Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای نخستین بار در سیستان و بلوچستان، دانش‌آموزی از این خطه ایران اسلامی موفق به کسب رتبه ۹ کشوری در رشته ریاضی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، هرساله پس از برگزاری بزرگترین ماراتن علمی در کشور آنچه تب و تاب این رقابت را بیشتر می‌کند اعلام نتیجه پذیرفته شدگان و از همه مهمتر برترین‌های کنکور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد مهدی حیدری نسب متولد 1380 در شهر زابل تحصیلات خود را در رشته ریاضی و در دبیرستان دانشگاه به پایان رساند و توانست در کنکور سراسری سال 1399 در رشته علوم ریاضی رتبه 9 کشوری را کسب کند به همین منظور در گفت‌و‌گویی با وی رمز موفقیتش را جویا شدیم.

این جوان سیستانی در گفت وگوی تلفنی با خبرنگار ما گفت: از ترم دوم سال یازدهم تصمیم گرفتم به طور جدی خود را برای کنکور آماده کنم بر این اساس قبل از کنکور این باور دارداشتم که می توانم جز نفرات برتر باشم تا اینکه روز برگزاری آزمون هنگامی که سوالات را دیدم کمی مایوس شدم و امید را از دست دادم با این حال کمی خوشایند بودم شاید رده داوطلبین برتر باشم.

وی ادامه داد: لحظاتی که همکلاسی ها و دوستانم با من تماس گرفتند باور نمی کردم و به آنها گفتم تا با چشمانم در سایت نبینم نمی توانم قبول کنم که خوشبختانه این اتفاق خوشایند برایم رقم خورد و نام سیستان وبلوچستان را درخشان تر از آنچه بود کردم.

حیدری نسب بیان کرد: توکل بر خدا، حمایت های پدر و مادر، تلاش ها و زحماتی که کشیدم از یک سو و محیط شاد و مناسب مدرسه و وجود همکلاسی های درس خوان از سوی دیگر، عواملی بود که در موفقیت بنده نقش بسزایی ایفا کرد.

وی افزود: توصیه من به داوطلبین کنکور این است که برای پاسخگویی با سوالات مختلف آمادگی داشته و از متفاوت بودن سوالات ناامید نشوند، تلاش مضاعف داشته و خود را با کسی مقایسه نکنند؛ از همه مهمتر اینکه هیچ وقت از تلاش ناامید نشده و مطمئن باشند که با برنامه ریزی و پشتکار می توانند به موفقیت دست یابند.

از خواندن روزانه 10 ساعت کتاب تا حضور 2 ساعته در فضای مجازی

این جوان موفق سیستانی خاطر نشان کرد: علاقه شدیدی به پیشرفت در عرصه کامپیوتر دارم و به احتمال زیاد در این رشته ادامه تحصیل می دهم، زیرا بازار کار خوبی دارد و آینده ام را تضمین می کند.

وی ادامه داد: برای رسیدن به این موفقیت گاها روزی 10 الی 12 یا 3 الی 4 ساعت درس می خوان، هیچ کلاس کنکوری یا مشاوره خصوصی نداشتم اما از راهنمایی مشاور مدرسه مان بهره بده که از زحماتش قدردانی می کنم.  

حیدری نسب با بیان اینکه درس خواندن اولویت اصلی وی در دوران تحصیل بوده است، گفت: روزانه دو ساعت در فضای مجازی حضور داشتم، توصیه من به داوطلبین این است که کسب رتبه برتر کنکور را برای خود سخت ندانند رسیدن به این آرزو با تلاش محقق خواهد شد.

وی در ادامه ضمن قدردانی از حمایت و پشیتیبانی والدین خود در این مسیر، افزود: روزی که رشته ریاضی را انتخاب کردم اطرافیانم مخالف بودند که تجربی را برگزینم اما پدر و مادرم همیشه حامی وهمراهم بودند و پای علاقه ام ایستادگی کردند.

حمیدرضا رخشانی، مدیر کل آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان نیز گفت: برای نخستین بار در استان دانش آموزی از این خطه ایران اسلامی موفق به کسب رتبه ۹ کشوری در رشته ریاضی شد.

به گفته وی، حیدری نسب دانش آموز دبیرستان دانشگاه زابل از خانواده‌ای فرهنگی در سایه تدبیر تلاش و برنامه‌ریزی صحیح و قرار گرفتن در بین ۱۰ چهره برتر رشته ریاضی کنکور سراسری الگویی خواهد بود برای همه دانش‌آموزانی که در مسیر تعالی، رشد و بالندگی قدم بر میدارند و به ساختن آینده ایران اسلامی می‌اندیشند.

مدیرکل آموزش و پرورش افزود: در سال‌های اخیر دانش آموزان مستعد و باهوش سیستان و بلوچستان در عرصه‌های مختلف اعم از آموزشی، فرهنگی،مهارتی، تربیتی خوش درخشیده و نبوغ و هوش بالای خود را به اثبات رسانده‌اند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رشته ریاضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۹۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهید عبدالرضا موسوی جانشین شهید  محمد جهان آرا در سپاه خرمشهر بود. این دو شهید بزرگوار تا پای جان برای حفظ شهرشان در هنگام تجاوز دشمن جنگیدند و همراه دیگر مدافعان خونین شهر مقاومت کردند.

چهارم آبان ۵۹ که خرمشهر سقوط کرد، همگی هم قسم شدند تا خاک میهن را از دشمن پس بگیرند، اما قسمت نبود هیچ کدام شان آزادی خرمشهر را در سوم خرداد ۱۳۶۱ ببینند. محمد جهان آرا در هفتم مهرماه ۱۳۶۰ در حادثه سقوط هواپیمای فرماندهان در کهریزک تهران به شهادت رسید و موسوی نیز در ۱۷ اردیبهشت سال ۶۱ در جریان عملیات «الی بیت المقدس» و قبل از آزادی خرمشهر شهید شد.

به مناسبت سالگرد شهادت سردار شهید دکتر عبدالرضا موسوی، با فراهه عبدالخانی مادر و خاتون موسوی خواهر شهید گفت و گویی انجام دادیم.

بانو عبدالخانی مادر ۸۶ ساله شهید در بیان خاطراتی از آخرین ماه‌های حیات زمینی فرزندش می‌گوید: شاید دو یا سه ماه به شهادت عبدالرضا باقی مانده بود که هفته‌ای چند بار من را به گلزار شهدای آبادان می‌برد. آن زمان خرمشهر سقوط کرده بود و ما در آبادان حضور داشتیم.

مادر شهید ادامه می‌دهد: یکبار به عبدالرضا گفتم: پسرم! چرا این قدر من را به گلزار شهدا می‌آوری. جا‌های دیگری هم برای رفتن و سرزدن وجود دارد. در پاسخ گفت: "اینجا قطعه‌ای از بهشت است مادر جان! اینجا بهترین بندگان خدا آمریده اند. " دو یا سه ماه بعد خودش هم به شهادت رسید و پیکرش در همان گلزار دفن شد.

وی در بیان خاطره دیگری از فرزندش اظهار داشت: یک روز دیدم که عبدالرضا برمزار شهیدی قرآن می‌خواند. صوت بسیار زیبایی داشت. آن روز مرحوم همسرم (پدر شهید) همراه مان بود. گفتیم: عبدالرضا‌ای کاش بر مزار ما هم اینطور با صدای خوش قرآن بخوانی. گفت: نه من دوست دارم شما بر مزارم قرآن بخوانید. من و پدرش خیلی ناراحت شدیم. گفتیم تو جوانی، اما ما سن و سالی داریم. تو باید بمانی و حالا حالا‌ها زندگی کنی. ما برای تو آرزو‌ها داریم. اما عبدالرضا روی حرف خودش بود و می‌گفت روزی می‌رسد که ما برسر مزار او قرآن بخوانیم.

این مادر شهید می‌افزاید: پسرم در اواخر عمر زمینی اش مرتب به گلزار شهدا می‌رفت. خودش هم بوی شهدا را گرفته بود. یک روز در گلزار شهدای آبادان دیدم عبدالرضا کنار مزار شهید گمنامی ایستاده و در فضای خالی کنار مزار شهید، چوبی را به زمین فرو می‌کند. جلوتر رفتم و دیدم در آن فضای خالی کنار قبر شهید گمنام، مرتب این چوب را فشار می‌دهد. پرسیدم: چرا همچین کاری می‌کنی؟ گفت: اینجا محل دفن من است. زمانی که شهید شدم، من را اینجا دفن می‌کنند.

بانو عبدالخانی ادامه می‌دهد: آن زمان هنوز خرمشهر آزاد نشده بود و به حتم اگر خونین شهر آزاد می‌شد و به شهرمان برمی گشتیم، به حتم او را در خرمشهر دفن می‌کردند. چون شهر ما آنجا بود. اما انگار به دل پسرم برات شده بود که قبل از آزادی خرمشهر به شهادت می‌رسد و پیکرش را در همین گلزار شهدای آبادان دفن می‌کنند. اتفاقا همین طور هم شد و پسرم چند روز قبل از آزادی خرمشهر به شهادت رسید و پیکرش را در جایی دفن کردند که خودش نشان داده بود.

خاتون موسوی خواهر شهید نیز از قول مادرش اظهار می‌دارد: چند ماه قبل از شهادت عبدالرضا، به خاطر علاقه و جایگاه بسیار بالایی که در خانواده داشت، می‌خواست همه را خصوصا مادرمان را آماده شهادتش کند؛ لذا زیاد مادرمان را به گلزار شهدا می‌برد و برسر مزار آنها قرآن می‌خواند و از مقام شهدا برای مادر می‌گفت. همه اینها به خاطر این بود که پدر و مادر را آماده شهادتش کند.

خواهرشهید بیان می‌دارد: مادرم قضیه چوبی را که برادرم در محل دفنش به زمین فرو برده بود را تعریف کرد. روز دفن عبدالرضا، این چوب درست بالای مزارش بود. ما آن چوب را می‌دیدیدم و به کرامت این شهید بزرگوار پی بردیم که چطور مدتی قبل از شهادتش، محل دفن خودش را نشان داده بود. مادر می‌گوید وقتی که من چوب را بالای مزار پسرم دیدم، همانجا فهمیدم خدا نگاه بسیار خاصی به او دارد.

خواهر شهید می‌افزاید: سال ۱۳۵۵ شهید عبدالرضا موسوی در رشته پزشکی در کل ایران نفر اول شد و همچنین نفر اول اعزام به خارج از کشور بود. این شهید بزگوار سرشار از نبوغ، استعداد، هوش، ذکاوت، پشتکار، تقوا، تواضع، مدیریت، مسولیت پذیری و البته خلوص محض بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • گلستان پایلوت بسیاری از طرح های آموزش و پرورش است
  • مسئولان تلاش کنند معلمان دغدغه‌ای به جز آموزش نداشته باشند
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • (تصویر) تصویر متفاوت از پوشش زنان در کنکور ۵۰ سال قبل
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند