Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرداد ماه ۹۷ خبر تخریب خانه پدری فروغ فرخزاد رسانه‌ای شد که میراث فرهنگی استان تهران پس از آن اعلام کرد با تشکیل اضطراری پرونده برای ثبت ملی این خانه و ارسال آن به سازمان میراث فرهنگی کشور زمینه جلوگیری از تخریب آن توسط مالک را فراهم آورد.

خانه پدری فروغ فرخزاد در محله امیریه، کوچه خادم آزاد واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیریه محله‌ای قدیمی در جنوب شهر تهران است که از ابتدای خیابان، ولی عصر (عج) حد فاصل میدان راه‌آهن تا خیابان امام خمینی را در بر می‌گیرد.

دلاور بزرگ‌نیا مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران گفته بود که خانه پدری فروغ فرخزاد متعلق به اواخر دوره قاجار است و ساختمان ارزش تاریخی چندانی ندارد، اما به علت آنکه محل سکونت شاعر معاصر بوده تلاش برای ثبت اضطراری آن در دستور کار قرار گرفت.

بالاخره خانه‌ پدری فروغ فرخزاد در تاریخ ۳ مهر ۱۳۹۷ ثبت ملی شد و با شماره ثبت ۳۲۱۰۸ در فهرست آثار ملی کشور قرار گرفت و از تخریب جان سالم به در برد.

۹ دی ماه ۹۷ بود که حجت نظری عضو شورای شهر تهران همزمان با هشتادو چهارمین زادروز فروغ فرخزد، از آماده شدن لوح ثبتی خانه پدری فروغ خبر داد و گفت: تمام مراحل اداری تملک خانه فروغ انجام شده است و خیلی زود لوح ثبتی آن نیز نصب خواهد شد. به گفته وی، با همکاری شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، خانه پدری فروغ فرخزاد به حالت اولیه خود برخواهد گشت.

شهرداری منطقه ۱۱ تهران، تملک این خانه را پیگیری کرده و شرکت توسعه فضاهای فرهنگی نیز از زیرمجموعه‌های شهرداری تهران است که احیا و ساماندهی چنین اماکنی در دستور کارش قرار می‌گیرد. 

علیرضا آقایی، مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران در گفتگو با همشهری آنلاین درباره آخرین وضعیت ساماندهی خانه پدری فروغ فرخزاد، گفت: پیشتر رایزنی‌ها در این باره انجام شده و در انتظار هستیم که این خانه را به شرکت توسعه فضاهای فرهنگی معرفی کنند. در صورتی که بودجه لازم تامین شود، عملیات ساماندهی این خانه که در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است توسط شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری آغاز می‌شود.

وی درباره تدبیرها برای تامین بواین پروژه گفت: آذر ماه که فصل بودجه‌ریزی است برای ساماندهی خانه پدری فروغ فرخزاد، بودجه لازم را پیشنهاد می‌دهیم. البته از محل اعتبارات مربوط به پروژه‌های کوچک مقیاس محلات نیز می‌توان این پروژه را انجام داد.

کد خبر 550458 برچسب‌ها منطقه ۱۱ شهرداری تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۱۱ شهرداری تهران شرکت توسعه فضاهای فرهنگی خانه پدری فروغ فرخزاد شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۵۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران از توسعه مسیر و گذرهای گردشگری در پایتخت خبر داد.

احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد توسعه مسیر و گذر گردشگری در شهر تهران با بیان اینکه گذر گردشگری تعریفش با مسیر گردشگری متفاوت است گفت: در مورد گذر گردشگری می‌توان به اقداماتی که در باب همایون، سی‌تیر و... انجام شده، اشاره کرد اما در مورد مسیرهای گردشگری موضوع متفاوت است به‌گونه‌ای که در مسیر گردشگری ممکن است مردم به صورت عادی زندگی کنند اما چندین نقطه گردشگری و میراثی وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه مثلا خانه نیما یوشیج و خانه جلال و سیمین به دلیل همجواری یک مسیر گردشگری هستند، گفت: اما گذر گردشگری با برنامه‌ریزی ایجاد می‌شود. حتما تعداد مسیرهای گردشگری را افزایش داده و در سال گذشته نیز تعداد این مسیرها را به 19 مسیر رساندیم و همچنین تلاش می‌کنیم که گذرهای گردشگری را ایجاد کنیم کما اینکه دو گذر غذا در منطقه 9 و 4 ایجاد شده است.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر در مورد انتخاب شهردار ویژه ناحیه بازار با بیان اینکه از قبل این موضوع مطرح بود چرا که ما در تهران مناطق و محلات ویژه ای داریم که در بحث میراث فرهنگی و گردشگری خاص هستند گفت: باید شهردار ناحیه علاوه بر مضوعات شهری به موضوعات میراثی و مرمت و... وارد باشد و برای اینکه شهرداران ویژه را راه‌اندازی کنیم براساس مصوبه شورای شهر، این شهرداران ویژه نواحی را با اولویت شهردار ویژه ناحیه بازار تصویب کردیم و الان توپ در زمین شهرداری تهران است که باید این مصوبه را اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین تصاویر از حضور آتیلا حجازی در تمرین استقلال تهران | بازگشت به خانه پدری
  • بازگشت به خانه پدری؛ حجازی به بازیکنان استقلال معارفه می‌شود
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • وضعیت ورزشگاه یادگار امام یک ساعت مانده به بازی تراکتور-استقلال