Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-26@15:46:13 GMT

رسوایی بساز، بفروش!

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۲۰۸۰

رسوایی بساز، بفروش!

سعید راد به عنوان بازیگر انتقادات تند و تیزی از سازندگان سریال «دل» کرده است که بخش اعظمی از این انتقادات را حدود ۵۰ روز پیش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو در قالب گزارشی ارائه کرده بود که به همین بهانه بد نیست نگاهی دوباره به این گزارش انتقادی داشته باشیم. 

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو: عباس اسماعیل گل؛ «سعید راد» که مهمان تلفنی یک برنامه رادیویی در رادیو تهران بود، در پاسخ به سوال مجری برنامه راجع به حضور در سریال دل به کارگردانی «منوچهر هادی» گفت: «می‌خواستم بازی در سریال‌های خانگی را تجربه کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی‌خواهم بگویم کاش نمی‌کردم چون دیر یا زود این اتفاق می‌افتد. اما این کار راضی‌کننده نبود. چون سناریو را کامل نخوانده بودم و 10 صفحه، 10 صفحه در اختیار من قرار می‌دادند. حتی زمانی موردی پیش آمد به من گفتند سناریور را می‌خواندی! من راضی نیستم چون برای این نقش‌ها ساخته نشدم. آن سینمایی که کار می‌کردم، سینمای 35 میلیمتری از بین رفته است.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که پدر خانواده چطور یکباره بعد از مدتی که در کما بوده، یکباره به هوش می آید و تازه همه را هم می زند، آیا به چنین مسائلی اعتراض نکردید؟ عنوان داشت: اصلاً مسئله اعتراض نیست. این اشتباهی بود که من کرده‌ام و پای آن ایستاده‌ام. تا آخر کارم را تمام کردم، چون عادت ندارم کاری را قبول کنم و آن را به حال خودش رها کنم. تجربه‌ای بود که برای من جالب نبود و امیدوارم هیچ‌وقت دیگر تکرار نشود.

سعید راد همچنین گفت که خودش این سریال را در زمان پخش دنبال نکرده و در این باره توضیح داد: این کار را دنبال نکردم، برای اینکه می‌دانستم چه خبر است. مطمئناً اذیت می‌شدم. من جلسه هفتم و هشتم فیلمبرداری، فهمیدم اما چون تعهد داده بودم باید ادامه می‌دادم. سعی کردم فضایی باشد گروه اذیت نشود. من همیشه یک چیزی را گفتم آدم‌هایی که فکر می‌کنند کارهای بزرگ می‌کنند خودشان باید بزرگ شوند و بزرگ فکر کنند؛ اگر نمی‌توانند بزرگ فکر کنند حتماً نمی‌توانند کارهای بزرگ انجام دهند.

وی افزود: سینمای ما و نمایش‌خانگی همین است! بلبشویی است که همه از هم دفاع‌ می‌کنند. کارگردان چیزهایی می‌گوید که من تا به حال نشنیدم و دفاع‌هایی می‌کنند که قابل تأمل است. فضای‌مجازی در این میان، همه را هدف قرار می‌دهد. مردم به خودشان حق می‌دهند هر نوع توهین و تشویق بی‌موردی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه ما چه بخواهیم و چه نخواهیم در این چند سال مخاطب را جذب سریال‌های ترکیه‌ای و خارج از کشور کرده‌ایم؛ هیچ‌کسی هم مقصر نیست، تصریح کرد: فقط تعجب می‌کنم چرا تلویزیون با این مدیران لایق و بودجه‌های خوب، این چیزها را درست می‌کند که جذاب نیستند. مردم به طرف چیزهایی می‌روند که شاد و یکسری چیزهایی ببینند که زندگی را به قول امروزی‌ها به سمت لاکچری‌بازی ببرد. در انتخاب بازیگران آنقدر اشتباه می‌کنند که چهره حامد بهداد و ساره بیات برای اینطور نقش‌ها ساخته نشده‌اند. چون آنقدر افسرده، غم‌بار و سن بالا هستند.

راد در پاسخ به این سوال که اعتراض نداشتید؟ تصریح کرد: اعتراض کردم اما دیدم که من باشم یا نباشم فرقی نمی‌کند. صورت‌شان شاد نیست برای عشق و عاشقی که مردم همذات‌پنداری کنند! حامد بهداد بازیگر فوق‌العاده‌ای است و ضد قهرمان‌ خوبی است. اما مگر من خودم در نقش پدر چه کاری می‌توانستم بکنم؟ اوایل قدری خواستم با طرح و اصولِ خودم پیش بروم اما دیدم فضا این طوری نیست. می‌خواهند زود بگیرند و تمام کنند؛ 20 قسمت را 30 قسمت و 30 قسمت را 40 قسمت کنند و حتی یک مقدار جا داشت حتی 50 قسمت هم سریال را درمی‌آورند. چون مردم مهم نیستند و می‌خواهند تجارت کنند.

وی در پایان گفت: من این شناخت را دارم که بگویم اشتباه کردم و سعی میکنم دیگر این کار را نکنم. چون من هم که 70 فیلم پشتم است، دارم به مخاطب توهین می کنم و این قشنگ نیست.»

 

سعید راد در واقع به عنوان بازیگر انتقادات تند و تیزی از سازندگان سریال «دل»  کرده است که بخش اعظمی از این انتقادات را حدود 50 روز پیش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو از این سریال کرده بود که همین بهانه بد نیست نگاهی دوباره به این گزارش انتقادی داشته باشیم. 

آب بندی با داستان دوخطی

بیشترین نقدی که به سریال ««دل» وارد است بحث «آب یندی» عجیبی است که به داستان نصف و نیمه سریال بسته شده است و این روزها به شدت روی اعصاب مخاطبان این سریال است ، کارگردان سریال، داستانی که به راحتی میتوانست با 5، 6 قسمت جمع کند با آب بستن فراوان به قصه و ریتم کند سریال را تا حدود 40 قسمت پیش می برد.

منوچهر هادی از شگردهای مختلفی برای آب بستن به «سریال «دل» استفاده میکند که در ادامه به آن اشاره شده است به عنوان مثال این سریال که 56 دقیقه است، تا ابتدای هر قسمت؛ 7 دقیقه، شاهد مروری بر قسمت‌های قبلی و تیتراژ سریال هستیم و در انتهای این قسمت نیز از دقیقه 50 تا 56 به نمایش آنچه در قسمت بعد خواهید دید، اختصاص پیدا کرده است، یعنی تا همینجای کار حدود 12 دقیقه از این قسمت سریال به بخش‌هایی اختصاص پیدا کرده که بودن یا نبودن آنها تاثیر چندانی برای مخاطب ندارد. این پایان ماجرا نیست و  در ادامه این 44 دقیقه با این موضوع روبه‌رو میشویم که دقایق قابل تاملی از سریال به بهانه مرور خاظرات بایگران نقش های اصلی به پخش بخش‌هایی تکراری از قسمت های قبل سریال اختصاص دارد.

اما این پایان کار سازندگان سریال «دل» برای کش دادن سریال نیست و کارگردان آن برای پر کردن

هر قسمت سریال یک موزیک ویدیوی 5 تا 10 دقیقه ای به سبک فیلمفارسی ها پخش میکند تا پروژه آب بندی سریال از هر نظر تکمیل شود. موزیک‌ویدئوهایی که در عمل هیچ کارکردی در پیشبرد قصه اصلی سریال ندارد، البته پخش موزیک ویدئو در حین سریال فی‌نفسه اتفاق بدی نیست ولی وقتی این موضوع تبدیل به پای ثابت اغلب قسمت‌های یک سریال می‌شود، نمی‌توان آن را به عنوان یک تکنیک هنری برای ارتباط بیشتر مخاطب با اثر در نظر گرفت، بلکه بیش از هر چیز باید آن را نشانه‌ای بر آب بستن به سریال دانست.

عشق هایی که دیگر مثلثی نیست

شاید تا قبل از قسمت سی ام سریال «دل» خیلی ها به ترویج عشق های مثلثی در این سریال انتقاد داشتند که با پخش قسمت های جدید این سریال دیگر شاهد عشق های مثلثی نیستیم و سازندگان «دل» برای نخستین بار عشق های مربعی را هم به تصویر کشیده اند، اتفاقی که باید گفت، روی سریال های ترکیه ای را هم سفید کرده اند حال باید دید با ادامه این روند به ضلع های عشقی این سریال اضافه خواهد شد.

یکی از نکات قبل توجه درباره سریال دل مربوط به انتخاب بازیگران آن است، منوچهر هادی که انگار تحت هر شرایطی میخواهد همسرش(یکتا ناصر) و بازیگران مورد علاقه اش را در آثارش جای دهد نقش هایی که مختص بازیگران 20 و چندساله را به چهره هایی چون یکتا ناصر، ساره بیات و ... میدهد.

در مجموع باید گفت، این روزهای که بحث نظارت بر اثار نمایش خانگی بیشتر از گذشته جدی تر شده، باید گفت، اگر متولیان وزارت ارشاد در کیفیت آثار سریال های نمایش خانگی نظارت لازم را داشتند هم اکنون شاهد کم فروشی عجیب سازندگان سریال نبودیم .

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازندگان سریال سعید راد نقش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۲۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه یا پادگان؟ | رسوایی آمریکایی در برخورد خشونت‌بار با دانشجویان حامی فلسطین

وسعت گرفتن تجمع‌های اعتراضی نسبت به وقایع جنگ غزه در دانشگاه‌های ایالات متحده و گسترش حمایت‌ها از فلسطینیان در میان دانشجویان آمریکایی توجه بسیاری از رسانه‌ها را طی روزهای اخیر به خود جلب کرده است.

اعتراضات دانشجویی در ایالات متحده نسبت به جنگ در غزه طی هفته گذشته به نحوی تشدید شده و گسترش یافته است که گزارش‌ها از برپایی تحصن‌هایی در همین ارتباط در چندین دانشگاه از جمله کلمبیا، ییل و نیویورک حکایت دارد.

دانشجدیان معترض خواستار قطع همکاری های مالی و علمی آمریکا با رژیم صهیونیستی هستند و در مقابل، دولت آمریکا با زور سرکوب با دانشجویان برخورد کرده است.

تصاویر لشگرکشی گارد مسلح ایالتی تگزاس به محوطه دانشگاه تگزاس آستین و برخورد با دانشجویان معترض به نسل کشی اسرائیل، موجی از واکنش‌ها را به دنبال داشته است.

نظام آمریکا که سالها مدعی استقلال علمی و حماست از آزادی بیان در دانشگاه‌ها بوده و هرگونه رفتار پلیسی در محیط‌های علمی دیگر کشورها را به‌سرعت محکوم می‌کرده، حالا از گارد مسلح خود برای برخورد خشن با تحصن دانشجویان استفاده کرده است.

این برخوردها نشان می‌دهد که دولت آمریکا تبدیل به مستعمره لابی صهیونیستی شده و هیچ اعتراض دانشجویی به جنایات اسرائیل را تاب نمی‌آورد.

جالب اینجاست که در میان دانشجویان معترض، دانشجویانی از همه ادیان، جتی دانشجویان یهودی نیز دیده می‌شود و به این ترتیب صهیونیستها حتی با جامعه یهودی آمریکا نیز درگیر شده و نمی‌توانند منتقدان‌شان را یهودی ستیز بنامند.

پیش‌بینی می‌شود در هفته‌های آتی موج درگیری های داخلی در آمریکا بر سر اسرائیل تشدید شده و به بی ثباتی در این کشور بینجامد.

دیگر خبرها

  • کنعانی: سرکوب دختران دانشجو در آمریکا یک رسوایی است
  • سرکوب دختران دانشجو در آمریکا یک رسوایی است
  • دانشگاه یا پادگان؟ | رسوایی آمریکایی در برخورد خشونت‌بار با دانشجویان حامی فلسطین
  • دانلود پدرخوانده فصل ۳ قسمت ۱ اول ( قسمت 1 فصل 3 پدرخوانده ) با حجم نیمه رایگان
  • پایان‌ راز آلود قسمت ۱۰ سریال شوگون؛ فصل دوم حماسه پرطرفدار ژاپنی در راه است؟
  • سریال کره‌ای Hide؛ جاذبۀ معماهای تمام‌نشدنی
  • سریال ادامه‌دار VAR؛ قسمت بیست‌وسوم
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۸ هشتم کامل
  • هاآرتص رسوایی‌های نتانیاهو و کابینه‌اش را لیست کرد
  • نماوا بایکوت می‌شود؟/ رضا کیانیان: از شانه‌ساززاده شکایت می‌کنیم/ همایون اسعدیان: با شما قطع همکاری می‌کنم/ فرحبخش: برو سرامیکت را بفروش !