Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین دبیر جامعه ایمانی مشعر راهبرد و دیپلماسی خدمت و رسیدگی به محرومان را مهم‌ترین رکن نقش‌آفرینی هیأت‌های مذهبی در اربعین امسال دانست و گفت: در این شرایط خاص هیأت‌های مذهبی باید در خط مقدم کمک به نیازمندان حضور یابند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از جامعه ایمانی مشعر، رحیم آبفروش عصر امروز در پنجمین گردهمایی ملی فعالان مردمی عرصه اربعین (هیأت‌ها، مواکب، کاروان‌ها و مبلغان) و پنجمین همایش هیأت‌های فعال در عرصه اربعین که به صورت مجازی با استفاده از بسترهای رسانه‌ای برگزار شد، با بیان اینکه شرایط ویژه حاکم بر کشور به خصوص قم مانع از برگزاری حضوری این مراسم شد، اظهار کرد: گردهمایی فعالان اربعین دو مرتبه در مسجد مقدس جمکران و دو مرتبه نیز در آستان قدس رضوی برگزار شد و همایش هیأت‌های فعال در عرصه اربعین نیز طی چهار سال گذشته به همت جامعه ایمانی مشعر برگزار شد و اکنون نیز شاهد برگزاری پنجمین دوره این همایش هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: از مجموعه جلسات و ایده‌پردازی‌هایی که در حوزه اربعین رقم خورد می‌توان متوجه شد که اربعین تعطیلی‌پذیر نیست و مراسم و مناسک اربعین تعطیل نمی‌شود و وظایف ما زمین نمی‌ماند به همین علت همه ما باید با توجه به امکانات و ظرفیت‌های خود به وظیفه عمل کنیم.


جانشین دبیر جامعه ایمانی مشعر گفت: نخستین تکلیف این است که حضور خود را برای تمام مسئولان داخلی و خارجی اعلام کنیم و در این راستا دیپلماسی قوی را نیازمند هستیم و فعالان حوزه رسانه و فضای مجازی در این راستا رسالت سنگین‌تری بر عهده دارند.
وی از ثبت‌نام نمادین هیأت‌های مذهبی برای اربعین حسینی یاد کرد و گفت: امسال نیز همانند سال‌های گذشته مواکب می‌توانند فضاسازی خود را در سطح شهر انجام داده و فعالیت‌های مختلف فرهنگی را با محوریت اربعین دنبال کنند؛ هزینه‌های مورد نیاز سفر اربعین را از زائران داوطلب جمع‌آوری و این هزینه‌ها را به دست موکبان حاضر در عراق برسانند.


آبفروش خاطرنشان کرد: هر ساله بسیاری از هیأت‌ها امکان برگزاری مراسم اربعین را به شیوه مطلوب نداشتند اما امسال مداحان و هیأتی‌ها باید مراسم‌های باشکوهی را در شهرها برگزار کنند.
وی راهبرد و دیپلماسی خدمت و رسیدگی به محرومان را مهم‌ترین رکن نقش‌آفرینی هیأت‌های مذهبی در اربعین امسال دانست و عنوان کرد: در این شرایط خاص برخی از مردم نیازمند کمک ویژه هستند به همین علت هیأت‌های مذهبی باید در خط مقدم کمک به نیازمندان حضور یابند، هر چند جریان‌های معاند بر سر اتفاقات کوچک اقدامات هیأتی‌ها و انقلابی‌ها را زیر ذره‌بین قرار داده‌اند.


آبفروش از علاقه برخی افراد برای برگزاری مناسک اربعین یاد کرد و گفت: قرار نیست امسال مناسک‌سازی یا شبیه‌سازی مناسک را داشته باشیم بلکه اصل مناسک را که یکی از آن‌ها پیاده‌روی است را دنبال کنند؛ هر چند قرار نیست دسته عزاداری راه اندازی کنیم تا از نظر پروتکل‌ها به مشکل بخوریم بلکه قرار است خانواده‌ها از هر نقطه‌ای در یک شهر به سمت یک مکان مقدس که ظرفیت میزبانی از مردم در فضای باز را نیز داشته باشد حرکت کنند.
وی گفت: بیشتر از این متوقف ماندن و اصرار کردن بر باز شدن مرزها امکان دارد که ما از اصل اربعین حسینی غافل کند به همین علت امیدواریم فعالان این عرصه پای کار آمده و به دغدغه‌های خود در شرایط حاضر توجه کنند.

 

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: جامعه ایمانی مشعر جامعه ایمانی مشعر هیأت های مذهبی هیأت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۶۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین سال جاری

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رفع ۷۰ نقطه پرحادثه در مسیرهای اربعین گفت: برآورد ما این است که نزدیک به هزار میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران باید پرداخت و دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیز باید برای فعالیت‌های جدید در نظر گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، داریوش امانی امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از پایانه‌ی مرزی شلمچه در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: تعدادی ماشین‌آلات راهسازی وارد شده در گمرک قرار دارد که به دنبال طی فرایند قانونی آن‌ها هستیم تا هرچه سریع‌تر ترخیص شوند تا برای فعالیت‌های ایام پیاده‌روی اربعین و سایر فعالیت‌های راهداری مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: خوزستان دارای دو پایانه‌ی اربعینی شلمچه و چذابه است، از سال گذشته بعضی اقدامات از جمله بهسازی و ایمن‌سازی راه‌های استان با اولویت راه‌های منتهی به این دو پایانه برای ایجاد شرایط بهتر آغاز شد، تاکنون ادامه دارد و ابتدای امسال نیز اعتبار لازم برای آن‌ها در نظر گرفته شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: بهبود شرایط دو پایانه مرزی شلمچه و چذابه از دیگر موارد حائز اهمیت است، با توجه به اینکه ایام اربعین در حال حاضر در فصل گرم سال قرار دارد، هنگامی که زائران وارد محوطه پایانه‌ها می‌شوند باید از تونل سرد، مه پاش و سایبان رد شوند، سال گذشته بیشترین نصب سایبان را داشتیم و امسال نیز انجام ادامه کار از جمله محوطه‌سازی، بهسازی پایانه‌ها و افزایش سرویس‌های بهداشتی، نصب سایبان و مه‌پاش انجام می‌شود.

امانی تصریح کرد: با توجه به اینکه در تأمین ناوگان حمل‌ونقل در ایام اربعین مشکلاتی داشته‌ایم برای بهبود شرایط در این خصوص مقام عالی وزارت در حال پیگیری است تا با استفاده از تولید داخل و از طریق واردات اقدامات لازم انجام شد.

وی ادامه داد: تعدادی از ناوگان را از کشورهای همسایه وارد می‌کنیم و از طریق دیگر با دولت عراق در حال مذاکره هستیم تا از ناوگان عراقی در ایام اربعین درون کشور استفاده کنیم.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور با اشاره به اینکه رفع نقاط پرحادثه در محورهای اربعینی در اولویت قرار دارد، تاکید کرد: روکش آسفالت، بهسازی، روشنایی و نصب نیوجرسی از جمله اقدامات در حال اجرا است، سال گذشته بیش از ۲,۵۰۰ میلیارد تومان پروژه برای راه‌های منتهی به پایانه‌های اربعینی تعریف شد و امسال نیز همین کار در حال انجام است.

امانی اضافه کرد: بهسازی جاده اهواز به خرمشهر در حال پیگیری است، با این حال احداث بزرگراه اهواز به خرمشهر پیگیری می‌شود تا در صورت تأمین اعتبار بخشی از آن در اربعین امسال قابل استفاده باشد.

وی گفت: در مجموع ۸۸۷ نقطه پرحادثه با همکاری پلیس شناسایی شد، ۱۵۰۰ نقطه نیز از قبل وجود داشت که سال گذشته نزدیک به ۷۶۰ نقطه رفع شد، همچنین از ۸۸۷ نقطه نیز ۴۰۰ نقطه رفع مشکل شده است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور افزود: با این حال تعهد ما این است که تا پایان دولت تمام نقاط حادثه خیز رفع شود، اما با تلاشی که در حال انجام است ۴۸۷ نقطه باقی مانده است که ایمن‌سازی آن‌ها در برنامه قرار دارد؛ همچنین ۱۲۰ مورد نقطه حادثه‌خیز در مسیرهای اربعین وجود داشته که تاکنون ۷۰ نقطه رفع مشکل شده است.

امانی اضافه کرد: برای اربعین امسال همه نیازمندی‌های استان‌ها در بخش‌های مختلف را دریافت کرده‌ایم و برآورد ما این است که نزدیک به ۱,۰۰۰ میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران باید پرداخت و دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیز برای فعالیت‌های جدید اربعین در نظر گرفته شود.

کد خبر 747209

دیگر خبرها

  • حافظان قرآن به عنوان سفیران تاثیرگذار نقش آفرینی کنند
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی با جوایز ارزنده در یاسوج
  • همایش پیاده روی خانوادگی و صرف صبحانه سالم در روستای یار عزیز تکاب
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در بجنورد به مقصد «بش‌قارداش»
  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین
  • ایمن سازی و رفع ۴۸۷ نقطه پرحادثه راه‌های کشور
  • پیش‌بینی اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی اعتبار۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین امسال