Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@16:12:11 GMT

پاسخ کیهان به میرزابنویس کاسبکار

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۲۹۵۶

پاسخ کیهان به میرزابنویس کاسبکار

روزنامه کیهان: «محمد-م» چند سال است از طیف نشریات اصولگرا خارج شده و به مدعیان اصلاحات و اعتدال سرویس می‌دهد. او که در عین حال از طریق جعل عنوان تقلبی «ما اصولگراها» کاسبی می‌کند و این در حالی است که کانال باشگاه روزنامه‌نگاران، وی را جزو اعضای کمیته رسانه در دفتر روحانی معرفی کرده است.
او اخیراً خطاب به سخنگوی دولت نوشت: آقای ربیعی عزیز! امروز ظهر رفته بودم بقالی محل.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با من یک کارگر ساختمانی هم وارد شد. ده تا تخم مرغ گذاشت توی کیسه نایلون و به فروشنده گفت چقدر شد؟ جواب شنید ۱۳هزارتومان.
کارگر برگشت به سمت شانه تخم‌مرغ‌ها و ۴تا از تخم‌مرغ‌های داخل کیسه را برگرداند سرجایش. پول ۶ تخم‌مرغ را پرداخت و رفت.
من نمی‌دانم وقتی پیش همکارانش برگشته چه به او گفته‌اند، ولی می‌توانم حدس بزنم که شما می‌دانید.
آقای ربیعی! شما دیواری از ما رسانه‌ای‌ها کوتاه‌تر پیدا نکرده‌اید؟ ما برویم به مردم چه بگوییم؟ بگوییم سفره مردم کوچک و کوچکتر شده، چون تحریم است؟ بگوییم دلار بیست و چند هزار تومان شده، چون تحریم است؟ خب چرا خودتان نمی‌گویید؟ چرا رسانه‌ها را به مذبح می‌فرستید؟ می‌خواهید امثال من برویم به جنگ رسانه‌های ضد دولت؟ چرا ما قربانی بشویم؟ چرا خودتان نمی‌روید سراغ کله‌گنده‌های همان رسانه‌ها؟ چرا ما را درگیر می‌کنید؟ می‌خواهید ما را از نان خوردن بیندازید و همین تخم‌مرغ دانه‌ای ۱۳۰۰ تومان هم سر سفره‌مان نباشد؟
وی در ادامه می‌نویسد: آقای ربیعی همه چیز که به‌خاطر تحریم آمریکا نیست. چرا به مردم نمی‌گویید همان پنجره‌هایی که برجام بازشان کرد، چه کسانی بستند؟ چه کسانی نگذاشتند نرمش قهرمانانه، نانش در سفره مردم بنشیند؟ بازی‌های کاسبان برجام که نگذاشتند ما حق‌مان را از دهن شیر دربیاوریم کار چه کسانی بود؟ کجای برجام اعتماد به غرب بود که عده‌ای هوچی با ادعای دروغین انقلابی‌گری، کام مردم‌مان را تلخ کردند و با چشمک‌زدن به غربی‌ها از آن‌ها دستخوش گرفتند؟
آقای ربیعی! از این سوال‌ها باز هم هست. خیلی هم هست. اما جوابش را ما رسانه‌ای‌ها نمی‌دانیم. اگر هم بدانیم بخاطر این‌که زن و بچه داریم جرأت گفتنش را نداریم. اما شما می‌دانید. پس بگویید. خودتان از خاکریز سانسور این حرف‌ها بالا بروید. ما هم پشت سرتان می‌آییم...
ما در دولت مدعی مدیریت جهان که خیلی از همین دلواپس‌های امروز دلشان برایش غنج می‌رفت، کلاهی سرمان رفته که تا سال‌های سال باید غرامتش را بدهیم. دیگر نمی‌خواهیم احمق حسابمان کنند. این روز‌ها سخن از دولت پنهان است. ما که نمی‌دانیم این دولت کیست و کجا قایم شده. اما شما می‌دانید.
اشک تمساح این نویسنده اجاره‌ای برای قیمت تخم‌مرغ و زندگی سخت کارگران در حالی است که همین جماعت ۵ سال قبل مدعی بودند به واسطه بستن با آمریکا، همه مشکلات بیکاری و رکود و آب خوردن آلودگی هوا حل می‌شود؛ و چنان با قلمفرسایی و برنزکاری، مردم را فریب داده بودند که عده‌ای به دعوت همان‌ها به خیابان آمدند و در جشن کذایی دلار را با اسکناس ۵۰۰ تومانی و هزار تومانی مقایسه کردند، حاکی از این که دلار ۳۷۰۰ تومانی قرار است زیر هزار تومان بیاید!
این جماعت کاسبکار و فریبکار حالا هم به جای اظهار شرمندگی و عذرخواهی از مردم، تقصیر‌ها را گردن «دولت در سایه» می‌اندازند، بی‌آن‌که بگویند کدام بخش از برجام اجرا نشد تا توجیهی برای عملی نشدن وعده‌های برجامی باشد؟ برجامی که وزیر خارجه‌اش اذعان می‌کرد بعد از ۲۰ ماه نمی‌تواند یک حساب بانکی در لندن افتتاح کند و در سفر به آلمان با مشکل عدم ارائه بنزین به هواپیمایش مواجه می‌شد و برجامی که دولت آمریکا پس از انعقادش، نامزد ویژه روحانی برای تصدی نمایندگی ایران در سازمان ملل را دیپورت می‌کرد و ویزا نمی‌داد، چه ارزشی می‌توانست داشته باشد؟ وقتی ظریف و حمید ابوطالبی با برجام تحریم بنزینی و ویزایی شدند، چه انتظاری بود که مردم ایران از برجام متنفع شوند؟ و براستی دولتی که از نرمش قهرمانانه فقط نرمش آن را اجرا کرد و قهرمانی‌اش را جا گذاشت، چگونه می‌توانست نانی از مسیر برجام سر سفره مردم بگذارد؟
وانگهی؛ به تعطیلی کشاندن بخش مسکن برای ۵-۶ سال و تحمیل رکود سنگین از این طریق که موجب بیکاری میلیونی مهندسان و کارگران و فعالان ۲۵۰ شاخه صنعتی مرتبط با بخش مسکن شد، چه ربطی به بودن یا نبودن برجام داشت؟ واگذاری‌های پر از فشار برخی شرکت‌های دولتی توسط سازمان خصوصی‌سازی که - رئیس آن اتفاقاً عضو ستاد انتخاباتی آقای روحانی بود- موجب رکود در تولید و بیکاری هزاران کارگر به قیمت برخورداری برخی عناصر اهل زد و بند می‌شد. آیا این هم به برجام ربط داشت؟ حراج ۱۸ میلیارد دلار ارز دولتی در خدمت رانت‌خواران که تبعات آن، محدودیت منابع ارزی و تحمیل فشار تورمی به بازار بود چطور؟ آیا آن هم به دولت سایه خیالی ارتباط داشت؟
وقتی امتیازات نقد را در برجام می‌دادند و وعده نسیه می‌گرفتند، امثال این میرزابنویس کاسبکار کجا بود که بگوید عوام‌ترین و بی‌سوادترین افراد هم در معاملات شخصی این گونه معامله نمی‌کنند. شما را به خدا چوب حراج به سرمایه‌های کشور نزنید! این حرف‌ها را می‌شد گفت، مشروط به این که قلم امثال این آقا پیش‌فروش نمی‌شد و در خدمت‌سیاه‌سازی‌های رسانه‌ای قرار نمی‌گرفت.

