Web Analytics Made Easy - Statcounter

"ایران‌بانو" برنامه‌ای است که با جامعه حرف‌های جدیدی می‌زند. روی سخنش زنانی‌اند که معتقدند با مادر شدن فعالیت‌شان در جامعه به پایان می‌رسد؛ مهمانان این برنامه تلویزیونی می‌گویند اتفاقاً مادر شدن چقدر می‌تواند به رشد اجتماعی کمک کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،  مدت‌ها بود که تلویزیون خلأ برنامه‌ای با محور اصلی زنان و نمایشِ جایگاه ویژه همسران، مادران و زنان جامعه ایرانی را احساس می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که مباحث مربوط به زنان در اولویت امور ساختاری و اجتماعی قرار دارد؛ به همین‌خاطر "ایران‌بانو" به تلویزیون آمد.

هدف از ساخت این برنامه تلویزیونی، بررسی نقش زن در سلامت روانی جامعه و خانواده است. با توجه به نقش حسّاس زن در موفقیت یا شکست خانواده و جامعه و توجه به نیازهای روانی، عاطفی، جسمانی و معنوی در "ایران‌بانو" به نقش زن در تمام این ابعاد پرداخته می‌شود.  

معرفی الگوهای صحیح زنان اسلامی، حفظ ارزش‌ خانواده و به تصویر کشیدن جایگاه پراهمیت زن در کانون خانواده، پرداختن به مشکلاتی که به صورت مشترک برای زنان در جامعه وجود دارد، نشان دادن چهره صحیح زن از منظر اسلام، به تصویر کشیدن زنان مؤفق برای الگوسازی و لذت مادر شدن و مبارزه با شعار فرزندآوری جزو راه و رسمِ برنامه تلویزیونی "ایران‌بانو" است.

در این برنامه گفت‌وگومحور، مجری کارشناس با مهمان برنامه که از نخبگان و فعالان حوزه زنان با تخصص‌های مختلف است وارد گفت‌وگو می‌شود که در رابطه با اهمیت نقش همسری، مادری و حضور اجتماعی زنانی که زندگی‌شان قصه‌های شنیدنی برای مخاطب دارد. 

فاطمه محمدی مجری این برنامه تلویزیونی است و یکشنبه‌ شب‌ها قبل از خبر 20:30 روی آنتن می‌رود؛  خبرگزاری تسنیم مجری طرح "ایران‌بانو" است. 10 قسمت از پخش این برنامه تلویزیونی می‌گذرد و به همین مناسبت با مجری و طراح این برنامه گفت‌وگویی کوتاه داشتیم که از نظرتان می‌گذرد:

فاطمه محمدی مجری و طراح برنامه تلویزیونی "ایران‌بانو" تصریح کرد: هر قسمت مهمانانی به "ایران‌بانو" می‌آیند که سبک زندگی و فعالیت‌های اجتماعی‌شان نشان می‌دهد چقدر مادر شدن توانسته به رشد و بالندگی آینده‌شان کمک کند. همان اتفاقی که برای دکتر پیروال متخصص زنان و مهمان دهمین قسمت این برنامه افتاده است. همسرش انباری خانه‌اش را به شکل مطب درآورده تا خانم دکتر از کودکش دور نشود. مادری حق زنانِ این جامعه است و او در کنار درس و تحصیل توانسته نقش مادری و همسری‌اش را نیز به درستی پیش ببرد. 

وی افزود: مهمانان ما با هر شغل، حرفه و سطح تحصیلاتی روی صندلی "ایران‌بانو" نشسته‌اند؛ حرف‌ها، ماجراها و سبک زندگی‌شان برای مخاطب ما جالب توجه بوده است. چرا که در پیامک‌ها و بازتاب‌هایشان همواره از ساختار برنامه راضی بوده‌اند اما به عدم ثبات در لوکیشن و وجودِ دکور زنانه‌ در برنامه ایراد گرفته‌اند. 

محمدی با اشاره به اینکه نظارت و ارزیابی صداوسیما "ایران‌بانو" را ارزیابی کرده تا برای ادامه این برنامه تصمیم‌گیری شود، گفت: خوشبختانه ما را به خاطر اهمیت و اهداف برنامه مورد ارزیابی قرار دادند و نظراتی هم داشتند که در ادامه راه از آن‌ها استفاده کنیم. تلویزیون تمایل دارد "ایران‌بانو" فصل دومی داشته باشد و ما هم امیدواریم تلویزیونی‌ها بودجه‌ای را برای توسعه و پیشبرد بهتر این برنامه درنظر بگیرند. 

وی در خصوص روزهای پخش برنامه در فصل اول و تغییر ساختار در فصل دوم، گفت: فصل اول تا قسمت سی‌ام ادامه خواهد داشت و فصل دوم با تغییرات ساختاری و کاملاً متفاوت نسبت به فصل اول به آنتن خواهد آمد. تلویزیون برای حمایت مالی قول مساعدی داده که امیدواریم محقق شود. 

مجری و طراح برنامه "ایران‌بانو" با بیان اینکه سرمان را بالا نگه می‌داریم و شرمنده مخاطب‌مان نشدیم، افزود: ادعایی نداریم که کار خاصی برای خانواده و حوزه زنان کردیم اما ویژگی منحصر به فردِ "ایران‌بانو" نسبت به دیگر برنامه‌های خانوادگی و اصطلاحاً زنانه تلویزیون همین است، با توجه به بودجه‌ای که هزینه شده با افتخار سرمان را بالا نگه می‌داریم. زیرا خیلی از برنامه‌هایی که در این حوزه تولید شده و بعد از "ایران‌بانو" هم تولید می‌شود بودجه تلویزیونی دارند. 

وی خاطرنشان کرد: ما در "ایران‌بانو" خانم‌های شاغلی را آوردیم که زندگی‌شان را درست مدیریت کردند. نه تنها حضور اجتماعی مانع رشد زندگی شخصی‌شان و وظیفه مادری و همسری‌شان شده بلکه به مدیریت ضمنی خانواد‌گی‌شان هم کمک کرده است. وجه تمایز "ایران‌بانو" این است که به جامعه زنان می‌گوید برای رشد ذهنی و اتفاقاً ارتقاء شخصیتی، مادر شوید! اگر ازدواج کنید در جامعه زندگی موفقی خواهید داشت. با نمایشِ گزینه‌های مختلفی از زندگی‌های متفاوت اثبات کردیم می‌توانیم حتی مادر چند بچه باشید و به موفقیت برسید. 

محمدی با اشاره به اینکه خودم هم مادرم و هم فعالیت اجتماعی دارم، تأکید کرد: وقتی طرح "ایران‌بانو" را می‌نوشتم و روی صندلی اجرا نشستم برایم مهم بود کاری کنم که باورپذیر باشد. به همین خاطر هر اتفاقی در "ایران‌بانو" می‌گذرد من خودم به آن واقفم و در زندگی‌ام جاری است. یعنی هم وظیفه مادری و همسری برعهده دارم و هم به فعالیت اجتماعی می‌‌پردازم. تشکیل خانواده و مادر بودن هیچ‌وقت خود مرا متوقف نکرد بلکه مشوّق ارتقاء و موفقیت‌هایم در زندگی بوده است.

وی در پایان عنوان کرد: در "ایران بانو" به جامعه هدف‌مان یعنی دختران در حال ازدواج و یا دخترانی که دست نگه داشته‌اند یا ازدواج نمی‌کنند و یا ترجیح می‌دهند مادر نشوند این تکامل و موفقیت را یادآوری می‌کنیم. همواره در "ایران‌بانو" گفته‌ایم و می‌گوییم شک نداشته باشید اگر مادر شوید به موفقیت خواهید رسید. 

اخبار تلویزیون| افشای اسناد ارتباط بختیار با صدام/ "زمین گرم" پخش نمی‌شودبرنامه‌های خارجی تلویزیون برای هفته دفاع‌مقدس/ مهمات، زبان‌گردانی شدپشیمانی سعید راد از بازی در سریال نمایش خانگی/ چرا تلویزیون اجازه می‌دهد مردم لاکچری‌بازی تماشا کنند؟چرا "قندون" در تلویزیون ساخته شد؟/ روایت مرتضی زارع از پشت خاکریزِ سریال "نابرده رنج"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه دو رسانه ملی تلویزیون شبکه دو رسانه ملی تلویزیون برنامه تلویزیونی ایران بانو مادر شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۷۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»

مشکل فنی «هفت» و پخش‌نشدن قسمت جدید این برنامه تلویزیونی ما را به‌یاد این نکته انداخت که مدیریت کنداکتور هم برای چینش ترکیب برنامه‌ها و سریال‌ها اهمیت دارد و هم شرایطی که جلوی پخش نامنظم و اصطلاحاً بدقولی کنداکتوری را بگیرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مدیریت کنداکتور تلویزیون مقوله‌ای است که از هر جهت اهمیت دارد، روزی برای چینش ترکیب پخش سریال‌ها و برنامه‌ها این مدیریت ضرورت دارد و روزی هم برای جلوگیری از بدقولی کنداکتوری، این مدیریت لازم است، البته این بدقولی‌ها مسبوق به سابقه بوده که بارها سریال بدقولی‌های تلویزیون را برای پخش سریال و برنامه حتی حضور مجری‌ای خاص اتفاق افتاده است.

روزی سریالی به‌نام «دودکش2» که علی‌رغم پخش گسترده اخبار رسانه‌ای‌اش، روی آنتن نرفت و بحث مراحل پس‌پروداکشن را عنوان کردند، یا بارها سریال‌هایی که از شبکه سه سیما پخش می‌شد عوامل آن به پخش نامنظم قسمت‌هایشان اشاره می‌کردند که آخرین آن به سریال «بیست‌کویید» برمی‌گردد،
یا زمانی که مجموعه کلبه عموپورنگ پخش می‌شد این اعتراضات را نسبت به پخش نامنظم این مجموعه نمایشی داشتند. این بار بدقولی کنداکتوری گریبان برنامه «هفت» را گرفت و شب گذشته علی‌رغم اعلام گسترده بازگشت «هفت» به کنداکتور پخش شبکه نمایش با اعلام مشکل فنی قسمت جدید این برنامه تلویزیونی روی آنتن نرفت.

«هفت» از فردا به آنتن بازمی‌گردد

پیش از این یک بار دیگر هم پخش برنامه «هفت» به‌دلیل مشکلات فنی به سرانجام نرسیده بود، اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد همه‌چیز آماده و مهیای پخش قسمت جدید بوده است اما یک مشکل فنی باعث شده است با وجود تمام تلاش افراد حاضر در استودیو، برنامه امکان پخش پیدا نکند.

با این اوصاف، عدم پخش به‌دلیل مشکل فنی یا در مورد سریال‌ها نرسیدن به‌علت گذراندن مراحل پس‌پروداکشن و بازتدوین توجیه مناسبی برای احقاق حق مخاطب تلویزیون نیست. شاید مخاطبان قدری به عقب بروند یاد سریال «رعد و برق» مجری برنامه «هفت» بیفتند که چند سال پیش در ماه رمضان قسمت اول آن روی آنتن رفت و بقیه را به‌دلیل مشکلات تدوین و مراحل فنی سریال به زمانی دیگر موکول کردند. این سریال بالأخره با تمام نقاط ضعف خودش روی آنتن رفت اما تبدیل به مصداقی بارز برای بدقولی کنداکتور تلویزیون شد.

به‌نظر می‌رسد تلویزیون کنار مدیریت درست کنداکتوری برای چینش سریال‌ها و برنامه‌ها به رسیدن به یک کنداکتور منظم و جلوگیری از بدقولی در پخش نیاز مبرم دارد. علی‌رغم اینکه شاید این نکته را هم بتوان درنظر گرفت که مشکلات فنی باعث شده باشد یک برنامه و یا سریالی در موعد مقرر اعلام‌شده روی آنتن نرود اما توجه به زمان مخاطب از هر نکته‌ و توجیه قابل‌قبولی هم مهمتر است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد برنامه «هفت» که در چند سال اخیر نتوانسته است همچون گذشتۀ خود موفق و پرمخاطب باشد جمعه هفته آینده به آنتن خواهد آمد.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • بازگشت بهروز افخمی کارگردان پرحاشیه ایران به آنتن تلویزیون
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا