۲ برابر خواهد شد.

کد خبر 6099450

دیگر خبرها

  • تقاضا برای خدمات cip همچنان بالا است/ روزانه چند نفر از خدمات cip در ایران استفاده می‌کنند؟
  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز روزانه حدود۱.۲میلیون تومان است
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی