Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@03:58:07 GMT

انتقال کرونا در هواپیما امکان دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۸۴۷۰

انتقال کرونا در هواپیما امکان دارد؟

 به تازگی خبری منتشر شده مبنی بر اینکه در آغاز همه‌گیری کرونا یک زن با علائم خفیف بیماری در یک پرواز از لندن به ویتنام منجر به ابتلای ۱۵ نفر دیگر در این پرواز شده است.

در حادثه دیگر به نظر می‌رسد مسافران پرواز از بوستون به هنگ کنگ دو مهماندار هواپیما را مبتلا کرده‌اند.

هر دو مورد مربوط به پرواز‌های طولانی در اوایل همه‌گیری قبل از آن است که شرکت‌های هواپیمایی الزام به استفاده از ماسک صورت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یک تیم از ویتنام یک گروه از موارد مربوط به پروازی را که در ۲ مارس از لندن وارد هانوی شد، پیگیری کرد.

طبق اعلام انستیتوی ملی بهداشت و اپیدمیولوژی در هانوی، یک زن تاجر ۲۷ ساله از ویتنام که به عنوان مورد شاخص احتمالی شناسایی شده است، از اوایل فوریه در لندن مستقر بود.

در ۲۲ فوریه، این فرد و خواهرش به میلان ایتالیا بازگشتند و متعاقباً به پاریس سفر کردند و سپس در ۲۵ فوریه به لندن بازگشتند.

در این زمان، کرونا در ایتالیا به سرعت در حال شیوع بود، اما موارد بسیار کمی در انگلیس گزارش شده بود.

این زن در تاریخ ۱ مارس سوار پرواز هانوی شد.

به گفته کارشناسان، او در قسمت بیزینس کلاس هواپیما نشسته بود و در طول پرواز دچار گلو درد و سرفه شده بود.

وی سه روز پس از فرود هواپیما به بیمارستان رفته و آزمایش کرونای او مثبت شد. مقامات بهداشتی ۲۱۷ مسافر و خدمه را که با او در پرواز بوده‌اند، ردیابی کرده و اعلام کردند ۱۲ مسافر بیزینس کلاس، دو مسافر کلاس اقتصادی و یک خدمه نیز به کرونا مبتلا شده‌اند.

محققان در عین حال تاکید کردند که به غیر از قرار گرفتن در معرض بیمار در پرواز به هیچ وجه امکان آلوده شدن هر ۱۵ نفر از طرق دیگر وجود نداشته است.

آن‌ها می‌گویند که محتمل‌ترین راه انتقال در طول پرواز، انتقال آئروسل یا قطرات به ویژه برای افرادی که در کلاس تجاری نشسته‌اند، است.

در نتیجه خطر انتقال کووید-۱۹ در هواپیما در طول پرواز‌های طولانی واقعی بوده و احتمال ایجاد خوشه‌های کروناویروس با اندازه‌ای قابل توجه حتی در کلاس تجاری با فضای مناسب برای نشستن وجود دارد.

تا زمانی که کووید-۱۹ با عدم انجام آزمایش دقیق و مراقبت، تهدیدی جهانی است، اقدامات ایمنی در هواپیما و اقدامات غربالگری پیش از ورود برای ایمنی پرواز لازم است.

در حادثه دوم نیز یک زن و شوهر در ۹ مارس با کلاس تجاری از بوستون به هنگ کنگ پرواز کردند. هر دو پس از ورود علائم خود را نشان دادند و ویروس کرونا در آن‌ها تشخیص داده شد.

با ردیابی تماس، تست کرونای دو مهماندار پرواز نیز مثبت شد.

به گفته محققان، هواپیما تنها مکانی بود که هر چهار نفر برای مدت طولانی در مجاورت هم بودند. بنابر نتایج آزمایشات توالی ژنتیکی ویروس در هر چهار مورد به هم مربوط بوده و ژنوم ویروسی هر چهار بیمار ۱۰۰ درصد یکسان بوده است.       منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا هواپیما انتقال کرونا پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا

لندن قرار است میزبان کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی بریتانیا باشد که در زمینی به مساحت دو هکتار بنا خواهد شد و محیط بس‌روح اطراف خود را به فضایی سبز و پرجنب‌وجوش تبدیل خواهد کرد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، یک استودیوی معماری بریتانیایی موفق به دریافت مجوزهای برنامه‌ریزی برای توسعه کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در زمینی به مساحت دو هکتار در منطقه بنک‌ساید لندن شده است. سازندگان آن قصد دارند اولین کسانی باشند که به رتبه طلایی گواهی‌نامه WELL Community دست پیدا می‌کنند که چارچوبی برای نظارت بر ویژگی‌هایی مرتبط با سلامت و رفاه ساکنان است. این پروژه خانه‌های جدید، دفاتر، خرده‌فروشی و طیف وسیعی از امکانات فرهنگی و اجتماعی را فراهم می‌کند تا این مکان بی‌روح را به زندگی بازگرداند.

لندن، میزبان کربن‌صفرترین ساختمان بریتانیا

ساختمان جدید صد درصد الکتریکی شامل دو بلوک مسکونی ۲۲ و ۴۰ طبقه دارای ۴۰۰ خانه که ۴۰ درصد آن مسکن‌ارزان قیمت است و یک آسمان‌خراش اداری ۴۵ طبقه خواهد بود و در کل عمر خود کمترین میزان انتشار کربن را در میان ساختمان‌های بلند لندن خواهد داشت. آسمان‌خراش نیز شامل دفاتری اداری خواهد بود که با نور طبیعی روشن می‌شوند و در هر طبقه به تراس‌های بیرونی دسترسی دارند.

سازندگان در نظر دارند این بخش اداری دارای سطحی منعطف برای افزایش طول عمر و تراس‌های سبز آبشاری باشد که به محیط کاری بعدی اجتماعی می‌بخشد. ساختمان یادشده همچنین دارای پمپ‌های حرارتی زمینی خواهد بود که ۹۵ درصد از نیازهای گرمایشی بنا را تأمین می‌کند.

ساختمان‌ها با نوارهایی از روکش‌های سفالی‌رنگ تزئین خواهد شد که روی نماهای لعاب‌دار آسمان‌خراش به‌صورت عمودی و روی بلوک‌های مسکونی به‌صورت افقی اجرا می‌شود.

ساختمان کربن‌صفر جدید لندن فضای کار و اتاق‌های اجتماعات مقرون‌به‌صرفه برای جامعه محلی، مناطق بازی برای کودکان و یک میدان عمومی در مرکز توسعه با مناطق خرید و غذاخوری ارائه می‌دهد.

سازندگان همچنین قصد دارند تنوع زیستی را در این ساختمان تا ۱۵۰ درصد از طریق روش‌های مختلف از جمله کاشت حدود ۱۰۰ درخت افزایش دهند و ساختمان جدید را به یک مرکز کاری و زندگی پررونق تبدیل کنند که به جامعه محلی متصل است و سعی دارد بافت شهری را ارتقا دهد.

فضاهای عمومی جدید و پر جنب‌وجودی نیز در طراحی این بنا در نظر گرفته شده است که با یک مسیر دوچرخه‌سواری و تعدادی از وسایل حمل‌ونقل عمومی برای تشویق سفرهای بدون ماشین به هم متصل خواهند شد.

کد خبر 750241

دیگر خبرها

  • VAR چینی هنوز وارد ایران نشده/ برگزاری دیدار ها با VAR بعید است
  • شکست حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس در انتخابات محلی
  • چلسی ۲ - تاتنهام صفر ؛ پیروزی آبی‌های لندن در استمفوردبریج
  • کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • چلسی دربی لندن را از تاتنهام برد
  • اسلام هراسی پای شهردار مسلمان لندن را هم گرفت
  • انتقال پیام لیزری توسط ناسا به زمین
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • بهترین صندلی در هواپیما برای مسافرانی که از پرواز می‌ترسند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا