Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌وزیر دفاع و پشتیبانی از نیروهای مسلح گفت: متخصصان صنعت دفاعی با کار، تلاش شبانه‌روزی و جهادی و با تکیه بر ظرفیت‌های بی نظیر داخلی توانستند در حوزه تامین انرژی برای حوزه‌های مختلف صنعتی کشور کارهای بزرگی انجام دهند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در سال جهش تولید، چندین پروژه ملی سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع (توان) با حضور امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح افتتاح و به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در آیین بهره برداری از بزرگترین مجتمع تولید باتری‌های صنعتی کشور و رونمایی و بهره برداری از اولین توربین بادی مقیاس متوسط بومی کشور ساخت متخصصان صنعت دفاعی گفت: در آستانه گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و در سالی که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به نام (جهش تولید) نامگذاری شده است، دشمنان ملت بزرگ ایران اسلامی درصدند با ظالمانه‌ترین تحریم‌ها، معیشت و زندگی عمومی مردم عزیزمان را با مشکل و چالش جدی مواجه کنند، اما متخصصین صنعت دفاعی با کار و تلاش شبانه روزی و جهادی و با تکیه بر ظرفیت‌های بی نظیر داخلی توانستند در حوزه تامین انرژی برای حوزه‌های مختلف صنعتی کشور، با استعانت از خداوند متعال با افتتاح و بهره برداری از این مجتمع بزرگ و ملی، ظرفیت تولید باتری‌های صنعتی کشور را به ۱۸۰ میلیون آمپر ساعت در سال افزایش دهند که این دستاوردی بزرگ در این شرایط تحریم برای کشور یک افتخار بزرگ محسوب می‌شود.

وی افزود:با بهره برداری از این مجتمع بزرگ تولید باتری‌های صنعتی کشور، بخش قابل توجهی از نیاز صنایع مهم داخلی از جمله در حوزه‌های مخابراتی، نیروگاهی و پالایشگاهی و ارتباطاتی تأمین شده و با این ظرفیت تولیدی، سالانه از خروج میلیون‌ها دلار ارز جلوگیری خواهد شد.

امیر حاتمی تصریح کرد: با دست یابی به این فرآیند‌ها، متخصصین صنعت دفاعی توانستند به دانش فنی پیشرفته طراحی این محصولات دست یابند و از این رهگذر جمهوری اسلامی به توان صادرات باتری‌های صنعتی و ارائه خدمات فنی مهندسی، افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌های تمام شده، صرفه‌جویی ارزی، ارتقای شاخص‌های کیفی، افزایش و ارتقاء رضایت مشتریان، جلوگیری از واردات عمده محصولات خارجی و در نهایت به روزرسانی فناوری تولید باتری دست می‌یابد.

وی در ادامه افزود، با افتتاح و بهره برداری از این طرح‌های صنعتی به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای بیش از هزار نفر شغل ایجاد شده است.

امیر سرتیپ حاتمی در ادامه، آزمایشگاه و مرکز تحقیقات باتری‌های صنعتی سرب اسیدی را در سازمان توسعه منابع انرژی (توان) وزارت دفاع افتتاح کرد. وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح این آزمایشگاه و مرکز تحقیقات باتری‌های صنعتی سرب اسیدی را مجهزترین آزمایشگاه در کشور دانست که با راه‌اندازی آن امکان طراحی و نمونه سازی انواع باطری‌های صنعتی سرب اسیدی جدید فراهم شده و ارتقای کیفیت محصولات فعلی و بومی سازی مواد اولیه و قطعات مورد نیاز در کشور را میسر می‌سازد.

وی در ادامه افزود: در این مرکز تحقیقاتی، خط تولید باتری در اندازه آزمایشگاهی با امکانات کامل نمونه سازی و تست، راه‌اندازی شده است که ضمن تسهیل در فرآیند نمونه سازی و تست، صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه‌ها را به دنبال خواهد داشت.

وزیر دفاع در ادامه این مراسم بصورت تصویری اولین توربین بادی مقیاس متوسط در کشور را رونمایی و تصریح کرد، نظر به طراحی و ساخت اولین توربین بادی مقیاس متوسط ۲۵۰کیلوواتی بومی کشور توسط متخصصان سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع، اجزای این توربین نسبت به نمونه‌های خارجی کاملا بهینه سازی شده و در این توربین قابلیت جا نمایی مبدل در درون برج منجر به اشغال فضای کمتر و ارتباط بهتر می‌شود.

وزیر دفاع تغییر منطقه کنترل دوربین از کنترل سرعت به کنترل گشتاور، حذف حسگر سرعت و عملکرد بدون حسگر دوربین و تولید انرژی با باد‌هایی با سرعت پایین (۴ متر بر ثانیه) را از ویژگی‌های این توربین برشمرد.

انتهای پیام/4082/

منبع: آنا

کلیدواژه: امیر حاتمی متخصصان صنعت دفاعی وزیر دفاع و پشتیبانی باتری های صنعتی بهره برداری صنعتی کشور تولید باتری صنعت دفاعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۷۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تأکید بر بازگشت ۲۰۰ واحد راکد به چرخه تولید، از صادرات ۹ میلیارد دلاری محصولات واحدهای تولیدی این استان به کشورهای مختلف خبر داد و گفت: افزایش صادرات از استان تهران با جدیت دنبال می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، محمود سیجانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان تهران بزرگترین استان صنعتی کشور از نظر تولید و سرمایه‌گذاری است، گفت: در استان تهران به دلیل قانون شعاع 120 کیلومتر، محدودیت‌هایی برای توسعه شرکت‌ها و واحدهای تولید وجود دارد و فقط شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در استان تهران طرح توسعه را اجرا و فعالیت کنند.

وی افزود: دولت در رابطه با قانون شعاع 120 کیلومتر مجوزی را صادر کرده که واحدهای تولیدی فقط در عرصه خود می‌توانند واحدهای تولیدی را توسعه دهند.

وجود 400 واحد راکد صنعتی در استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر احیای واحدهای تعطیل و راکد گفت: 200 واحد راکد در استان تهران احیا شده است و 400 واحد راکد دیگر در استان وجود دارد که با حضور سرمایه‌گذار می‌توانیم واحدهای راکد را احیا و به چرخه صنعت بازگردانیم.

صادرات 9 میلیارد دلاری استان تهران

سیجانی کمک به نقدینگی، مواد اولیه و صدور مجوز گواهی برند فعالیت کارخانه واحدهای تولید را از عوامل مهم احیای واحدهای راکد تولیدی عنوان کرد و ابراز داشت: افزایش صادرات از سیاست ‌های مهم سازمان صمت استان تهران است و با جدیت آن را دنبال می‌کنیم؛ در این راستا 9 میلیارد دلار محصولات واحدهای تولیدی از گمرکات به کشورهای مختلف صادر شده است.

سیجانی با بیان اینکه بازدید میدانی از واحدهای تولیدی که با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند، به صورت مستمر انجام و در کارگروه تسهیل بررسی و رسیدگی می‌شود، گفت: مشکلات یک هزار و 100 واحد تولیدی در کارگروه تسهیل استان تهران بررسی و مشکلات عمده آنها تا حدودی مرتفع شده است.

وی با بیان اینکه 107 واحد تولیدی در استان تهران مجوز شرکت دانش بنیان اخذ کرده‌اند تصریح کرد: 568 واحد تولیدی در استان تهران افزایش ظرفیت و توسعه داشته است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه 26 نمایشگاه عرضه کالا در استان برگزار شده است، ابراز داشت: 67 پروژه صنعتی با سرمایه‌گذاری 16 هزار میلیارد تومانی در یک سال گذشته در استان تهران به بهره‌برداری رسیده است.

پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق در استان

سیجانی با بیان اینکه پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق کالا را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: ثبت انبارها در سامانه جامع انبارها الزامی است و در صادرت عدم ثبت انبارها در سامانه تخلف تعزیراتی محسوب می‌شود و با کالای موجود در انبار به عنوان کالای قاچاق برخورد خواهد شد.

صادرات 286 میلیون دلاری ایران به پاکستان در 3 ماه

وی با بیان اینکه تمرکز انبارهای استان تهران در شهرستان ری از نظر پدافند غیر عامل دارای معایب است، گفت: انبارهای متمرکز در شهرری با نزدیکی به شریان‌های ارتباطی دارای محاسن است و شهرستان رباط کریم نیز می‌تواند، بارانداز انبارهای دپوی کالا در استان تهران باشد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران در پایان خاطرنشان کرد برای تحقق شعار سال که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، همه ارگان‌ها به ویژه بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی و بیمه باید کمک حال واحدهای صنعتی و تولیدی باشند تا در سال‌جاری شاهد شکوفایی بیش از حد حوزه صنعت و تولید باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • پیام تشکر وزیر دفاع از مجلس شورای اسلامی
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • افزایش کارایی توربین بادی با بال پرنده
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ببینید | موشک‌های بالستیک ایران توانستند با عبور از سپر دفاعی اسرائیل را هدف قرار دهند!
  • موشک‌های بالستیک ایران توانستند با عبور از سپر دفاعی اسرائیل را هدف قرار دهند! + فیلم