Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم مهردادی، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در راستای سرعت بخشی در تحقق مدیریت پایدار و بهره‌برداری اصولی از مراتع و بر اساس بخشنامه سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، تمامی پروانه‌های چرای دام (پروانه‌های مرتع داری) که تا پایان سال ۹۸ صادر شده است باید حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۰ منجر به طرح مرتع‌داری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در صورت عدم اقدام مرتع داران، این پروانه‌ها فاقد اعتبار بوده و نسبت به ابطال آن‌ها اقدام می شود، اظهار داشت: بر اساس این بخشنامه، بهره‌برداران در بازه زمانی باقی مانده فرصت دارند تا با مراجعه به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان‌ها برای تهیه طرح مرتع داری اقدام کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان‌شرقی با اشاره به اهمیت اجرای طرح‌های مرتع‌داری، گفت: طرح‌های مرتع‌داری از جمله ابزارهای مدیریتی برای افزایش کیفیت مراتع به ویژه در مناطقی که فشار چرا بر مراتع زیاد است، محسوب می شود.

مهردادی، با تاکید بر اقتصادی کردن طرح‌های مرتعداری، ادامه داد: مراتع، علاوه بر ارزش‌های زیست محیطی از ارزش‌های اقتصادی بالایی برخوردار بوده و به عنوان بستر مناسب برای تولید محسوب می‌شوند که برای تحقق این مهم باید طرح‌های مرتع داری در قالب طرح‌های تلفیقی و کشت گیاهان دارویی سازگار با اکوسیستم منطقه تهیه و اجرا شود.

وی، با اشاره به اینکه تهیه و اجرای طرح‌های مرتعداری از برنامه‌های مهم و شاخص پیش روی مجموعه منابع طبیعی است، یادآوری کرد: با اجرای طرهای مرتعداری تلفیقی و چند منظوره علاوه بر کاهش فشار دام بر مراتع به اقتصاد خانوارهای روستایی نیز کمک می شود.

به گزارش ایرنا، مراتع آذربایجان شرقی با وسعت ۲.۴ میلیون هکتار به صورت ییلاقی، میان بند و قشلاقی بوده که اداره کل منابع طبیعی با اقدامات ممیزی، دامدار قانونی را شناسایی و با در نظر گرفتن ظرفیت مرتع و فصل چرا پروانه مرتعداری صادر می کند.

برچسب‌ها مراتع آذربایجان شرقی منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مراتع آذربایجان شرقی منابع طبیعی مراتع آذربایجان شرقی منابع طبیعی اخبار کنکور آذربایجان شرقی مرتع داری طرح های مرتع منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۶۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول

داوود سوخته سرایی گفت: با تلاش همکاران معاونت بهره برداری و توسعه آب ستاد و امور آب و فاضلاب این شهرستان چاه جایگزین شماره ۳ با حضور فرماندار شهرستان علی آباد، بخشدار کمالان و جمعی از مدیران شهرستان به بهره برداری رسید.

او افزود: با بهره برداری از این چاه، مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی کبودوال آبگیری و آب شرب ذخیره شده به مرکز و نقاط انتهایی شهر منتقل شد و مشکل افت فشار شبکه و کمبود آب شرب در فصل گرما به حداقل ممکن خواهد رسید.

سرپرست امور آب و فاضلاب علی آباد کتول ادامه داد: با بهره برداری از چاه فوق ۱۵ لیتر بر ثانیه به منابع تامین آب شرب این شهرستان اضافه شد و جمعیتی بالغ بر ۶۰۰۰ نفر از این چاه بهره‌مند شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان‌غربی ییلاقی است
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان غربی ییلاقی است
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری