Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی استاندار آذربایجان غربی با اشاره بعد اینکه یکی از برنامه های ویژه دولت برای افزایش بهره وری و کاهش هزینه های مازاد، فروش اموال غیر منقول مازاد دستگاه های اجرایی است، گفت: روند اقدامات دستگاه های اجرایی در معرفی و فروش اموال مازاد که نگهداری آنها هزینه بر و نیز بلا استفاده است، قابل قبول نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدمهدی شهریاری روز شنبه ۲۹ شهریور در جلسه مولد سازی و فروش اموال مازاد دستگاه های اجرایی با انتقاد از روند اجرای این طرح در استان تصریح کرد: سهمیه تعیین شده برای استان از قبل فروش اموال مازاد ۱۷۰۰ میلیارد تومان است که به جهت محدودیت زمانی باید اهتمام جدی تری انجام بگیرد.

وی افزود: برخی دستگاه های اجرایی هنوز از معرفی اموال مازاد امتناع می ورزند که در صورت تداوم این روند، در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان نسبت به مازاد اعلام نمودن اموال بلااستفاده دستگاه های اجرایی اقدام می کنیم.

شهریاری گفت: این سیاست دولت علاوه بر اینکه موجب اتمام پروژه های عمرانی و پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان و دیگر هزینه های لازم می شود، بهره‌وری دستگاه ها را نیز از طریق حذف هزینه های زائد نگهداری بالا می برد.

استاندار آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: هزینه های نگهداری اموال مازاد یکی از دلایل بهره وری پایین دستگاه های اجرایی است که هر چه سریعتر باید نسبت به تعیین تکلیف این اموال اقدام لازم انجام گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی اموال مازاد دولتی دستگاه های اجرایی آذربایجان غربی اموال مازاد فروش اموال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۸۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از رشد 8 برابری آمار اخذ سند و رای مثبت برای املاک فاقد سند در بافت‌های فرسوده در مقایسه با سال‌های گذشته خبر داد.

به گزارش فارس، مهدی هدایت در خصوص املاک فاقد سند گفت: پس از ابلاغ برنامه چهارم توسعه شهر تهران در زمینه نوسازی بافت های فرسوده، یکی از احکام این برنامه اخذ سند برای پلاکهای واقع در بافت فرسوده است و طبق حکم70 برنامه چهارم توسعه شهر تهران مقرر شده که به منظور رفع موانع، تسریع و تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند بافت های فرسوده با هماهنگی سایر دستگاه های مرتبط در سال 1402 نسبت به اخذ سند و نوسازی این قبیل املاک اقدام گردد. 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: با تلاشهای صورت گرفته و بکارگیری ظرفیت ستاد بازآفرینی شهر تهران و همکاری شایسته اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، آمار اخذ سند و رای مثبت برای املاک فاقد سند طی سال 1402 دو برابر میزان مصوب برنامه چهارم توسعه بوده است.

هدایت با بیان این که آمار اخذ سند و رای مثبت برای املاک فاقد سند در بافت های فرسوده در مقایسه با سال های گذشته 8 برابر رشد داشته است، افزود: انتظار داریم با همکاری مشترک سازمان نوسازی و اداره کل ثبت اسناد و املاک و سایر دستگاه های مرتبط روند رو به رشد صدور سند تداوم داشته باشد تا بتوان با و پیگیری های شهرداری تهران بر چالش های بناهای ناایمن بافت فرسوده در مواقع بحران غلبه کرد.

دیگر خبرها

  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • دستگاه قضا؛ نماد اعتمادمردم به نظام اسلامی
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • حل مشکلات مردم در حوزه مسکن یک تکلیف شرعی است
  • بررسی و تعیین تکلیف ۱۵ پرونده در کمیسیون ماده ۵ استان آذربایجان‌غربی
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • کشف گوشی قاچاق در نوار مرزی استان آذربایجان غربی
  • زمین‌های واگذارشده به دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف می‌شوند
  • مبارزه با مواد مخدر؛ یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت