Web Analytics Made Easy - Statcounter



ناصر قوامی گفت: در موقعیت کنونی بیش از هر دوره‌ای به همکاری با یکدیگر نیاز داریم. لازمه اصلی این همکاری آن است که باید اعتماد بین حاکمیت و مردم برقرار شود. جدی نگرفتن مردم هزینه‌های جبران‌ناپذیری دارد. پس یک بار برای همیشه باید درک کنیم که در هیچ شرایطی نباید بگذاریم جامعه به سیستم بی‌اعتماد شود.

اختلاف سلیقه‌ها در نظام مدیریتی کشور گاهی به قدری جدی می‌شود که ۲ طرف با سیاه‌نمایی، اتهام و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. فضا را به فضایی سرشار از مجادله تبدیل می‌کنند. این فضا در حالی شکل می گیرد که کشور در بزنگاه قرار دارد و مردم هرچه بیشتر با تنگناها و موانع مواجه می‌شوند.

ناصر قوامی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین در این ‌باره اظهار داشت: مساله‌ نگران‌کننده این نیست که در هر گروه یا صنفی اختلاف نظر و تعدد سلیقه باعث جر و بحث شود چون در هر صورت اختلاف برداشت در امور اجتماعی یا مسائل دیگر امری ساده است؛ مثلاً گاهی بین پزشکان اختلاف‌نظر به وجود می‌آید که آنها مساله را در شورای پزشکی حل می‌کنند، اما سرانجام نظر اکثریت را می‌پذیرند.

نماینده ادوار مجلس در ادامه گفت: در جاهای دیگر نیز هر کسی از سلیقه و نظر متفاوتی تبعیت می‌کند و این به خودی خود اصلاً مشکل نیست؛ اما مهم این است که تصمیم نهایی باید تصمیم واحد باشد تا اداره امور به خوبی و با کمترین مشکل ممکن انجام شود و منافع عمومی حتی‌المقدور مورد مراقبت قرار گیرند.

او با اشاره به فضای مملو از رویارویی در نظام مدیریتی کشور تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما بعضی از مقامات خود را ملزم به پاسخگویی نمی‌دانند و حاضر نیستند پاسخی به پرسش‌های مردم بدهند. به همین دلیل این تقصیر را گردن یکدیگر می‌اندازد و از خودشان سلب مسئولیت می‌کنند. در چنین وضعیتی هم اجرای برنامه‌‌ها شدیداً مختل می‌شود و هم‌‌ نوعی بی‌اعتمادی در جامعه شکل می‌گیرد.

قوامی راجع به تبعات بی‌اعتمادی عمومی گفت: به عنوان مثال در موضوع هواپیمای اوکراینی طی مدت سه روز هر کدام از مسئولان یک حرف زدند، در صورتی که باید واقعیت را بدون کم و کاست به اطلاع مردم می‌رساندند.

او همچنین توضیح داد:‌ کشور در شرایطی بسیار سخت و طاقت‌‌فرسا قرار دارد. از یک طرف کرونا همه را گرفتار کرده و کسب‌وکار مردم را به ورطه تعطیلی کشانده است و از سوی دیگر، آمریکا همچنان سیاست‌های تهدیدکننده‌اش را به شدت پی می‌گیرد. در چنین موقعیتی بیش از هر دوره‌ای به همکاری با یکدیگر نیاز داریم. لازمه اصلی این همکاری آن است که باید اعتماد بین حاکمیت و مردم برقرار شود.

ناصر قوامی در پایان گفت: جدی نگرفتن مردم هزینه‌های جبران‌ناپذیری دارد. پس یک بار برای همیشه باید درک کنیم که در هیچ شرایطی نباید بگذاریم جامعه به سیستم بی‌اعتماد شود.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۸۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب هواشناسی ؛ بارش‌های بهاری نیمی از کم‌بارشی‌های کشور را جبران کرد + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، صادق ضیائیان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، گفت: سامانه بارشی که هفته گذشته وارد کشور شد، فعالیت خود را از روز چهارشنبه آغاز کرد که تا همین امروز جمعه نیز ادامه دارد و به این واسطه بارش‌های مناسبی رخ داده است.

وی یادآور شد: از فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت) شمال‌غرب، شمال‌شرق و نوار شمالی بارش باران خواهند داشت و سامانه بارشی بعدی روز دوشنبه به کشور نفوذ می‌کند و ابتدا شمال‌شرق کشور را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تاکید کرد: از ابتدای بهار ۱۴۰۳ تا نیمه اردیبهشت بارش‌های خوبی را شاهد بودیم که انتظار داریم بخش زیادی از کم بارشی‌های گذشته جبران شود؛ البته جبران کامل کم‌بارشی که شاهد آن بودیم یک مقداری سخت است اما بخشی از کم بارشی‌هایی که در کشور وجود داشت رفع شده است.

ضیائیان با تاکید بر اینکه پراکندگی بارش‌ها در کشور یکسان نیست، یادآور شد: بارش‌ها در کشور یکسان نیست. به طور مثال در سامانه بارشی قبلی بارش‌ها در استان سیستان و بلوچستان بیشتر از هر نطقه دیگری در کشور بود که حتی به سیل منجر شد؛ در حالی که برخی استان‌های کشور مانند تهران و نواحی نوار شمالی کمتر از نواحی جنوبی بارش باران داشتند.

وی ادامه داد: به همین دلیل احتمال دارد برخی نقاط کشور با کم‌آبی مواج شوند و برخی دیگر چنین مشکلی نداشته باشند.

کد خبر 849062 برچسب‌ها خبر مهم آب و هوا - ایران سازمان هواشناسي باران

دیگر خبرها

  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • نیمی‌از کم بارشی‌های اخیر کشور جبران شد
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • نیمی از کم‌ بارشی‌های اخیر کشور جبران شد
  • خبر خوب هواشناسی ؛ بارش‌های بهاری نیمی از کم‌بارشی‌های کشور را جبران کرد + جزئیات
  • کم‌بارشی‌های کشور جبران شد؟!
  • ناصر میرواحدی در آلمان بستری شد
  • ناصر میرواحدی رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد
  • نصف کم‌بارشی‌های کشور با بارش های امسال جبران شد