Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@09:32:17 GMT

تشریح برنامه‌های تیم فوتسال ایران از زبان پرهیزگار

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۱۴۲۴

تشریح برنامه‌های تیم فوتسال ایران از زبان پرهیزگار

به گزارش ایرنا؛ «داود پرهیزکار» درباره برنامه‌های آماده‌سازی اخیر تیم ملی فوتسال اظهار داشت: اردوهای داخلی تیم ملی فوتسال جهت حضور موفق در جام ملت‌های فوتسال آسیا را از هر دو جنبه کمی و کیفی به خوبی برگزار کردیم. البته شیوع ویروس کرونا موجب لغو بسیاری از برنامه‌های خوب دیگری شد که برای تیم ارزشمند فوتسال کشورمان در نظر داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال همه تلاش کمیته فوتسال و فدراسیون فوتبال این بوده که حتی در شرایط خاص موجود در ۷ ماه اخیر، بهترین اقدامات ممکن را انجام بدهیم.

وی‌ افزود: به این منظور تلاش گسترده‌ای برای برگزاری بازی‌های دوستانه بین‌المللی داشتیم، حتی پیشنهاد برگزاری تورنمنت چند جانبه را به میزبانی ایران ارائه کردیم که البته باز هم به دلیل شرایط کرونا و مخالفت کشورها با اعزام تیم‌هایشان به سرانجام نرسید. تا اینکه فرصت مناسبی ایجاد شد که تیم ملی فوتسال را برای انجام دو بازی دوستانه بین‌المللی راهی ازبکستان کنیم و این دو بازی در روزهای هفتم و هشتم اکتبر برگزار خواهد شد.

رییس کمیته فوتسال خاطرنشان کرد: این اعزام از چند نظر بسیار مثبت است. اینکه شاگردان ناظم‌الشریه پس از چند اردوی خوب داخلی، در دو بازی خارج از خانه محک جدی خواهند خورد. از طرفی نخستین بار است که تیم ملی فوتسال کشورمان با پرواز اختصاصی و به همراه تیم ملی فوتبال کشورمان راهی اردو می‌شود. اتفاقی بی سابقه که علاوه بر دستاوردهای فنی به جذابیت‌های این اردو نیز می‌افزاید.

پرهیزکار در پایان گفت: کادر فنی و بازیکنان باید قدر این فرصت را بدانند، اگر اوضاع شیوع کرونا بهتر شود، با حمایت‌های دبیرکل فدراسیون برنامه‌های بهتری را برای تیم ارزشمند فوتسال کشورمان به اجرا خواهیم گذاشت تا باز هم شاهد موفقیت فوتسال ایران در سطح قاره و جهان باشیم.

برچسب‌ها ازبکستان تیم ملی فوتسال ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ازبکستان تیم ملی فوتسال ایران ازبکستان تیم ملی فوتسال ایران اخبار کنکور تیم ملی فوتسال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۱۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش هنر بر پیکر جنگ‌زده یمن

کارشناس حوزه ادبیات عرب گفت: سال‌ها جنگ نتوانسته است یمنی‌ها را از فضای فرهنگ و هنر دور کند و ما شاهد این هستیم که این کشور، خالی از نقش هنر نیست. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، تا دقایقی دیگر سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور بیش از دو هزار ناشر ایرانی در مصلی تهران کار خود را آغاز می‌کند. بنا به گفته مدیر کمیته ناشران خارجی نمایشگاه قرار است در این رویداد فرهنگی، 10 ناشر لاتین و 31 ناشر از جهان عرب شرکت کنند.

امسال پس از اما و اگرهای فراوان، یمن به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه معرفی شد. یمن که این روزها پس از طوفان‌الاقصی و عملیات وعده صادق، همواره در صدر اخبار سیاسی و بین‌الملل بوده است، حالا قرار است با شرکت در یک آوردگاه فرهنگی، ظرفیت‌های این حوزه خود را نیز به مخاطبان ایرانی نشان دهد. اما یمن از چه منظری می‌تواند برای نشر ایران جذاب باشد؟ ظرفیت‌ها فرهنگی یمن در چه حوزه‌ای است و جنگ، چه تأثیری بر فعالیت‌های فرهنگی آنها گذاشته است؟

شعر و موسیقی همچنان زنده است

مرتضی حیدری آل کثیر، از فعالان فرهنگی و ادبی، در گفت‌وگویی با تسنیم، با اشاره به ظرفیت‌های کشور یمن در حوزه فرهنگ، ادب و هنر گفت: همواره در این سال‌ها هنر در خدمت فرهنگ و تمدن بوده است. با بررسی جریان‌های هنری و ادبی در این کشور، به این نتیجه می‌رسیم که یمن در سال‌های گذشته شاعران خوبی را به جهان عرب معرفی کرده و در حوزه موسیقی و شعر پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای داشته است. در این حوزه هم شاعرانی که به جبهه مقاومت اعتقاد دارند، فعال هستند و هم شاعرانی که در موضوعات آزاد آثاری را خلق می‌کنند.

همه برنامه‌های تلویزیون برای نمایشگاه کتاب

او با بیان اینکه در سال‌های گذشته یمن در حوزه تولید محتوا در فضای مجازی بسیار موفق عمل کرده است، ادامه داد: محتوای تولید شده، محتوایی منطبق با واقعیت و حماسی بوده است؛ چرا که آنها از میدان جنگ و با لمس واقعیت‌ها سخن می‌گویند.

این فعال فرهنگی با اشاره به علاقه یمنی‌ها به زبان فارسی اضافه کرد: در دو دهه اخیر علاقه ویژه‌ای به ایرانی‌ها در میان یمنی‌ها دیده می‌شود. این علقه از سوی فرهیختگان ایرانی نیز قابل ملاحظه است؛ چرا که یمنی‌ها همواره از نظر شجاعت، فرهنگ و اصالت تحسین شده‌اند. یمانی‌ها از منظر رشادت و بینش، تاریخ نورانی دارند؛ جمعی از آنها صحابه پیامبر(ص) بودند، جمعی از یاران امام علی(ع) و امام صادق(ع). از این منظر نمایشگاه کتاب تهران فرصت مناسبی است تا یمنی‌ها و ایرانی‌ها برنامه مشترکی داشته باشند و از این طریق، به تبادل فرهنگ بپردازند.

علاقه یمنی‌ها به زبان فارسی

وی با تأکید بر فعالیت‌های فرهنگی یمن در حوزه ادبیات مقاومت گفت: این موضوع وجه مشترک میان دو ملت ایران و یمن است. از سوی دیگر، یمنی‌ها در سال‌های گذشته به زبان فارسی علاقه نشان داده و اصرار دارند که به این زبان در حوزه موسیقی و سرود فعالیت کنند؛ زیرا به اعتقاد آنها زبان فارسی، زبان مقاومت است و تأثیر بیشتری در فضای مجازی دارد.

این کارشناس ادبیات فارسی و عرب در بخش دیگر صحبت‌های خود به ظرفیت‌های ادبیات مقاومت یمن اشاره کرد و گفت: یمنی‌ها در سال‌های گذشته در این حوزه دست به خلق آثاری کرده‌اند که امیدوارکننده است و گاه ما را از تکرار بازمی‌دارد و راه و مسیر درست را نشان می‌دهد.

ادبیات کودک و فعالیت‌های یمن در این حوزه از دیگر موضوعاتی بود که آل کثیر در گفت‌وگوی خود به آن اشاره کرد. او با اشاره به ظرفیت‌های یمن در این حوزه یادآور شد: یمنی‌ها به تربیت نسل آینده اعتقاد دارند و بر این باورند که روح مقاومت را می‌توان از طریق زبان هنر در وجود نسل جدید کاشت. سال‌ها مواجهه با جنگ، یمنی‌ها را به سمت تقویت هنر، موسیقی و شعر برده است. همانطور که اشاره کردم، یمنی‌ها در تولید محتوا در فضای مجازی فعال هستند، گاه مصاحبه‌هایی از نوجوانان یمنی منتشر می‌شود که با بیانی قوی و زبانی هنرمندانه از مقاومت در این کشور می‌گویند و این نتیجه همین توجه به نسل جدید است. گاه برخی از این گفت‌وگوها چنان تأثیرگذار است که میلیون‌ها نفر آن را می‌بینند و به اصطلاح بازدید بالایی دارد. در نتیجه می‌توان گفت سال‌ها جنگ نتوانسته یمنی‌ها را از فضای فرهنگ و هنر دور کند و ما شاهد این هستیم که این کشور، خالی از نقش هنر نیست.

آل کثیر با بیان اینکه امیدوارم برنامه‌های ترتیب‌داده شده برای حضور میهمان ویژه در نمایشگاه، برنامه‌های نمادین نباشد، افزود: امیدوارم تعاملی میان اهالی فرهنگ دو کشور با برنامه‌ریزی منسجم از سوی دست‌اندرکاران صورت بگیرد تا برنامه‌ها باری به هر جهت نباشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آقاپور: «دی‌جی» تیم ملی فوتسال هستم!/ با درد بازی کردم
  • نقش هنر بر پیکر جنگ‌زده یمن
  • برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه تشریح شد
  • برنامه‌های کاروان زیرسایه خورشید در استان یزد تشریح شد + فیلم
  • تیم ملی فوتبال زنان به مصاف بلاروس می رود
  • ماجرای صعود به جام جهانی با آهنگ صادق بوقی!
  • ۴۷ میلیون افغانستانی را خوشحال کردیم | اینفانتینو هم از صعود افغانستان به جام جهانی هیجان‌زده بود
  • برنامه های دهه کرامت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تشریح شد
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی