Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حامد قادرمرزی با اشاره به ۱۵ مهرماه به عنوان روز ملی روستا و عشایر گفت: از زمان آغاز به فعالیت صندوق تا چند سال اخیر، متولیان برگزاری همایش روز روستا حتی این صندوق را در برنامه‌های خود دعوت نمی‌کردند، اما از سال ۱۳۹۸، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، متولی برگزاری همایش روز روستا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما در کشور، سازمان‌ها و وزراتخانه‌های متعددی مانند وزارت نیرو، وزارت راه، وزارت آموزش و پرورش، بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی، بهزیستی، کمیته امداد و بسیاری از نهاد‌های دیگر داریم که در حوزه روستا فعالیت می‌کنند. اما کاری که صندوق بیمه اجتماعی به عنوان یک نهاد وابسته به وزرات تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام می‌دهد، یک اقدام بنیادی و ساختاری است، زیرا صندوق، ساختار اجتماعی روستا‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد و هدف آن، کاهش فقر و فقر موازی با سالخوردگی در روستاهاست.

عضو هیأت مدیره صندوق بیمه اجتماعی افزود: از امسال به بعد، با نمایان‌تر شدن مزیت‌های بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به جهت خروج اولین گروه بازنشستگان، تفاوت آن در ساختار اجتماعی با سایر بیمه‌ها نمایان می‌شود. این بیمه می‌تواند با افزایش نسبی رفاه و کاهش فقر در جوامع روستایی، در شکل دهی بهینه ساختار جامعه روستایی موفق باشد، بنابراین جا دارد این صندوق برای همیشه متولی روز روستا باشد.

قادرمرزی در خصوص اهمیت این همایش نیز گفت: باید به این مسئله توجه شود که صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تا چند سال اخیر، حتی در بین فعالان و اساتید حوزه روستایی نیز شناخته شده نبود؛ حتی در بین دولتمردان نیز ناشناس بود و گاهی آن را با بیمه محصولات کشاورزی اشتباه می‌گرفتند، بنابراین از این جهت که صندوق در همایش روز روستا می‌تواند خود را در بین نهاد‌ها و کسانی که به هر طریقی با روستا مرتبط هستند معرفی کند، دارای اهمیت است. به همین دلیل اگر صندوق به عنوان متولی برگزاری همایش روز روستا باشد، قطعا تاثیر مثبتی در معرفی صندوق بر جامعه روستایی خواهد داشت، ضمن اینکه معرفی صندوق، معرفی بخشی از خدمات نظام در کشور نیز به شمار می‌رود.

وی هدف از برگزاری این همایش توسط صندوق را در درجه اول، فرصتی برای گرامیداشت روستا و فعالان روستایی کشور و در درجه دوم، معرفی صندوق به جامعه مخاطبِ خود دانست و افزود: در حال حاضر، پیگیر یک اقدام مشترک با دولت هستیم تا بتوانیم جامعه‌ای غیر از سه گروه کشاورزان، روستاییان و عشایر را تحت پوشش بیمه صندوق قرار دهیم و همچنین جامعه علمی و اجرایی به طور کلی با خدمات، ساختار و کارکرد‌های صندوق آشنا شوند تا پس از این همایش، نوعی ارتباط بین صندوق و موسسات علمی، اجرایی و قانون‌گذاری ایجاد شود.

بیشتر بخوانید

جزئیات پوشش بیمه رایگان بیش از یک میلیون خانوار روستایی اعلام شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه روستاییان و عشایر بیمه شدگان روستایی بازنشستگان روستاییان و عشایر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر همایش روز روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۹۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از تولیدکنندگان برتر و دهیاران نمونه در مهربان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری آذربایجان شرقی در مراسم تجلیل از تولیدکنندگان برتر و دهیاران نمونه گفت:نبود زیر ساخت‌های لازم در روستا‌ها موجب شده است که ۵هزار نفر در حاشیه تبریز زندگی کنند که با انواع مشکلات روبرو هستند.

اسکندری گفت:برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان و ماندگاری آنها در روستا‌ها استانداری آذربایجان شرقی آماده هست تا طرح‌های درآمدزایی که در قالب معیشت مردم، اقتصاد، توانمندی روستاییان باشد با تسهیلات ارزان در اختیار دهیاران قرار دهد. 

وی گفت:توجه به ظرفیت‌های روستا‌ها از اولویت دهیاران است و لازم است در استان دهیاران با توجه به ظرفیت‌های روستای خود اقدام به ایجاد طرح روستا و اقتصاد روستا کنند.

ابراهیمی بخشدار بخش مهربان گفت:جهت ایجاد امنیت در روستا‌های بخش مهربان در عرض یکسال در ۸نقطه حساس روستایی دوربین‌های امنیتی نصب شده است که با ایجاد آن ما شاهد امنیت در روستا‌ها هستیم.

وی گفت:یکی از اولویت‌های بخش مهربان جذب سرمایه گذار است که در بخش مهربان در عرض ۲سال نزدیک به ۱۳۰هزار میلیارد تومان به صورت خودیاری و خیرین در بخش‌های مختلف از جمله بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی مهربان، احداث مدارس در شهر مهربان و روستا‌های الان و قیصریه، پل سازی، سیل بند، رفاهی و خدماتی و بهداشت و درمان روستایی جذب شده است که در نوع خود بی نظیر است.

دیگر خبرها

  • تجلیل از تولیدکنندگان برتر و دهیاران نمونه در مهربان
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • ثبت‌نام بیمه اجتماعی رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • ۳۰۰ ثانیه با خبر چهارمحال و بختیاری+فیلم
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه