Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@21:51:03 GMT

ساخت تیزر تبلیغاتی برای شبکه های اجتماعی

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۴۸۶۰۵

ساخت تیزر تبلیغاتی برای شبکه های اجتماعی

هر روز وقتی از سر کار به خانه برمی‌گردیم، به‌محض اینکه تلویزیون را روشن می‌کنیم تا برنامة محبوب‌مان را تماشا کنیم در معرض موج گسترده‌ای تبلیغات قرار می‌گیریم.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام کانون آنی‌بین، تیزرهای تلویزیونی، زیرنویس‌ها، رپورتاژها... هر یک از این برنامه‌ها به شکلی هدفمند ما را به طرف برندها یا محصولات متنوعی هدایت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته خوب می‌دانیم تبلیغات تنها به تلویزیون محدود نمی‌شود؛ در راه محل کار تا خانه هم حتماً چشم‌مان به بیلبوردهای سطح شهر افتاده که هرکدام با آب‌ و تاب از امتیازهای استفاده از یک محصول یا خدمت می‌گفته‌اند.

دنیای تبلیغات همواره در حال گسترش است و شاید این روزها کمتر جایی را بتوانیم پیدا کنیم که اثری از تبلیغات در آن دیده نشود.

هنگام تماشای ویدئوهای آنلاین، وقتی داریم در اینستاگرام وقت‌گذرانی می‌کنیم، موقع چرخیدن در وب‌سایت‌های خبری، خواسته یا ناخواسته فهرستی از خریدهای آینده‌مان را آماده و تکمیل می‌کنیم.

ساخت تیزر تبلیغاتی برای تلویزیون و شبکه های اجتماعی + لیست قیمت (کلیک کنید)

ما چطور باید کسب‌وکارمان را معرفی کنیم؟

در چنین دنیای پررقابتی، برای اینکه بتوانیم وارد بازی تبلیغات شویم حتماً باید هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشیم. همه‌چیز لزوماً با سرمایه زیاد به دست نمی‌آید، در عوض باید بدانیم چطور هوشمندانه و دقیق وارد میدان شویم.

گاهی وقت‌ها با پرداخت هزینه‌های گزاف هم ممکن است به هدف موردنظرمان نرسیم، اما برعکس تنها با یک تصمیم به‌موقع می‌توانیم در لحظه درست، کار درست را انجام بدهیم تا بیشترین بازدهی را از تبلیغات داشته باشیم. این بازی پرظرافت، تجربه و توان زیادی می‌طلبد.

کار را به آنی‌بین بسپارید

کانون آنی‌بین طی ده سال گذشته نقش قابل‌توجهی در تولید تیزرهای تبلیغاتی و پیشبرد رویکرد تجاری برندهای مختلفی در بازار ایران داشته و با حضور در عرصه‌های مختلف تبلیغات، در کنار شرکت‌ها و سازمان‌های موفق کشور بوده است.

گروه خلاق کانون آنی‌بین، با بررسی و تحلیل بازار و رقبای شما، راهکارهای به‌روز و مناسبی را برای انجام تبلیغات ویدئویی و دیجیتال ارائه می‌دهد.

آنی‌بین با بهره‌مندی از دانش تبلیغات روز و تجهیزات و سخت‌افزار مطابق با استانداردهای جهانی در ساخت تیزر و برنامه‌ریزی تبلیغاتی، در رقابت بر سرِ بهتر دیده شدن شما را همراهی می‌کند.

شما می‌توانید برای مشاهده نمونه کارهای کانون آنی‌بین به سایت anibeen.com مراجعه کنید و همچنین با مشاهدة تعرفه‌ها، با هزینة تولید تیزر و سایر خدمات ما آشنا شوید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ساخت فیلم تبلیغاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۸۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فایننشال تایمز، به تازگی لایحه‌ای درباره محدودیت تیک‌تاک در آمریکا به تصویب رسیده است. بر اساس این لایحه، شرکت چینی «بایت دنس» مالک شبکه اجتماعی تیک‌تاک تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد این برنامه ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت فروشگاه‌های برنامه و ارائه‌دهندگان اینترنت مواجه خواهد شد.

این مصوبه به تهدیدات ناشی از «برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمن خارجی» اشاره می‌کند. به نوشته فایننشال تایمز، سیاستمداران آمریکایی نگران تأثیری هستند که پکن می‌تواند بر محتوای داده‌های کاربران «تیک‌تاک» اعمال کند.  فروش برنامه ها و شبکه های اجتماعی پیش از این هم سابقه داشته است. مثلا چهار سال پیش، شرکت چینی Kunlun Tech برنامه دوستیابی‌اش را به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی از امنیت داده‌های کاربران به San Vicente Acquisition فروخت. با این حال، این فروش کمتر از یک میلیارد دلار قیمت داشت و این در حالی است که تیک‌تاک بسیار بزرگتر است. درآمد آمریکا از این شبکه اجتماعی در سال گذشته به ۱۶ میلیارد دلار رسید.   به نظر می‌رسد هیچ پیشنهادی در این مقیاس وجود نداشته باشد. گزارش‌ها حاکی از آن است که برخلاف متا، تیک‌تاک زیان‌دِه است.   یا در مثال‌های دیگر، روسیه در سال ۲۰۱۶ دسترسی به «لینکدین» را به دلیل خودداری از ذخیره اطلاعات کاربران روسی در این کشور مسدود کرد. یا در سال ۲۰۲۰، هند تیک‌تاک را برای حفظ حریم خصوصی و نگرانی‌های امنیتی ممنوع کرد. امسال هم چین واتس‌اپ را به همین دلیل ممنوع کرد.    تیک‌تاک در تلاش برای متقاعدکردن مقامات واشنگتن درباره این شبکه اجتماعی تاکنون از دو مدیر اجرایی استفاده کرده است. اولین مدیر، «کوین مایر» بود که تنها چند ماه دوام آورد، اما جانشین او یعنی «شو زی چو» سه سال است که در جایگاهش مانده است.   اما ناکامی «چو» در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه تیک‌تاک یک تهدید امنیتی نیست، می‌تواند برای حضور او در سِمتش محدودیت زمانی ایجاد کند. این ناکامی همچنین می‌تواند باعث ممنوعیت برنامه‌های دیگر شود.   تیک‌تاک تاکید کرده که در حال برنامه‌ریزی برای مبارزه قانونی با مصوبه قانونگذاران آمریکایی است. ممنوعیت تیک‌تاک قطعا باعث ناراحتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی این برنامه می‌شود، اما این ممنوعیت به صورت یک‌باره نخواهد بود.    فایننشال در پایان نوشت، با این اتفاقات، اینترنت جهانی بیش از پیش دچار شکاف و گسستگی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • قرعه کشی زمان پخش برنامه‌های انتخاباتی نامزد‌ها در شبکه شهند
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان
  • تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد می‌شود
  • پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات از شبکه سهند
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • رفتار تبلیغاتی کاندیدهای انتخابات مجلس رصد می‌شود
  • تبلیغات داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس در گنبد آغاز شد
  • پخش «چهل تیکه» و «استودیو هشت» به یاد مسعود اسکویی + تیزر