Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@04:05:10 GMT

ویروس مرگبار «ای ای ای» کابوس تازه آمریکایی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۱۹۸۸

به گزارش تک تایمز، آنچه که موجب ترس و وحشت از این ویروس موسوم به «ای ای ای» شده نرخ بالای مرگ و میر آن در بزرگسالان است که به ۳۳ درصد می‌رسد.

مقامات حوزه بهداشت و درمان میشیگان می‌گویند در تاریخ ۱۵ سپتامبر یک مرد بزرگسال در این ایالت به علت ابتلاء به این ویروس در شرایط وخیمی قرار گرفته و تحت درمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اولین مورد تأیید شده ابتلاء به ویروس «ای ای ای» در میشیگان است و هنوز مشخص نیست چه تعداد افراد دیگر قبلاً به این ویروس مبتلا شده‌اند و آیا در این مورد پنهان کاری شده است یا خیر.

در سال ۲۰۱۹ حداقل ۳۸ نفر در آمریکا به این بیماری مرگبار مبتلا شدند. علت مرگبار بودن ویروس یادشده آن است که ویروس یادشده معمولاً سیستم عصبی و مغز و اعصاب افراد را درگیر می‌کند و لذا مغز مبتلایان در صورت عدم تشخیص به موقع این ویروس به شدت آسیب می‌بیند.

ویروس «ای ای ای» ظرف مدت چهار تا ۱۰ روز تأثیر تخریبی خود را بر جای می‌گذارد و یکی از چالش‌های فراروی پزشکان برای تشخیص آن ظاهر نشدن نشانه‌های ابتلاء به آن در بسیاری از بیماران است. از این لحاظ ویروس «ای ای ای» به ویروس کرونا شباهت دارد.

از جمله نشانه‌های ابتلاء به این ویروس می‌توان به تب، سردرد، استفراغ، اسهال، تشنج، خواب آلودگی مداوم، بی حوصلگی و در موارد پیشرفته این بیماری به کما رفتن فرد اشاره کرد.

با توجه به اینکه ویروس یادشده قبل از هر چیز از طریق گزش حشرات منتقل می‌شود، مقامات ایالت میشیگان به اهالی این ایالت هشدار داده‌اند که تمامی گردهمایی‌ها و مهمانی‌های خود به خصوص در فضای باز را لغو کنند.

این ویروس مرگبار نه تنها انسان‌ها، بلکه حیوانات را نیز به کام مرگ می‌برد و نرخ مرگ و میر آن در حیواناتی مانند اسب‌ها به ۹۰ درصد می‌رسد. همچنین این ویروس بین دو تا ۱۰ روز بعد از بروز نشانه‌ها در انسان‌ها آنها را می‌کشد. برای مقابله با ویروس «ای ای ای» فعلاً هیچ واکسن یا داروی قطعی وجود ندارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۱۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • از کابوس سقوط تا صعود به یک چهارم جام حذفی/ تیم محترم «محرم»
  • مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی|کابوس حذف پرسپولیس مقابل گربه سیاه
  • السنوار، کابوس صهیونیست‌ها
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • کابوس...
  • یک سال پس از تیراندازی مرگبار در مدرسه نشویل آمریکا
  • پویش «کابوسِت منم» در شبکه یک
  • خانه‌دار شدن کابوس جوانان بیجار/نفس مستاجران به شماره افتاد