Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،فرناز طبقیان مدیر نظارت بر ناشران فرابورس ایران با اشاره به اینکه شرایط پذیرش در بازار اول و دوم متفاوت هستند، عنوان کرد: بر اساس تغییراتی که در این دستورالعمل رقم خورد برای انتقال نماد‌ها میان این دو بازار معیار‌هایی مرتبط با حداقل شناوری، حداقل تعداد سهامداران، حداقل زمان سپری‌شده از زمان بهره‌برداری عملیات یا ارائه خدمات، حداقل سرمایه، نداشتن زیان انباشته و نسبت حقوق صاحبان سهام به کل دارائی‌ها برای تمامی شرکت‌های پذیرفته‌شده در بازار‌های اول و دوم فرابورس بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با یادآوری اینکه مبنای بررسی معیار‌های مالی مرتبط در انتقال نمادها، آخرین صورت‌های مالی سالانه حسابرسی‌شده منتشرشده در سامانه کدال است، گفت: آیتم‌های دیگری نیز در ارتقا بازار شرکت‌ها در سال جاری بررسی شد که از آن جمله باید به تعداد روز‌های معاملاتی و میزان سهام معامله‌شده اشاره کرد.

بیشتر بخوانید

اُفت ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس در ۲۹ شهریور ماه

به گفته مدیر نظارت بر ناشران فرابورس برای بررسی شرکت‌ها به منظور ارتقای بازار باید حداقل یک سال از پذیرش آن‌ها در بازار دوم فرابورس گذشته باشد.

طبقیان درباره سایر معیار‌ها نیز اظهار کرد: در انتقال نماد همچنین روز‌های معاملاتی شرکت نباید از ۷۵ درصد متوسط روز‌های معاملاتی شرکت‌های بازار اول فرابورس در سال منتهی به تیرماه کمتر باشد و دوم آنکه بدون احتساب معاملات عمده، نسبت سهام معامله‌شده به کل سهام ثبت‌شده شرکت نیز از ۷۵ درصد متوسط این نسبت در بازار اول فرابورس در سال منتهی به تیرماه کمتر نباشد.

طبقیان معیار‌هایی از قبیل تعداد روز‌های معاملاتی و میزان سهام معامله‌شده را بیانگر میزان نقدشوندگی سهام این شرکت‌ها دانست و گفت: به منظور ارتقای نماد، احراز تمامی شرایط بازار اول الزامی است به همین دلیل عدم ارتقای نماد یک شرکت لزوماً به منزله عدم نقدشوندگی سهام آن شرکت نیست.

او درباره زمان انتقال این شرکت‌ها نیز اعلام کرد: در روز‌های پیش‌رو مدیریت عملیات بازار متعاقبا در این زمینه اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرابورس ایران نماد های معاملاتی روز های معاملاتی انتقال نماد بازار اول معیار ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۳۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آرام حیدری امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات در شهر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان در شاخص فاوا (IDI) در رتبه بیست‌وپنجم کشور است که در زیر شاخص دسترسی رتبه ۱۵، در زیر شاخص استفاده رتبه ۲۹ و در زیر شاخص مهارت در رتبه ۲۸ کشوری قرار دارد.

وی افزود: پهنای باند ورودی استان کردستان ۵۷۰ گیگ بر ثانیه است که میزان استفاده دیتا در استان ۲۱۰ گیگ بر ثانیه است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان خاطرنشان کرد: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

حیدری یکی از مزیت‌های رقابتی کردستان را وجود شرکت‌های متعدد دانست و اضافه کرد: ۱۰۴ شرکت عضو نظام صنفی رایانه‌ای در کردستان وجود دارد که ۵۶ مورد آن فعال هستند.

وی گفت: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان ۶۲ مورد است که ۱۶ مورد آن در حوزه فناوری اطلاعات فعال هستند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان افزود: طرح آموزشی «ایران دیجیتال» سال گذشته در تعدادی از استان‌های کشور کشور اجرایی شد و این طرح امسال نیز در استان کردستان اجرا خواهد شد.

کد خبر 747480

دیگر خبرها

  • بهترین بروکرهای فارکس: راهنمای انتخاب برترین‌ بروکر فارکس
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد
  • کاهش بیش از ۱۳ هزار واحدی شاخص کل بورس/ فاز اصلاحی شاخص شروع شد؟
  • گزارش روزانه بورس ۴ اردیبهشت/ رشد بورس موقتی بود؟