Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@12:07:10 GMT

نرخ بازگشت به زندان مددجویان آموزش دیده ۲ درصد است

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۰۰۱۱

نرخ بازگشت به زندان مددجویان آموزش دیده ۲ درصد است

ابوالفضل حجتی پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در خراسان شمالی اظهار داشت: زندانیانی که زیر پوشش برنامه های فرهنگی، آموزشی قرار می گیرند پس از تحمل حبس به آغوش خانواده بازگشته و وارد کار و فعالیت می شوند.
وی افزود: در تمامی زندان های کشور کلاس های حرفه آموزی در زمینه های مختلف از جمله خدماتی، صنعت، کشاورزی و صنایع دستی وجود دارد و این حرفه آموزی ها با توجه به نیاز هر منطقه نیز برنامه ریزی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجتی پور اظهار داشت: در بحث اشتغال مددجویان نیز با سازمان ها و مراکز بیرون از زندان همکاری و تعامل کرده و برای به کارگیری این افراد تلاش مشارکت می کنیم.

۳۰ درصد محکومان زندان ها اشتغال دارند 
سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی با بیان اینکه ۳۰ درصد مددجویان زندان های کشور شغل دارند، گفت: برای مددجویانی که دوران محکومیت طولانی را سپری می کنند، اشتغال ایجاد شده است.
حجتی پور افزود: این سازمان در خصوص بهداشت و درمان زندانیان نیز بر اساس برنامه های مصوب و ابلاغی ستاد ملی کرونا و همسو با سیاست های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پرشکی عمل کرده و نهایت تلاش خود را برای جلوگیری از ابتلای مددجویان زندانها به کووید ۱۹ به کار گرفته و خوشبختانه تاکنون هیچ مشکلی در این خصوص نداشته است.
وی اظهار داشت: با رعایت مسایل بهداشتی و بحث اعطای مرخصی به زندانیان واجد شرایط، توانستیم کرونا را در زندان ها کنترل کنیم.
وی شمار افراد محبوس در زندان های کشور را ۲۰۰ هزار نفر عنوان کرد و افزود: از نظر تعداد زندانی به جمعیت در رده متوسط جهانی هستیم.

سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی روز شنبه برای معارفه مدیرکل جدید زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان شمالی به بجنورد سفر کرده بود.

برچسب‌ها بجنورد سازمان زندان‌ها خراسان شمالی آموزش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد سازمان زندان ها خراسان شمالی آموزش بجنورد سازمان زندان ها خراسان شمالی آموزش اخبار کنکور زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۰۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی گفت: ۳ هزار و ۵۲۱ نفر از مددجویان کمیته امداد استان از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای  از ابتدای سال گذشته تاکنون بهره‌مند شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی‌اکبر نخعی با اعلام این خبر اظهار داشت: اصولی‌ترین روش فقرزادیی از طریق آموزش، مهارت‌آموزی، توانمندسازی محرومین و ایجاد اشتغال برای آنهاست.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی گفت: برنامه کمیته امداد برای آموزش مددجویان شامل نیازسنجی شغلی مناطق، استعداد سنجی مددجویان و مشاوره و هدایت شغلی آنها، برگزاری دوره‌های آموزش کار آفرینی و آموزش فنی وحرفه‌ای به منظور ارتقای مهارت فنی و ... است.

وی بیان کرد: در راستای تحقق این موضوع در مدت سال 1402 تا پایان فروردین‌ماه امسال 3هزار و 521 نفر از افراد تحت حمایت این نهاد  آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند.

نخعی از مشغول به کار شدن 233 مددجوی کمیته امداد از ابتدای سال گذشته تاکنون از طریق کاریابی‌ها خبر داد و گفت: کمیته امداد  امام‌خمینی(ره) با هدف اشتغال برای افراد بیکار تحت حمایت این نهاد و به منظور استفاده از توان و ظرفیت کارخانجات، موسسات، و مجتمع های تولیدی و صنعتی از طریق ارائه بسته‌های تشویقی نسبت به اجرای این امر خداپسندانه اقدام می‌کند. 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: بسته‌های تشویقی شامل پرداخت 100 درصد حق  بیمه سهم کارفرما به مدت دو سال تا سقف 23 درصد حداقل حقوق و دستمزد مصوب شورای عالی کار پس از اطمینان از واریز حق بیمه به کار گمارده شده توسط کارفرما و اعطای تسهیلات کارفرمایی به ازای هر نفر از مددجویان به‌کارگیری شده یک میلیارد و 500 میلیون ریال، حداکثر تا سقف 40 میلیارد ریال بابت هر کارگاه از اعتبارات قرض الحسنه بانکی است. 

وی افزود: گام نهادن و نیت خیر کارآفرین در این پروسه تاثیرگذار را جهت کاهش آلام و مشکلات نیازمندان ضروری و باعث اجر دنیوی و اخروی دانست که در این راستا ارائه بسته‌های تشویقی کمیته امداد یکی از عوامل انگیزش کارفرمایان برای جذب و بکارگیری مددجویان تحت حمایت است.

انتهای پیام/252

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیرعمد در استان سمنان
  • اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است/اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • سینما باید مسیر درست جامعه را نشان دهد
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی