Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، شیب تند ابتلا به کرونا و افزایش مرگ و میرها نگران‌کننده است، اوضاع تمام مراکز درمانی و بیمارستانی خوب نیست و با شیوع پیدا کردن ویروس آنفلوآنزا در روزهای آتی شرایط سختی پیش رو خواهیم داشت.

 ویروس کرونا به یک بمب ساعتی می‌ماند و ممکن است هر لحظه منفجر شود و تمام زیرساخت‌ها را متلاشی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت قرمز کرونایی تهران

مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره وضعیت قرمز شهر تهران اظهار کرد: در حال حاضر، با گذشت زمان، بیماری کرونا نه‌تنها کاهش نیافته است بلکه وضعیت شهر تهران قرمزتر شده است. خردادماه ویروس کرونا جهش پیدا کرد  و تغییراتی در آن به وجود آمد که موجب مبتلا شدن بسیاری از افراد در اقصی نقاط کشور شد.

وی گفت: حتی به دلیل جهش ویروس کرونا اگر عضوی از خانواده نکات لازم را رعایت نکند می‌تواند موجب مبتلا شدن کل اعضای خانواده شود و با وجود شیوع ویروس آنفلوآنزا شرایط برای کل اعضا خانواده ناگوار شود. ویروس کرونا به طور متداوم تغییر می‌کند و موجب می‌شود که نوع مبتلا شدن در افراد هر شهر یا کشور با هم متفاوت باشد. همین امر موجب سخت‌تر شدن شناسایی و درمان بیماری می‌شود. به همین دلیل تنها با یک کوتاهی می‌توانیم نه‌تنها به خود، بلکه به تمام افراد جامعه صدمه بزنیم.

علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در تهران گفت: مجموعه بستری‌های ما بالاتر از ۵۰۰ نفر در طول شبانه روز است و میزان بستری ها تقریباً به یک الگوی ثابت‌ تبدیل شده است و  اگر در هفته آینده هم این الگوی افزایش آمار را در تهران داشته باشیم، نشان دهنده آن است که ما باید در انتظار اوج‌گیری مبتلایان به این بیماری باشیم، در واقع باید تا آخر هفته صبر کنیم تا تحلیل آماری این هفته را مورد ارزیابی قرار دهیم.

تهران؛ یک منطقه پرخطر

دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در تهران گفت: نکته مهم و قابل ذکر این است که تهران همچنان به عنوان یک منطقه قرمز و پرخطر تلقی می‌شود.

وی درباره آخرین تمهیدات کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا در تهران بیان کرد: محدودیت‌هایی که بر اساس مصوبه کمیته انتظامی اجتماعی ستاد ملی به تهران ابلاغ شده مشمول بندهای ۳ و ۴ این مصوبه است که استمرار پیدا خواهد کرد و هدف ما تمدید حضور دوسوم کارمندان و چرخش ترخیص و مرخص شدن همکاران بخش‌های اداری و اجرایی و یک‌سوم به صورت دورکاری است و تا پایان شهریورماه این مسئله ادامه پیدا خواهد کرد.

زالی تصریح‌ کرد: امیدواریم بتوانیم با استفاده بهینه از ماسک به خصوص در فضای عمومی، اجتناب از سفرهای غیرضروری و درون‌شهری، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برای مشاغل و ادارات با کاهش آمار مبتلایان به ویروس کرونا روبه‌رو شویم و باید توجه داشت که افراد بالای ۶۵ سال، مبتلایان به بیماری زمینه‌ای، بیماران قلبی، دیابتی‌ها، افراد چاق و خانم‌های باردار جزو گروه‌های پرخطر تلقی می‌شوند.

سیر نزولی استفاده از ماسک

سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت نیز اظهار کرد: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی تاثیر مستقیمی بر شدت شیوع بیماری کووید-۱۹ دارد. نقش استفاده از ماسک به عنوان مهم‌ترین عامل بازدارنده در انتقال ویروس کرونا همواره مورد تاکید مسئولان و کارشناسان بهداشت و درمان در سراسر جهان بوده است.

وی افزود: بر اساس آخرین بررسی‌های صورت‌گرفته، میزان استفاده از ماسک در کشورمان دارای سیر نزولی بوده و همزمان با این روند کاهشی شاهد افزایش موارد ابتلا و بستری روزانه در اغلب استان‌های کشور هستیم.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: بر اساس آخرین اطلاعات، در هفته گذشته میزان استفاده از ماسک توسط مردم کشور در اماکن عمومی ۵۹.۱۲ درصد بوده است که با کمال تاسف شاهد کاهش ۱۶.۴۵ درصدی میزان استفاده نسبت به هفته ماقبل آن بودیم. همچنین میزان استفاده از ماسک در وسایل نقلیه عمومی ۶۴.۲ درصد گزارش شده است که نسبت به هفته ماقبل کاهش ۸.۳ درصدی را نشان می‌دهد.

لاری بیان کرد: بر اساس آخرین گزارش‌های واصله، میزان استفاده از ماسک توسط شاغلین صنوف و صنایع ۶۳.۲۵ درصد و توسط کامندان ادارات و بانک‌ها ۸۲.۱۶ درصد است که متاسفانه باز هم شاهد روند کاهشی محسوس در میزان استفاده از ماسک در این گروه‌ها هستیم.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشورمان در هفته گذشته به پایین‌ترین میزان خود ظرف ۶ هفته قبل از آن رسیده است. نباید فراموش کنیم وضعیت فعلی بیماری در کشور بازخورد نوع رفتار ما در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک طی هفته‌های گذشته بوده است و بدون شک عادی‌انگاری شرایط مهم‌ترین عامل بروز خیز مجدد بیماری در کشور است.

وی ادامه داد: مطمئنا ویروس کرونا ماه‌ها با ما خواهد بود و باید سبک زندگی خود را با حضور آن تغییر دهیم‌. اگر کشوری عملکرد موثرتری داشته است، این موفقیت مرهون همکاری مردم کشورش در رعایت نکات بهداشتی است. امیدواریم با همکاری مردم در رعایت نکات بهداشتی و استفاده از ماسک شاهد کنترل ویروس و کاهش موارد ابتلا و بستری روزانه در کشور باشیم.

کد خبر 550709 برچسب‌ها كرونا در ايران مینو محرز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران مینو محرز میزان استفاده از ماسک ویروس کرونا مبتلا شدن بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۵۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، در شرایطی که هنوز وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی مشخص نیست، یک مقام مسئول در کانون عالی بازنشستگان از مذاکرات این کانون با مسئولان تأمین اجتماعی درخصوص ضرورت افزایش منطقی حقوق بازنشستگان ومستمری بگیران خبر داده است.نصرالله دریابیگی در این باره می‌گوید: در جلساتی که با مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی و معاونین داشته‌ایم سه پیشنهاد مهم را درباره افزایش حقوق کارگران بازنشسته تحت پوشش کانون عالی بازنشستگان طرح کرده‌ایم؛ اول این که افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تورم ۴۳. ۶ درصدی موجود را پوشش دهد دوم آن که دراجرای ماده ۴۱ قانون کار۳۵ درصد افزایش سطوح مزدی را لحاظ نمایند و افزایش مزایا هماهنگ با دریافتی کارگران و کارکنان دولت باشد.

بیشتر بخوانید: جزییات جدید میزان حقوق بازنشستگان در ۱۴۰۳ + جدول

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی با اشاره به این موضوع که مذاکرات مزدی این کانون همچنان ادامه دارد، مبنای افزایش حقوق سالانه بازنشستگان را مصوبه شورای عالی کارعنوان کرده و می‌گوید: ماده ۴۱ قانون کارجمهوری اسلامی ایران و ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی تکلیف این مهم را روشن کرده است.نصرالله دریابیگی گفت: مطالبات کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی مطالبات برحق حداقل ۵ میلیون نفربازنشسته تأمین اجتماعی وخانواده‌های آنان افزایش حداقل ۳۵ درصدی حقوق این قشرشریف ونجیب است و اگرهیأت مدیره تأمین اجتماعی؛ هیأت امناء ومدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تصمیم دیگری درخصوص میزان افزایش حقوق بازنشستگان بگیرند؛ بازنشستگان را درشرایط بسیار وخیمی قرار خواهند داد.

این مقام مسئول در کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی با تبیین نقش وجایگاه بازنشستگان امروز دراعتلای صنعت کشور طی سال‌های گذشته گفت: آنانی که درطول ۴۵ سال گذشته برای پیروزی انقلاب وسربلندی کشورمان در۸ سال دفاع مقدس وسال‌های حساس سازندگی از جان ومال خود گذشتند امروز شایسته نیست که شاهد بی‌تفاوتی برخی مسئولان ومدیران باشند و با مشکلات معیشتی دست وپنجه نرم کنند.دریابیگی با اشاره به این که ۶۰ تا ۷۰ درصد کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی دریافتی ماهانه‌اشان کمتراز۱۰ میلیون تومان است؛ گفت: دریافتی بازنشستگان عضو کانون‌های بازنشستگی تأمین اجتماعی فقط کفاف هزینه‌های ۱۵ روز را می‌دهد و این درحالی است که اختلاف فاحشی با پرداختی سایربازنشستگان دارند.وی با تأکید براین مطلب که ذخایر صندوق تأمین اجتماعی حاصل تلاش میلیون‌ها کارگرزحمتکش ایرانی است، گفت: مسئولان سازمان تأمین اجتماعی در برابر صاحبان صندوق تأمین اجتماعی یعنی کارگران وبازنشستگان مسئول هستند و نباید بابت تعهدات مالی خویش دربرابرکارگران بازنشسته آدرس غلط بدهند و به انحاء مختلف ازانجام رسالت خویش طفره بروند.

وی بار دیگر افزایش منطقی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مطابق تورم اعلامی مراجع مسئول را خواستارشد وگفت: مفهوم عدالت اجتماعی تقسیم عادلانه ثروت درجامعه است وازمسئولان تامین اجتماعی توقع داریم دراین شرایط سخت همراه جامعه شریف بازنشستگان باشند.پیشتر، چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: اعمال افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت‌ و پرداخت معوقه فروردین نیز در خرداد انجام می‌شود.میرهاشم موسوی افزود: حقوق فروردین بازنشستگان و مستمری‌بگیران این سازمان مطابق روال هر ماه از ۲۰ فروردین آغاز شده و پیش‌بینی این است که با برنامه‌ریزی انجام شده، افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت‌ اعمال شود همچنین تلاش می‌کنیم معوقه فروردین را نیز در خرداد به حساب بازنشستگان واریز کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228418 برچسب‌ها بازنشستگان

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • میزان تمرکزت رو محک بزن؛ سه تفاوت دو عکس رو ۳۳ ثانیه‌ای بگو
  • ببینید | آمار شوکه‌کننده از میزان قطع نخاع شدن مردم به دلیل ناایمنی خودورها
  • الو! یه تغییر دائمی چند؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان