Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@19:19:37 GMT

ستاری: باید وابستگی در حوزه امنیت غذایی کاهش یابد

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۰۳۶۹

ستاری: باید وابستگی در حوزه امنیت غذایی کاهش یابد

به گزارش خبرنگار ایرنا، سورنا ستاری عصر شنبه در نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، افزود: قابل قبول نیست که کشوری مانند ایران با ظرفیت های عظیم اقتصادی از نظر کشاورزی و غذایی وابستگی خارجی داشته باشد.
وی افزود: برای خودکفایی در بخش کشاورزی و سلامت غذایی از ۲ سال گذشته برنامه های ویژه ای را آغاز کرده ایم و در این راستا از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون علمی و فناوری رییس جمهوری عنوان کرد: به عنوان مثال باید به کمک شرکت های دانش بنیان به نقطه‌ای برسیم که دیگر نیاز به واردات کود و سم نداشته باشیم.
ستاری در بخش دیگری از صحبت‌های خود بر اهمیت مشارکت بخش خصوصی در پروژه های تحقیقاتی اشاره کرد و گفت: تا زمانی که بخش خصوصی در پروژه های تحقیقاتی سرمایه گذاری نکند نمی‌توانیم به محصول دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه اکنون بخش بزرگی از طرح‌های کلان ملی با کمک بخش خصوصی اجرایی می شود، افزود: ما در دولت تلاش می‌کنیم که ریسک سرمایه گذاری را برای بخش خصوصی کاهش دهیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری تصریح کرد: باید به سمتی پیش برویم که دانشگاه‌ها بتوانند نتیجه تحقیقات خود را بفروشند و به درآمدزایی برسند.
ستاری با تاکید بر اینکه باید ماهیت آموزش ها اصلاح شود، گفت: جوانان کشور باید به سمتی سوق پیدا کنند که خود کارآفرین شوند.
وی تصریح کرد: برای رسیدن به توسعه و پیشرفت باید کشور را از اقتصاد نفتی رها و به سمت اقتصادهای نوع آورد پیش ببریم.
معاون رییس جمهوری گفت: باید محیطی را فراهم کنیم که فرزندانمان از دیگر استانها و خارج از کشور به سرزمین خود بازگردند و در دانشگاه ها تدریس و کارآفرینی کنند.
ستاری با تاکید بر اینکه باید به فکر ایجاد فرهنگ‌ اقتصاد دانش بنیاد باشیم، گفت: توسعه یک امر درون زا است؛ نمی توانیم از تهران برای کرمانشاه توسعه ایجاد کنیم.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در رابطه با ساختمان پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: اراده لازم برای تکمیل ساختمان علم و فناوری استان ایجاد شده است و هر کمک مالی برای تجهیز این ساختمان نیاز باشد توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین خواهد شد.
معاون رییس جمهوری تشکیل صندوق پژوهش و فناوری در کرمانشاه را ضروری دانست و اظهار داشت: این آمادگی داریم‌ که عتبار لازم از معاونت در اختیار این صندوق قرار دهیم.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری صبح شنبه وارد کرمانشاه شد،  ابتدا با حضور در شرکت پلیمر در شهرک صنعتی بیستون، در مراسم آغاز به کار پروژه ساخت کاتالیست شرکت کرد و سپس از شرکت های دانش بنیان زیست تولید رازی و شرکت دانش بنیان پژوهان صنعت کرمانشاه بازدید کرد.

دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، بازدید از پروژه برج فناوری پارک علم و فناوری استان، بازدید از از واحدهای تحت حمایت پارک علم و فناوری استان کرمانشاه و حضور در جلسه اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید از دیگر برنامه های ستاری در این سفر بود.

برچسب‌ها سورنا ستاری شرکت دانش بنیان کرمانشاه بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سورنا ستاری شرکت دانش بنیان کرمانشاه بهداشت و سلامت سورنا ستاری شرکت دانش بنیان کرمانشاه بهداشت و سلامت اخبار کنکور علمی و فناوری علم و فناوری دانش بنیان بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۰۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، و دسترسی اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، اولین نشست هماهنگی روسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هدف هم افزایی و هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی برای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی مردم با میزبانی وزرات کشور برگزار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این نشست سردار بکایی جانشین رئیس قرارگاه جهادی وزارت کشور، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و روسای 38 دستگاه اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند.

در این نشست دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد که تامین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیر خانه جهت گزارش به رییس جمهور ارسال کنند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تامین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگسازی برای تغذیه سالم است.

همچنین در این نشست در خصوص موضوعات مهم دبیرخانه از جمله نان کامل، نظارت بر مصرف آفت کش‌ها و سموم در بخش کشاورزی، جمعیت و باروری، سلامت خانواده و نظام ارجاع، خدمات پیشگیری و درمان برای کودکان زیر هفت سال کشور (شامل واکسیناسیون کودکان، رشد و تکامل، اهمیت تغذیه با شیر مادر، مکمل-یاری در کودکان)، توجه به بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان ها از منظر پیشگیری و درمان اشاره و به اهمیت همکاری فرابخشی و بین بخشی در این خصوص تاکید گردید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است