Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان از توقف مزایده فروش کارخانه کنسرو تن ماهی بندرعباس خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، به‌نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، مجتبی قهرمانی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان از توقف مزایده فروش شرکت فرآورده‌های شیلاتی بندرعباس «کارخانه کنسرو تن ماهی بندرعباس» خبر داد و اظهار داشت: با توجه به وصول گزارشات متعدد و درخواست‌های مکرر مردم و کارگران شرکت فرآورده‌های شیلاتی بندرعباس در خصوص جلوگیری از فروش کل سهام این شرکت در مزایده و براساس بازدید به عمل آمده از این کارخانه، بررسی اسناد و مدارک موجود و همچنین سوابق این شرکت که با قدمتی شصت ساله، به عنوان نخستین کارخانه تولید کنسرو تن ماهی کشور و منطقه خلیج فارس به فعالیت مشغول است، به منظور جلوگیری از هرگونه اخلال در روند تولید این شرکت معتبر با دستور قضایی روند فروش و مزایده این شرکت متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه کارخانه کنسرو تن ماهی بندرعباس با زیربنای 97666 مترمربع و ظرفیت تولید 54 میلیون قوطی کنسرو در سال، از بزرگترین واحد‌های تولید کننده کنسرو ماهی و همچنین جزء واحد‌های فعال صادرکننده محصولات دریایی و کنسروی به خارج از کشور محسوب می‌شود تصریح کرد: این کارخانه سهم قابل توجهی از تولید و بازار کنسرو ماهی در کشور را به خود اختصاص داده است و بررسی اسناد و مدارک مربوط به مزایده عمومی فروش کل سهام این شرکت، طبق نظر کارشناسی اولیه، بیانگر عدم دقت و توجه لازم در تعیین ارزش واقعی این سرمایه بزرگ است.

قهرمانی در ادامه تأکید کرد: از آخرین نظر کارشناسی که صورت گرفته است، تاکنون افزایش جدی قیمت‌ها را شاهد بوده ایم. عدم توجه به قیمت برند تجاری این شرکت در کارشناسی‌های اولیه و برآورد‌های بعدی نیز حکایت از عدم دقت لازم در روند فروش دارد.

دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس تأکید کرد: بعضی از اظهارنظر‌ها بیانگر ارزش بیشتر برند "تن ماهی بندرعباس" در مقایسه با سایر برند‌های مشابه می‌باشد و با توجه موارد فوق و همچنین افزایش قیمت‌ها و عدم امکان پیش بینی شرایط قیمتی در خصوص سرمایه‌های موجود شرکت، از قبیل: زمین، تجهیزات و املاک، این تصمیم قضایی اتخاذ شده است.

قهرمانی یادآور شد: حدودیک میلیون و پانصد هزار نفر بازنشسته کشوری به صورت بالفعل و حدود دو و نیم میلیون نفر از کل کارکنان کشور، با پرداخت حق بازنشستگی، به صورت بالقوه در این شرکت ذینفع هستند و همچنین امرار معاش حدود یکصد و هشتاد خانوار بندرعباسی که در این کارخانه مشغول به کار می‌باشند و اکثریت آن‌ها زنان عزتمند و سرپرست خانوار هستند از طریق فعالیت این کارخانه صورت می‌گیرد که باید منافع تمامی این افراد در روند فروش آن مورد توجه جدی قرار گیرد، چرا که با توجه به تجربه سایر واگذاری‌ها بیم تضییع حقوق آن‌ها وجود دارد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان خاطر‌نشان کرد: در شرایط فعلی کشور حمایت از تولید و اشتغال باید اولویت همه مسوولان باشد و از تعطیلی مراکز تولید و کارخانه‌ها به علت عدم دقت کافی در واگذاری‌ها جلوگیری شود.

وی با اشاره به ادعا‌های مطرح شده درباره عدم قیمت‌گذاری واقعی در روند مزایده این واحد تولیدی، تصریح کرد: بررسی‌های کارشناسی به نوعی مؤید این مطلب است.

دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس در خاتمه تأکید کرد؛ به جهت احتیاط در رعایت حقوق ذی نفعان، همچنین جلوگیری از تضییع حقوق عامه مردم و با هدف پیشگیری از وقوع جرم تضییع اموال عمومی، به موجب دستور قضایی؛ فروش و مزایده شرکت فرآورده‌های شیلاتی بندرعباس، متوقف اعلام شده است.

انتهای پیام/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس دادستان عمومی و انقلاب تن ماهی بندرعباس کارخانه کنسرو کنسرو تن ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۴۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی

پیمان بهرامی مدیرشرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه، گفت : فروش مرزی فرآورده‌های نفتی در سال گذشته در مرز‌های پرویزخان، خسروی، سومار و شیخ صله انجام شده که بیشترین فروش در مرز پرویزخان صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در نتیجه اقدامات مفید در این مرز‌ها ۴۲ میلیون و ۵۷۹ هزار لیتر معادل ۵۲۷ میلیارد تومان فروش مرزی فرآورده‌های نفتی تحقق یافته است، تصریح کرد: این میزان ضمن انتفاع مرزنشینان و رونق بازارچه‌های مرزی سهم بسزایی در کاهش قاچاق و عرضه خارج از شبکه و قوانین تعیینی داشته است.

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه تصریح کرد: از رقم ذکرشده، حدود ۱۸ میلیون لیتر معادل ۲۲۳ میلیارد تومان مربوط به فروش از طریق کنترل باک وسائط نقلیه خروجی از کشور بوده است.

وی گفت: با راه‌اندازی سیستم دیپ دیجیتالی باک کامیون در مرز‌های استان، علاوه بر جلوگیری از قاچاق در مرز، کنترل باک کامیون‌ها تسهیل شده و در حداقل زمان ممکن، کار کامیون‌های صادراتی در زمینه کنترل و نظارت بر سوخت خروجی از طریق باک بررسی و براساس قیمت شناور مرزی، مابه‌التفاوت نرخ تعادلی مرزی اخذ و به حساب خزانه واریز می‌شود.

بهرامی اضافه کرد: روزانه حدود ۷ میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی در سطح استان توسط ۳۱۰ دستگاه نفتکش فعال انجام می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • رشد ۶۲ درصدی صادرات آبزیان از خوزستان
  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • این مرد ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک بود/ فروش ساعت مسافر تایتانیک با بالاترین قیمت در یک حراجی
  • فروش ۲.۹ تن طلا در ۲۱ حراج/ امروز چقدر طلا فروخته شد؟
  • استاندار فارس خواستار تسریع نهضت ملی مسکن و حفظ حقوق عامه شد