منبع: فردا

کلیدواژه: برجام سخنگوی دولت دولت سایه آقای ربیعی تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۲۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ معنادار سعید حجاریان به یک منتقد ناامید در توئیتر

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سعید حجاریان فعال سیاسی اصلاح طلب، اخیرا توئیتی منتشر کرده و در آن نوشته بود: «دولت سیزدهم و تفکر حاکم بر آن چماقی بود به بار شیشه مملکت؛ مسئله نرخ بنزین، «نور» حجاب و دیگر طرح ها و اقدام های در پیش هم ضربات مهلک تری هستند. تداوم این تفکر در دولت چهاردهم آخرین چماق است بر بار شیشه و دیگر چیزی باقی نخواهد ماند.»

این سخنان وی با واکنشی را به همراه داشت که عنوان کرده بود دیگر بار شیشه‌ای نمانده که بخواهد حفظ شود.

حجاریان در پاسخ به این نقد، توئیتی دیگر در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد و در آن نوشت: منتقدی مجرب نقدی بر این پست نگاشته و بیان کرده اند:« چیزی باقی نخواهد ماند» گزاره ای آخرالزمانی است؛ یعنی چیزی متصور نیست که برای حفظ اصلاح اش تلاش کنیم.

پاسخ اینجانب: به حفظ «⁧ امید ⁩» و نگه داشتن شعله شمع باور دارم ولی تؤامان «⁧ نقد ⁩» را شرط لازم هر گشایش و سخن ایجابی می‌دانم.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898926

دیگر خبرها

  • پاسخ برنی سندرز به فرافکنی نتانیاهو
  • انعکاس به موقع رسانه‌ها در پاسخ سخت ایران به اسراییل
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • پاسخ کوبنده مدیر تراکتور به یک برنامه تلویزیونی
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا هم برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره مزد کارگران؛ افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؟
  • پاسخ معنادار سعید حجاریان به یک منتقد ناامید در توئیتر
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم