Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@11:48:43 GMT

نتیجه جهش‌های کروناویروس مشخص شد

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۳۶۷۷۵

نتیجه جهش‌های کروناویروس مشخص شد


به گزارش تابناک به نقل از دیلی‌میل، تجزیه و تحلیل‌های صورت گرفته توسط متخصصان انجمن سلطنتی لندن نشان داد که هیچ یک از تغییراتی که تاکنون در کد ژنتیکی کروناویروس ایجاد شده، باعث شدیدتر و عفونی‌تر شدن ویروس نشده است.

این یافته‌ها برای پزشکان و اپیدمیولوژیست‌ها اطمینان بخش است چرا که نشان می‌دهد افرادی که قبلا به "کووید-۱۹" مبتلا شده‌اند، از ابتلای مجدد محفوظ می‌مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین امید است که وقتی واکسن کووید-۱۹ در دسترس قرار گرفت، برای طولانی مدت موثر خواهد بود.

سایر یافته‌های این مطالعه ثابت می‌کند که کروناویروس به طور طبیعی در خفاش‌ها تکامل یافته و مقصر ساخت آن آزمایشگاه‌های چینی نیستند.

محققان انجمن سلطنتی لندن می‌گویند که مکان و ماهیت جهش‌ها در کروناویروس جدید بر شدت آن تاثیر نگذاشته است.

پیش از این محققان اظهار کرده بودند که ویروس جهش یافته و شدت آن کمتر شده است. اما میزان مسری بودن آن افزایش یافته است.

اما اکنون، این نظریه می‌تواند به طور کامل از بین برود.

جهش‌هایی که طی پاندمی کووید-۱۹ تکامل یافته است، نشانگر‌هایی از خود به جای گذاشته‌اند که به محققان این امکان را می‌دهد شیوع ویروس را ردیابی کنند.

این یک ابزار کلیدی است که به سیاستگذاران اجازه می‌دهد تصمیم بگیرند که چگونه به بهترین وجه می‌توان این پاندمی را محدود کرد.

پروفسور "جفری اسمیت" (Geoffrey Smith) محقق اصلی پروژه از دپارتمان پاتولوژی دانشگاه کمبریج گفت: خبر خوب این است که عامل کووید-۱۹ یعنی ویروس"SARS-CoV-۲" تاکنون ثابت شده است. زیرا تشخیص آن آسان‌تر است.

وی ادامه داد، توالی‌یابی کل ژن ویروس به ما این امکان را می‌دهد که نه‌تن‌ها فردی که آلوده است را شناسایی کنیم، بلکه دقیقا نوع ویروس را تعریف کنیم و بنابراین روی منشا آلودگی به این ویروس کار کنیم.

نقطه ضعفی که محققان به آن اشاره کرده‌اند، این است که حتی سرعت کم جهش می‌تواند به ویروس این امکان را دهد در برابر برخی دارو‌ها مقاوم باشد.

اما این‌ها حدس و گمان هستند و محققان این مطالعه اطمینان دارند که این بیماری شدیدتر و عفونی‌تر نمی‌شود.

در بخشی از این مطالعه محققان منشا ویروس در انگلیس را بررسی کردند و ریشه ژنتیکی آن را جست وجو کردند.

آن‌ها دریافتند که نزدیکترین خویشاوند این ویروس، کروناویروس خفاش است که در چین پیدا شد و " RaTG ۱۳" نام دارد.

به گفته کارشناسان، تفاوت میان "SARS-CoV-۲" و دیگر کروناویروس‌ها بسیار زیاد است و در آزمایشگاه ساخته نشده است.

در عوض، این مطالعه تایید می‌کند که این ویروس مستقیما از خفاش‌ها و یا از طریق یک پستاندار به انسان راه یافته است.

در روند رسیدن به این نتایج، محققان پروژه که از برجسته‌ترین متخصصان انگلیس هستند، دریافتند که بین ماه‌های فوریه و مارس سال ۲۰۲۰ میلادی، در مجموع ۱۳۵۶ سویه مجزای "SARS-CoV-۲" از خارج، به انگلیس وارد شده است.

بیش از یک سوم (۳۴ درصد) از اسپانیا که کانون اولیه شیوع ویروس بود وارد شده، ۱۴ درصد از ایتالیا، ۲۹ درصد از فرانسه نشات گرفته و کمتر از یک درصد از سفر بین انگلیس و چین حاصل شده است.

منبع: ایسنا

منبع: تابناک

کلیدواژه: حسین انصاریان قرارداد الجزایر الکساندر نوری توافق اسرائیل و بحرین ویروس کرونا جهش ویروس حسین انصاریان قرارداد الجزایر الکساندر نوری توافق اسرائیل و بحرین کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۶۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایپسویچ تاون پس از ۲۲ سال به لیگ برتر انگلیس برگشت
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد