Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی یک راهنمای تورهای گردشگری گفت: تزریق نقدینگی و حمایت مالی از معیشت شاغلان، تا حدودی مانع فروپاشی کشورهای صاحب نام در زمینه گردشگری شده ‌است.

محسن عبدی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص اقتصاد گردشگری در شرایط کرونایی و راهکارهای مقابله با آن اظهار کرد: به طور کلی، مهم‌ترین اقدامات کشورهای پیشرو در زمینه گردشگری برای حمایت از این صنعت، تزریق نقدینگی در مارکت گردشگری و حمایت مالی از معیشت شاغلان آن کشورها است که به سبب این اقدامات از فروپاشی صنعت گردشگری کشور خود جلوگیری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای آن که به صورت جزئی‌تر اقدامات صورت گرفته در خصوص صنعت گردشگری این کشورها را بیان کنیم، می‌توان به عنوان مثال به کشور ایتالیا اشاره کرد که در دوران شیوع ویروس کرونا، از گردشگری داخلی کشور خود بسیار حمایت کرده ‌است؛ به گونه‌ای که برای شهروندان خود بن سفر در نظر گرفته و در کنار این اقدامات، پروتکل‌های بهداشتی را نیز رعایت می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: هم‌چنین می‌توان ترکیه را نام برد که اقدامات جالب توجهی انجام داده‌ و از جمله اقدامات این است که درمان همه بیماران را فارغ از هرگونه نژادی بر عهده گرفت و امکانات انتقال شهروندان مقیم کشور خود را از سایر کشورها به داخل ترکیه فراهم کرد. علاوه بر این‌ها ترکیه نظام سلامت قوی داشته و همکاری خوبی میان وزارت بهداشت و فرهنگ و گردشگری این کشور ایجاد شده ‌است. به این ترتیب توانستند برنامه‌ریزی داشته و صنعت گردشگری خود را حفظ کنند.
 
این راهنمای تورهای گردشگری بیان کرد: همان‌طور که می‌دانید ترکیه در سال ۲۰۱۹ حدود ۵۰ میلیون گردشگر داشته و از کشورهای صاحب نام گردشگری به شمار می‌رود و فکر می‌کنم حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت این کشور در این حوزه فعالیت دارند. بنابراین جلوگیری از فروپاشی صنعت گردشگری برای آن‌ها اهمیت داشته ‌است که خوشبختانه موفق به انجام این کار شدند. به طوری که با رعایت کامل اصول بهداشتی در هتل‌ها مانند اندازه‌گیری روزانه دمای بدن گردشگران، ضدعفونی کردن اتاق‌ها، خالی‌ نگه‌داشتن اتاق‌ها به مدت ۱۲ ساعت، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و...، اعتماد مسافران را جلب کرده و بنابراین با این عملکرد سبب شده‌ است صنعت هتل‌داری کشورشان سرپا بایستد.

عبدی در خصوص حمایت‌های دولت از بخش گردشگری کشور تشریح کرد: بسیاری از اقدامات قرار بوده‌ که انجام شود اما متاسفانه انجام نشده و آن‌گونه که باید به کارکنانی که کار خود را از دست داده‌اند، بها داده ‌نشده‌ است. در برخی از موارد معدود نیز بیمه بیکاری با رقم بسیار پایینی در نظر گرفته ‌شده‌ که این وام نیز جوابگوی نیازهای افراد شاغل در این بخش نیست. در این زمینه می‌توان به راهنمایان گردشگری اشاره کرد که در این مدت شغل خود را از دست داده‌اند و حمایتی نیز از این قشر انجام نشده ‌است. 

وی در خصوص بازار جذب گردشگر خارجی ادامه داد: اساساً عدم ورود گردشگر خارجی به کشور با مسائل سیاسی رابطه مستقیم دارد. بنابراین در وهله اول باید به اتفاقات سیاسی منطقه خود توجه کنیم. به این ترتیب ورود گردشگر خارجی تحت تأثیر اتفاقات سیاسی است. به عنوان مثال ما در سال گذشته و قبل از شیوع ویروس کرونا با ریزش شدید ورود گردشگر خارجی مواجه شدیم و به تبع آن بسیاری از افراد کار خود در این زمینه را از دست دادند. کشف واکسن، یا از بین رفتن کامل بیماری کرونا و به علاوه وجود منطقه‌ای امن برای گردشگران، می‌تواند ما را به جایی برساند که بتوانیم برداشت بسیار خوبی از صنعت گردشگری داشته‌ باشیم و مانند سایر کشورها به رشد اقتصادی خود در این زمینه کمک کنیم.
 
عبدی ابراز عقیده کرد: ما طبیعتا نمی‌توانیم مانند کشورهای توسعه‌یافته عمل کنیم و چنین انتظاری هم نداریم؛ اما رکود در صنعت گردشگری این فرصت را به ما می‌دهد تا با همکاری بیش‌تر بخش خصوصی بتوانیم زیرساخت‌های گردشگری کشور را بهبود ببخشیم و راهکارهایی برای بحران‌های آینده ارائه دهیم. به نظر من پرداختن به گردشگری داخلی با رویکرد توسعه پایدار و رعایت موازین بهداشتی و فرهنگی می‌توانست راه گریزی از این رکود بی‌سابقه در مقطع کنونی باشد. اما فکر می‌کنم چنین اتفاقاتی رخ نداد و ما باید بتوانیم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را برای مردم، گردشگران و برای جامعه میزبان، فرهنگ‌سازی کرده و از آن‌ها برای گردشگرانی که قصد دارند وارد کشور شوند، استفاده تبلیغاتی داشته‌ باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري نقدينگي تور گردشگری كرونا توريسم گردشگر خارجی گردشگری داخلی گردشگر خارجی صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۴۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران فولاد اکسین ثابت کرده‌اند در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری پیشرو هستند / همه روزهای سال، "روز کارگر" است

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان، مهندس محمدی در آیین نکوداشت هفته کارگر که با حضور جمع کثیری از کارگران شرکت فولاد اکسین خوزستان در سالن همایش‌های این شرکت در اهواز برگزار شد، ضمن تبریک این روز به همه کارگران و گرامی داشت مقام کارگر اظهار کرد: برای ما همه روزهای سال، روز کار و کارگر است و همیشه مقام کارگر برای ما گرامی و ارزشمند است.

وی همچنین ضمن گرامیداشت روز معلم افزود: تعدادی از کارگران شرکت فولاد اکسین مدرس هستند و از این رو، روز معلم را نیز گرامی می داریم. کارگران و معلمان در صحنه نظام و انقلاب در خدمت مردم هستند و خصوصیت هر دو قشر این است که حیات و فعالیت آن ها جز پایه های انقلاب است.

محمدی ادامه داد: کارگر ایرانی امروزه با همه توان و تلاش، احساس مسئولیت و ابتکار توانسته است در تولید و جهش اقتصادی موثر باشد. همه کارگرانی که در کشور ما کار می کنند باید این مساله را سرلوحه فعالیت خود قرار دهند که کار کردن عبادت است.

وی افزود: تفاوت کار کردن در ایران و یک جامعه شیعه با یک جامعه غربی در همین یک نکته است که ما کار را یک عبادت می دانیم.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به دیدار جمعی از کارگران با مقام معظم رهبری تصریح کرد: توفیق بود که جمعی از کارگران با حضرت آقا دیدار داشتند و ایشان یکی از نکاتی که به آن اشاره فرمودند این بود که کار کردن یک ارزش است و کارگران باید کار را یک ارزش بدانند.

مهندس محمدی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم که از کار کردن به شعاری برسیم که از ابتدای انقلاب به دنبال تحقق آن بودیم و این شعار چیزی نیست جز "نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی" و این شعار به معنای استقلال ملت و کشور ما است.

وی افزود: زحمتی که کارگران و معلمان در کشور می کشند در این راستا است تا ما بتوانیم به یک استقلال در کشور برسیم که شعار نه شرقی،نه غربی؛ جمهوری اسلامی را محقق کنیم و به قله ای که حضرت آقا فرموده است برسیم زیرا اکنون نزدیک قله هستیم.

محمدی را با اشاره به نقش کارگران در تحقق بیانات مقام معظم رهبری در بحث جهش تولید عنوان کرد: نقش کارگر با روحیه و با انیگزه در جهش تولید غیر قابل انکار است. در این زمینه سال گذشته شرکت فولاد اکسین در بحث جهش تولید و سودآوری عملکردی بی نظیر داشت.

وی افزود: همه برنامه ریزی های ما برای افزایش انگیزه کارگران و ارتقا حقوق و دیگر مزایای کارگران است تا براساس فرمایش حضرت آقا حال کارگرانمان خوب باشد و حال ملت خوب باشد. این نگاه به کارگران یک نوع سرمایه گذاری و افزایش بهره وری است که در فولاد اکسین سعی داریم با چنین نگاهی حرکت کنیم.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با بیان اینکه کارگران ما ثابت کرده اند که در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری پیشرو هستند، خاطرنشان کرد: فولاد اکسین اکنون یکی از شرکت های برتر در زنجیره فولاد کشور است و امیدواریم با همت و تلاش کارگران بتوانیم امسال نیز مثل سال گذشته عملکردی شایسته داشته باشیم‌.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کارگران فولاد اکسین ثابت کرده‌اند در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری پیشرو هستند / همه روزهای سال، "روز کارگر" است
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد