Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@03:26:46 GMT

هنرمندان مشهور مبتلا به اوتیسم

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۶۱۷۰

ساعت 24-پس از موفقیتی که سریال «Love on the Spectrum » در شبکه نتفلیکس به دست آورد و باعث توجه بیشتر به بیماران اوتیسمی شد، برخی از بازیگران از راز ابتلای خود در کودکی به بیماری اوتیسم پرده برداشتند.

مجله «Best Life» پس از نمایش این سریال، داستان تعدادی از بازیگرانی را که درباره ابتلای خود به بیماری اوتیسم و تاثیر آن بر زندگی‌ و مسیر هنری شان صحبت کرده‌اند منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است: مسائل بسیاری درباره این بیماری وجود دارد که ما نمی‌دانیم. این بیماری مربوط به مغز است و بر ارتباطات اجتماعی بیماران تاثیر گذاشته و باعث بروز مشکلاتی در این زمینه می‌شود. به کار بردن اصطلاح طیف برای این بیماران به سبب علائم زیاد این بیماری است که در اشخاص مختلف متفاوت است و با درجات متفاوتی بروز پیدا می‌کند.

طبق تحقیقات از میان هر ۵۴ کودک یک نفر به اوتیسم دچار می‌شود.

در ادامه اسامی هنرمندانی را مشاهده می کنید که بنا بر گزارش الجزیره از مبتلا بودن به اوتیسم پرده برداشته‌اند. 

آنتونی هاپکینز

این بازیگر و کارگردان مشهور بریتانیایی تا ۷۰ سالگی بیماری اوتیسم خود را از همه پنهان کرده بود.

هاپکینز به دیلی میل گفته این بیماری باعث شده او به گونه‌ای متفاوت به مردم نگاه کند و تمایلش برای ایفای نقش‌هایی که به او سپرده می‌شد به بهترین شکل ممکن، افزایش پیدا کند.

دن آیکرود

دن آیکرود بیشتر به خاطر بازی در برنامه کمدی و معروف «پخش زنده شنبه شب» در آمریکا شناخته می‌شود. او از کمدین‌های شناخته شده آمریکایی از دهه هفتاد به بعد است.

او در سال ۲۰۱۳ در مصاحبه با روزنامه «دیلی میل» اعتراف کرد که در کودکی به نوعی از بیماری اوتیسم دچار بوده است. او همچنین گفته است که از سندرم آسپرگر رنج می‌برد اما با آن کنار می آید. آیکرود گفته است در ابتدا متوجه این بیماری نبوده تا اینکه در اوایل دهه هشتاد همسرش متقاعدش می‌کند تا به پزشک مراجعه کند. این بازیگر همچنین گفته یکی از علائمی که از آن رنج می‌برد وسواس داشتن در کارها و تعقیب کردن ارواح است.

داریل هانا

داریل هانا در فیلم‌های موفقی همچون «بیل را بکش» ایفای نقش کرده است. این بازیگر در کودکی به اوتیسم دچار بوده اما از گفتن آن امتناع می‌کرده است. هانا گفته هیچوقت نمی‌خواسته در مرکز توجه باشد و این مسئله او را می ترسانده است. این هنرپیشه گفته  به دلیل ترسش در برنامه‌های گفت‌وگوی تلویزیونی و نیز برنامه‌های تبلیغاتی فیلم‌هایش  شرکت نکرده است.

کورتنی لاو

کورتنی لاو ـ بازیگر و خواننده آمریکایی ـ نیز پس از فوت شوهرش اعلام کرد که در سنین کودکی اوتیسم داشته و اولین بار در سه سالگی به روانشناس مراجعه کرده است.

دان هارمون

دان هارمون یک فیلم‌نامه نویس و بازیگر آمریکایی است. هارمون گفته فرآیند انتخاب بازیگر برای سریال تلویزیونی موفق «Community»  باعث شد تا سندرم آسپرگر در او تشخیص داده شود.

سوزان بویل

سوزان بویل خواننده اسکاتلندی است که در سال ۲۰۰۹ و پس از شرکت در مسابقه استعدادیابی بریتانیا به شهرت رسید. او در سنین بالا متوجه بیماری اوتیسم خود شد اما در کودکی پزشکان تشخیص داده بودند که او یک نارسایی ذهنی دارد.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: بیماری اوتیسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۶۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان

براساس اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۱۲ مورد ابتلا به سرخک در کشور شناسایی شده است که بیشترین مبتلایان در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و خراسان رضوی بوده است. - اخبار اجتماعی -

شهنام عرشی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور اظهار کرد: شیوع بالای بیماری سرخک به دلیل ضعف برنامه واکسیناسیون در کشورهای همسایه به‌ویژه در شرق کشور و تردد اتباع غیر آن‌ها به شکل مجاز یا غیرمجاز، تهدید مستمر برای دستاورد حذف سرخک کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: اقدامات صورت گرفته جهت جلوگیری از چرخش ویروس شامل هشدارهای مکرر به دانشگاه‌ها جهت واکسیناسیون به موقع اطفال و رفع موارد تاخیری واکسیناسیون انجام شد؛ همچنین واکسیناسیون جمعی در مناطق جنوب شرقی کشور شامل استان‌های سیستان بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی در آبان ماه سال 1400 به دلیل پر خطر بودن منطقه ورود مهاجرین از نقاط مرزی  به داخل کشور انجام شد و بالغ بر یک میلیون و 100 هزار کودک 9 ماه تا 7 سال تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار گرفتند.

شناسایی 79 مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

عرشی ادامه داد: همچنین اعلام شد که در تمام نقاط کشور به تمام اتباع  غیر ایرانی تازه‌وارد از مناطق بومی بیماری در گروه‌های سنی 9 ماه تا 30 سال یک نوبت واکسن حاوی سرخک و سرخجه تزریق شود که بر این اساس بالغ بر 600 هزار دوز واکسن تزریق شده است.

براساس اعلام رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تعداد 8491 مورد تب و بثورات ماکولوپاپولار (نوعی ضایعه پوستی) در سال 1402 شناسایی و گزارش شده است؛ از این تعداد 8310 مورد تست آزمایشگاهی انجام شده است و تعداد 612 مورد تاییدشده آزمایشگاهی سرخک گزارش شد. این تعداد موارد سرخک در 21 استان کشور رخ داده است.

به گفته وی، از نظر ملیت 556 مورد ایرانی، 55 مورد افغانستانی و یک مورد پاکستانی بودند.

عرشی با بیان این‌که 358 مورد دربیمارستان بستری بودند، گفت: کاهش موارد در غیرایرانی‌ها می‌تواند به دلیل اثر بخشی واکسیناسیون جمعی این گروه در دی ماه سال 1401 باشد.

شرایط سنی استفاده از واکسن‌های "پنوموکوک" و "روتاویروس" برای کودکان اعلام شد

وی خاطرنشان کرد: بیشترین ابتلا در استان‌های سیستان بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی گزارش شده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: جهت افزایش سطح ایمنی در استان‌های پر خطر سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان برنامه ریزی برای واکسیناسیون نوبت صفر سرخک در شش ماهگی انجام شده که در بهمن ماه 1402 به اجرا در آمده است؛ حفظ درصد پوشش واکسیناسیون MMR  نوبت اول ( 12 ماهگی ) و نوبت دوم ( 18 ماهگی) بالاتر از 95 درصد و تقویت مستمر نظام مراقبت استاندارد بیماری برای محافظت از دستاورد حذف سرخک و سرخجه ضروری است زیرا ویروس‌های سرخک وارده به کشور، به سرعت ممکن است در سطح کشور به چرخش دربیایند.

لازم به ذکر است؛ تصویر زیر تعداد موارد سرخک تأییدشده آزمایشگاهی را در استان‌های مختلف کشور نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سلبریتی های مترو سوار؛ هالیوودی هایی که ممکن است آن ها را در مترو ببینید (+عکس)
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • (تصاویر) پریناز ایزدیار همزداش را پیدا کرد؛ شباهت عجیب دو بازیگر زن ایرانی و ترکی!
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)