Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، انقلاب اسلامی سال 1357 در ایران دستاوردهای بسیاری به همراه داشت؛ نتایجی که به واسطه ماهیت فرهنگی‌اش، ضمن ایجاد تحول در عرصه اندیشه‌ی دینی و ارزش‌های معنوی، گفتمان اسلامی را در بدنه حکومت سیاسی به منصه ظهور رساند. 

نهضت امام خمینی به عنوان پیشرو حرکت انقلابی از حضور برخی چهره‌ها و شخصیت‌های مذهبی بهره می‌برد؛ مبارزانی که گام به گام با تحمل شدائد زمانه در انتقال پیام اصلی نهضت و حرکت اسلامی، اثرگذار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله پیشکسوتان نهضت امام خمینی، حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ محمد تعمیرکاری که در حوادث و دوران انقلاب اسلامی نقش فعال داشت و با حضور در صحنه‌های سیاست، مبارزه، تربیت، تبلیغ، اشاعه فرهنگ اسلامی و حضور در جبهه‌های دفاع مقدس به اسلام و انقلاب خدمت کرد و در این راه همه سختی‌ها را به جان خرید.

ساده زیستی، پرهیز از تکلف و تعارف از سوی او نیز زمینه‌ای در جامعه فراهم کرد که حتی فقیرترین افراد جامعه هم در کنار او احساس حقارت و دوری نکنند؛ رابطه‌اش با مردم تا جایی بود که گاه با آنان در کوچه و بازار می‌نشست، به همه سلام می‌کرد؛ پیاده در کوچه و خیابان راه می‌رفت و مانند مردم خرید می‌کرد، به بیماران سرکشی می‌کرد و دعوت مردم حتی از پایین‌ترین جایگاه اجتماعی را پذیرا بود. 

مجاهدی مبارز و خستگی ناپذیر

حجت‌الاسلام والمسلمین الله‌نور کریمی‌تبار امام جمعه و نماینده ولی فقیه در ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام، اظهار داشت: شیخ محمد تعمیر کاری مجاهدی مبارز و خستگی ناپذیر بود که در برابر تهدید، تبعید، زندان و شکنجه حکومت پهلوی ساواک خم به ابرو نیاورد؛معارف دینی را تبیین می‌کرد و حکومت طاغوت را مورد انتقاد قرار می‌داد؛ شکنجه و زندان جزئی از زندگی او را تشکیل می‌داد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان آثار شکنجه در بدن او نمایان بود.

وی افزود: عشق به امام خمینی( ره)تمام وجود او را فرا گرفته بود و برای تحقق فرامین امام سر از پا نمی‌شناخت و احساس خستگی نمی‌کرد؛ هرگز زیبایی‌های دنیا او را فریب نداد و دنبال پست و مقام نبود؛ پس از پیروزی انقلاب اسلامی زندگی خود را وقف خدمت به مردم و رفع مشکلات نیازمندان جامعه کرد. 

امام جمعه ایلام، تصریح کرد: شیخ تعمیرکاری؛ شخصیتی مجاهد که شجاعانه وظیفه امر به معروف و نهی از منکر را انجام می‌داد؛ در زمان دفاع مقدس در تقویت روحیه رزمندگان تلاش زیادی داشت؛ در واقع درخت پرثمری بود که همه تشنگان معرفت از بیانات ارزشمندش بهره بردند؛ ایشان سرباز ارزشمندی برای امام امت و مقام معظم رهبری بود.

پیوند پرعاطفه با مردم و طلاب

علی چراغی‌پور سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام، مطرح کرد: با افتخار به مدت ۳ سال به عنوان شاگرد در حوزه علمیه صاحب الزمان( عج) در معیت این روحانی با اخلاق و مجتهد تحصیل کرده‌ام؛ بهره‌های اخلاقی زیادی از برخورد وی با طلاب تا عدالت در رفتار و همچنین آگاهی سازی ویژه برای همه طلبه‌ها در آن مدت را شاهد بوده‌ام.

وی افزود: ارتباط تنگاتنگ وی با مردم از هر طبقه و هر جایگاه اجتماعی، موجب جذب مردم و همدلی و همراهی متقابلشان با او شده بود؛ ساده زیستی، پرهیز از تکلف و تعارف از سوی او نیز زمینه‌ای در جامعه فراهم کرد که حتی فقیرترین افراد جامعه هم در کنار او احساس حقارت و دوری نکنند.

 سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام، تصریح کرد: ملاقات و ارتباط با علمای زاهد، کمک مالی و توصیه اخلاقی به طلاب، تشویق آنان به ادامه تحصیل، در اختیار قرار دادن منزل شخصی خود در قم به طلاب متأهل بدون دریافت هرگونه وجه در سال‌های اقامت خود در ایلام، اعطای هدیه به نوجوانان و جوانان سبب برقراری پیوند پر عاطفه او با مردم، علما و طلاب شده بود.

گفتنی است؛ شیخ تعمیرکاری در ایام انقلاب نقش موثری در هدایت مردم و حرکت بر مسیر انقلاب داشت.

گزارش :کبری هواسی
 
انتهای پیام/ 979813

منبع: فارس

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایلام امام خمینی دفاع مقدس امام جمعه و نماینده ولی فقیه در ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۳۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا می شناسیدش؟

آیت الله سید مهدی امام جمارانی، و تو چه دانی او کیست؟ 

عالمی فرهیخته و دانا 

سیدی جلیل و فروتن 

جلوه ای از خلق خوش محمدی 

با سابقه ای طولانی در خدمتگزاری برای عامه مردم 

مورد احترام همه جناح ها 

میزبان امام خمینی (ره) 

کسی که خانه شخصی خود را در جماران برای سکونت امام خمینی در اختیار قرار داد  

خانه ای که قبل از انقلاب مأمن انقلابیون بود 

و حسینیه ای را که جد او بانی اش بود محل ملاقات های عمومی امام خمینی کرد. 

با این همه سوابق نسل جدید او را نمی شناسد و حق دارد 

چون بیش از پانزده سال است در صدا و سیما نه نامی از او برده می شود و نه تصویری 

ضد انقلاب هم که از او خوشش نمی آید تا او را معرفی کند 

پس جوان بیست ساله ایرانی از کجا او را شناخته باشد؟ 

چه می گویم، اصلا در این روزگار چه نیازی به شناخت چنین افرادی هست؟ 

امثال پناهیان و صدیقی کافی هستند تا شب و روز، شام و سحر، جمعه و غیر جمعه همه شبکه های صدا و سیما دربست در اختیار آنان باشد تا هرگونه اراده می کنند راجع به پیامبر و اسلام و امام زمان سخن بگویند و دین پاک و خالص مردم را دستکاری کنند.  

زمانه عجیبی است، سید مهدی امام جمارانی که از باب « اهل البیت ادری بما فی البیت» صدها خاطره شنیدنی و آموزنده از مصاحبت با امام خمینی در سینه دارد باید سکوت کند و مردم نباید در مناسبتها و سالگردهای رحلت امام و یا پیروزی انقلاب راجع به شخصیت و دیدگاه های امام از او بشنوند. بلکه شخصیت امام خمینی را در صدا و سیما از زبان کسانی باید آموخت که در تمام عمرحتی یک جلسه با امام همصحبت نبوده اند. چرا؟ پاسخ روشن است، تا امام را آن گونه معرفی کنند که در مسیر تحقق اهداف شان مفید و کارساز باشد و برای نسلی که باید برای اهداف خاص تربیت شوند کاربرد داشته باشد. امامی خشن، گوشت تلخ، وجودش پر از خشم مقدس نسبت به ملتهای جهان حتی به مردم خودش. 

 ولی امام جمارانی که از نزدیک شاهد رفتار و سیره امام بوده روایتهایی کاملا متفاوت دارد. یک بار ایشان برای ما نقل می کرد در ملاقاتهای پاریس یک روز دختر خانمی حدود بیست ساله با روسری و لباسی که نوعا ما اینگونه افراد را بد حجاب می نامیم از میان جمع برخاست و دو سؤال و تقاضا کرد. اول اینکه مشخص فرمایید مقصودتان از حجاب چیست؟ پاسخ امام خمینی یک جمله کوتاه بود فرمود همین که شما دارید. تقاضای دوم این بود که من مایلم با شما ازدواج کنم. با این سؤال عجیب توجه حاضران به چهره امام جلب شد که به عنوان یک مرجع تقلید و رهبر یک انقلاب بزرگ چه برخوردی خواهد داشت. امام با خنده ملیحی فرمودند پس خانم چی (امام همسرشان را همیشه با کلمه«خانم» خطاب می کردند) آن دختر بیست ساله گفت من در خدمت خانم خواهم بود. امام در میان خنده حضار فرمودند نه، ولی من دعا می کنم که یک همسر خوب و مورد پسند نصیبتان شود. 

رفتار امام خمینی، بنیانگذار انقلاب اسلامی کجا و برخوردهای کسانی که امروز به نام اسلام و انقلاب و امام و شهیدان با مردم دارند کجا! 

آری بیان اینگونه وقایع از سیره امام خمینی، از نگاه فرهنگی حاکم بر جامعه امروز، بدآموزی دارد و نباید مطرح شود. 

اما چند روز پیش سعادت یار شد و به همراه دو تن از دوستان شفیق به زیارت آقای امام جمارانی نایل شدم. 

محضرش شیرین و جذاب و سخنانش مثل همیشه دلنشین و سودمند بود 

حسرت خوردم چرا باید جامعه از چنین شخصیتهایی محروم باشد 

چرا نزدیکترین یاران امام باید یا محصور، یا محبوس، یا ممنوع التصویر و یا منزوی باشند؟ 

بگذریم، اگر خداوند توفیقی را بر این قلم عنایت کند زوایای ناشناخته ای را از راز انزوای یاران نزدیک امام خواهد نوشت. والسلام

محمدعلی خسروی

دیگر خبرها

  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • خلیج‌فارس از پایه‌های مستحکم هویتی ایرانیان است
  • قدردانی مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در قم از اجرای طرح نور
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • آیا می شناسیدش؟
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • پرسپولیس چه زیبا باخت/ برد آلومینیوم اراک در تاریخ فوتبال کم‌نظیر بود
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در سازمان‌های دولتی