Web Analytics Made Easy - Statcounter

جان بابایی گفت: اولویت نخست ما تکمیل اورژانس بیمارستان شهید آتشدست نهبندان است که باید هر چه زودتر منابع مالی در اختیار دانشگاه قرار دهیم تا اورژانس و آی سی یو این بیمارستان تکمیل شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ جان بابایی، معاون وزیر بهداشت و درمان به همراه مسئول دبیرخانه هیات امنا معاونت درمان وزارت بهداشت، رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی بیرجند روز گذشته از بیمارستان شهید آتشدست نهبندان بازدید کرد و با حضور در نشست بررسی وضعیت مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان مرزی نهبندان گفت: بیماری کرونا جز با همدلی، هماهنگی و همکاری بین حوزه ها و مجموعه حاکمیت مدیریت نشد و مدیریت بیماری تاکنون بخاطر تلاش جمعی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بیماری کرونا تنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مدیریت نشد، بلکه روسای سازمان‌ها، استانداران، فرمانداران، خیرین و تمامی مردم کمک کردند.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به پراکندگی و گسترده بودن خراسان جنوبی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به دلیل داشتن شهرهای کوچک اما پراکنده و گسترده مقداری مظلوم واقع شده که پراکندگی جمعیت و گسترده بودن شهرستان‌ها، اداره کردن دانشگاه و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان را با مشکل مواجه می‌کند.

او  افزود: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تنها استانی است که به جز مرکز که دارای جمعیت بالا است، مابقی شهرستان‌های دارای جمعیت پایین اما پراکندگی بالا را پوشش می‌دهد.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: این دانشگاه علاوه بر گسترده بودن استان، کمبودهایی نیز داراست که نیاز به توجه ویژه دارد و برای رفع نیازهای بهداشتی و درمانی مردم استان به ویژه شهرستان مرزی نهبندان باید همه دست به دست هم داده و به دانشگاه بیرجند کمک کنیم.

او با بیان اینکه برای ارتقای وضعیت بهداشت و درمان شهرستان نهبندان نیازمند همکاری نماینده مجلس، فرماندار، شهردار و سایر مسئولان هستیم، گفت: هرچه بتوانیم شرایطی ایجاد کنیم تا نگرانی مردم در بُعد سلامت کاهش یافته یا حل شود میزان رضایتمندی افزایش می یابد. از این رو  مشکلات حوزه درمان شهرستان نهبندان را به ترتیب اولویت در دستور کار قرار داده و نسبت به رفع آن در اسرع وقت اقدام می‌کنیم. لازم به ذکر است اولویت نخست ما تکمیل اورژانس بیمارستان شهید آتشدست نهبندان است که باید هر چه زودتر منابع مالی در اختیار دانشگاه قرار دهیم تا اورژانس و آی سی یو این بیمارستان تکمیل شود.

جان بابایی اولویت دوم را تکمیل پانسیون پزشکان بیمارستان شهید آتشدست نهبندان اعلام کرد و گفت: وقتی زمینه رفاه پزشک فراهم شود، استقرار و ماندگاری پزشک بیشتر می‌شود که شهرستان نهبندان اکنون در زمینه کلینیک تخصصی پزشکان با مشکل مواجه بوده و محیط کنونی بسیار فضای کوچکی دارد که سعی می‌کنیم با همکاری خیرین، کلینیک ویژه احداث شود. همچنین تکمیل طرح‌های نیمه تمام و توسعه بیمارستان و ارتقای بیمارستان شهید آتشدست نهبندان نیازمند بودجه برای اجراست که امیدواریم در بودجه سال 1400 به آن توجه شود.

 

معاون درمان وزارت بهداشت بیان کرد: کمک خواهیم کرد تا بخش آی سی یو جدید بیمارستان شهید آتشدست در مجاورت اورژانس، هر چه سریعتر به بهره برداری برسد. مجوز احداث دو پایگاه اورژانس در شهرستان نهبندان اخذ شده است که برای مشکلات احداث آن پیگیری لازم را انجام می‌دهیم.

 جان باباییخاطر نشان کرد: در ارتباط با سایر مشکلات حوزه درمان شهرستان از جمله فضای دیالیز، شبانه روزی شدن مراکز، تکمیل و تجهیز آزمایشگاه و اتاق عمل پیگیری‌های لازم تا حصول نتیجه را انجام می‌دهیم و امید است با همکاری یکدیگر بتوانیم مشکلات حوزه درمان شهرستان مرزی نهبندان که سبب نارضایتی پرسنل، مردم و مسئولان شده است را رفع کنیم و شرمنده مردم شریف این شهرستان در حوزه خدمات رسانی نشویم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اورژانس بیم جان بابایی بیمارستان شهید آتشدست نهبندان درمان وزارت بهداشت شهرستان نهبندان درمان شهرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۶۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی آبادان از آغاز فعالیت این دانشگاه در مرز شلمچه برای ارائه خدمات در اربعین حسینی(ع) از نیمه مرداد خبر داد و گفت: ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران فعالیت خواهند کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، اسماعیل ویسی در نخستین ستاد برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی(ع) دانشگاه علوم پزشکی آبادان که امروز  برگزار شد، اظهار کرد: در اربعین حسینی(ع)  از 15 مرداد فعالیت دانشگاه علوم پزشکی آبادان در مرز شلمچه با استقرار نیروهای خدمات‌رسان حوزه سلامت آغاز می‌شود و تا یک هفته پس از اربعین ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در این مدت 11 پایگاه اورژانس جاده‌ای در مسیر زائران، یک پایگاه ثابت با 10 دستگاه آمبولانس و دو دستگاه اتوبوس آمبولانس در مرکز شهید سلیمانی شلمچه و هواپیمای بیماربر نیز در منطقه استقرار پیدا می‌کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: نقطه‎‌گذاری هفت محل برای ایجاد سالن‌های سرد به منظور رفاه حال زائران و مدیریت یکپارچه سازمان‌ها و موسسات همکار، نیز از دیگر اقدامات پیش‌بینی‌‎شده دانشگاه علوم پزشکی آبادان برای اربعین حسینی پیش‌رو خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳
  • آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳/ فعالیت ۳۳۴۵ پایگاه اورژانس در سراسر کشور در ایام نوروز
  • همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ برگزار شد
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت