Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه حماسه‌های دوران دفاع مقدس، برگرفته از آموزه‌های دینی و فرهنگ عاشورا و غدیر است گفت: انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان، وظیفه دینی، ملی و همگانی است.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نصرت الله لطفی اظهار داشت: در جنگ تحمیلی که با حمایت گسترده کشور‌های استکباری و در رأس آن ها، شیطان بزرگ آمریکا صورت گرفت، موضوع اصلی، براندازی نظام دینی ایران بود، چرا که کشور‌های غربی و استکباری از نظام مقدس دینی وحشت داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به این مطلب که در دوران دفاع مقدس برای نخستین بار، نظام و ملت عزیز ایران توانست بعد از سال‌ها در برابر هجمه دشمن ایستادگی کند و امتیازی به دشمن ندهد، افزود: این پیروزی به برکت نظام دینی و فرهنگ عاشورا محقق شد.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور اضافه کرد: در ادوار گذشته از جمله دوران پهلوی، بیگانگان امتیاز‌هایی از ما گرفتند و بخش‌هایی از کشور، مانند بحرین از ایران جدا شد. اما ملت ایران در دوران دفاع مقدس، برای اولین بار به برکت نظام دینی و فرهنگ عاشورا و غدیر، با وجود همه محدودیت‌ها و تحریم‌ها و حمایت‌های کشور‌های غربی و استکباری از رژیم بعث عراق، یک وجب از خاک خود را نیز در اختیار دشمن قرار نداد و متجاوز بودن دشمن را به همه ثابت کردیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: امروز نسل سوم و چهارم کشور باید بدانند که جوانان و نوجوانان در دوران دفاع مقدس، چه رشادت‌هایی کردند و مرعوب دشمن نشدند و این فداکاری‌ها و رشادت‌ها باید برای نسل‌های امروز و آینده بازگو شود و درس عبرتی برای جوانان باشد.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: معتقد هستم که دوران دفاع مقدس، دوران طلایی مردم ایران در انقلاب اسلامی بوده و هرچه خودباوری، مقاومت، رسیدن به رشد و بالندگی به ویژه در عرصه تجهیزات دفاعی و رزمی کشور شاهد آن هستیم مرهون همان دوران پر افتخاراست و فداکاری و جانفشانی شهدای گرانقدر این دوران به ویژه سرداران شهید به عنوان چراغ راه و روشنای ملت در ایستادگی مقابل زورگویان و مستکبران به سرکردگی آمریکای جنایتکار است و ایستادگی امروز در مقابل جنگ رسانه‌ای و تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران نیز حاصل مقاومت و ولایت پذیری مردم ایران است و جا دارد از شهدای گرانقدر به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس یاد کنیم که این چرخه پر افتخار راه شهیدان را با روشنایی پرنور خود کامل کرده اند.

وی با اشاره به سخن گهربار حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) که فرمودند: هر آنچه داریم از محرم و صفر است خاطرنشان کرد: بزرگداشت دفاع مقدس یک وظیفه همگانی است و همه باید با تمام توان در انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل کنونی تلاش کنیم و به شکرانه این نعمت بزرگ الهی در مسیر انتقال این فداکاری‌ها و رشادت‌ها همت کنیم.

لطفی با بیان این که رزمندگان در جبهه‌های دفاع مقدس، با عنوان سپاهیان 'محمد رسول الله' (صلی الله علیه و آله وسلم) مبارزه کردند و محور اصلی عملیات‌های رزمندگان در دوران دفاع مقدس، نوحه‌ها و ذکر عاشورایی بود، خاطرنشان کرد: حضور در جنگ تحمیلی تنها تحت عنوان سرباز وطن و موضوع دفاع از خاک و جغرافیا نبود، بلکه موضوعی که مردم را به جبهه کشاند، دفاع از ایران عزیز، جمهوری اسلامی، دین و انقلاب اسلامی و ولایت بود.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: رسالت خطیر امروز ما، انتقال این فرهنگ به نسل‌های آینده است. فرهنگی که ریشه و مبنای آن، دین و ولایت پذیری و نگاه عاشورایی و انقلابی است.

وی تاکید کرد: امروز کنار نیامدن با آمریکا، به معنای ایستادن مقابل یزیدیان زمان است و تبعیت از ولایت فقیه یعنی تبعیت از امام حسین علیه السلام و این درسی است که باید از دفاع مقدس گرفت و نگاه ما در این خصوص باید نگاه عاشورایی و مخالفت با یزیدیان زمان و وابستگان آن‌ها باشد.

نصرت الله لطفی افزود: امروز بزرگداشت دفاع مقدس یک وظیفه ذاتی، دینی، انقلابی و همگانی است و هیچ توجیهی از سوی فرد یا ارگانی برای عدم ورود به عرصه بزرگداشت دفاع مقدس و انتقال پیام آن قابل قبول نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نصرت الله لطفی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هفته دفاع مقدس قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور دوران دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادواره شهدای کارگر مازندران برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جواد پیوند فرمانده سپاه ناحیه سوادکوه صبح چهارشنبه در مراسم یادواره شهدای کارگر استان مازندران با محوریت شهدای کارگر شهرستان سوادکوه، در گزارشی از وضعیت شهرستان سوادکوه در دوران دفاع مقدس، با اشاره به وجود معادن بزرگ زغالسنگ در این شهرستان، سوادکوه را یک شهرستان کارگری از قبل از انقلاب دانست و گفت: تعداد زیادی از این افراد ساکن شهرستان سوادکوه بودند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه با اشاره به تعداد ۷ هزار نفری کارگران این معادن در شهرستان در دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: از این تعداد جمعیتی بالغ بر ۳ هزار نفر به جبهه حق علیه باطل اعزام شدند.

وی در ادامه با بیان اینکه از این تعداد ۳ هزار نفری اعزامی به جبهه دفاع مقدس، بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ نفر جانباز کارگری در این دوران بودند، افزود: همچنین تعداد ۳۰ نفر نیز شهادت روزیشان شد و این مراسم تجلیلی از مقام شامخ آنهاست.

کد خبر 6093906

دیگر خبرها

  • یادواره شهدای کارگر مازندران برگزار شد
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • شهید مطهری با روحیات و نیازهای نسل جوان آشنایی کامل داشت
  • اختتامیه‌ی جشنواره‌ی ملی «افتخار من» همزمان با سراسر کشور در گیلان
  • آیت‌الله مظاهری: روش مواجهه با جوانان، دهن‌کجی و رَمی به بی‌عقلی و بی‌دینی نیست
  • رئیس جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد معارفه شد
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم