Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@07:22:53 GMT

پایان این فوتبال نابودی است

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۹۳۷۲

پایان این فوتبال نابودی است

کارشناس فوتبال گفت: پایان این فوتبال نابودی است چرا که بسیاری از باشگاه‌ها علیرغم مشکلات مالی، متاسفانه قراردادهای چند میلیاردی می‌بندند.

به گزارش مشرق، «مسعود اقبالی» یکی از مردان آگاه فوتبال ایران است که سال‌ها مربیگری کرده و مدرس رسمی AFC  است. او از افزایش بی‌رویه دستمزد بازیکنان و مربیان انتقادات تندی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشروح گفت و گو با پیشکسوت فوتبال ایران را در زیر می‌خوانیم.

به نظر شما چرا دستمزد بازیکنان و مربیان فوتبال افزایش یافته است؟

وقتی صحبت از جذب نکردن مربیان و بازیکنان خارجی به فوتبال ایران می‌شود و این موضوع به صورت قانون درمی‌آید باید هم چنین اتفاقاتی رقم بخورد. عرضه کم و تقاضای زیاد، باعث افزایش قیمت می‌شود و این فرصت بزرگ را در اختیار دلالان قرار می‌دهد تا به بهترین شکل ممکن از این فرصت استفاده کنند.

بیشتر بخوانید:

بازیکنی که به خاطر حق دلالی ۲ میلیاردی قید استقلال را زد!

یعنی اگر قانون منع مربیان و بازیکنان خارجی برداشته شود قیمت‌ها کاهش پیدا می‌کند؟

این یک قانون کلی است، وقتی کالایی کمیاب می‌شود قیمت به طرز محسوسی افزایش پیدا می‌کند و متاسفانه کسی نیست جلوی این بی‌نظمی و بی‌قاعدگی را بگیرد. متاسفانه در ابعاد مختلف با چالش و مشکل روبرو هستیم و گاهی اوقات بدون کارشناسی قوانینی را تصویب می‌کنیم که اثرات مخربی را به همراه دارد.

یعنی عوامل دیگر در این بی‌قانونی در انعقاد قراردادها و افزایش سرسام‌آور دستمزدها نقش ندارند؟

به طور حتم نقش دارند و این حاصل یک زنجیره و یا گروهی است که از این اتفاقات نفع می‌برند و دوست دارند چنین جریاناتی رقم بخورد تا به اهدافی که دارند برسند. در این حلقه مدیر، مربی، بازیکن و دلال و عوامل دیگر در کنار هم حرکت می‌کنند و هر چه قیمت‌ها افزایش پیدا کند منافع آنها بیشتر می‌شود. وقتی بازیکن خارجی حق ورود به ایران را نداشته باشد دلال برای عقد قرارداد با بازیکن پیشنهاد مالی چند میلیاردی می‌دهد و متاسفانه مدیران ما نیز به راحتی آن را پذیرفته و خواسته‌شان را قبول می‌کنند.

چه روشی را برای مهار این اتفاق پیشنهاد می‌دهید؟

متاسفانه شرایط سخت است اما مدیران ورزش و فدراسیون فوتبال باید با این اتفاقات برخورد جدی و قاطع داشته باشند. برای قراردادها با بازیکنان و مربیان سقفی را تعیین کنند که باشگاه‌ها از آن فراتر نروند.

سقف قرارداد چند سال پیش از سوی فدراسیون فوتبال اعلام شد اما هیچ باشگاهی آن را رعایت نکرد و پول‌های زیر میزی زیادی رد و بدل شد.

به خاطرم هست اما چرا این قانون شکست خورد؟

برای اینکه نظارت نمی‌شد، اگر همان موقع فدراسیون فوتبال با باشگاه‌هایی که از آن باخبر بود و به خوبی می‌دانست قانون را زیر پا گذاشته‌اند و پول‌های زیر میزی به بازیکنانشان می‌دهند برخورد جدی و قاطع می‌کرد آیا کسی باز هم رعایت  نمی‌کرد.  متاسفانه گاهی اوقات از قوانین عبور می‌شود و تبعات آن باقی می‌ماند.

در شرایط فعلی باید چه کار کرد؟

نهادهای نظارتی باید به قراردادهای بازیکنان و مربیان ورود کرده و وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال در این راه می‌توانند نقش مهمی را ایفا کنند. آنها باید کارگروه‌های ویژه و کارشناسی با قوانین سخت‌گیرانه وضع کنند تا این هرج و مرج در فوتبال به پایان برسد.

به عنوان یک کارشناس فوتبالی بازیکنان و مربیان فوتبال ایران ارزش دریافت چند میلیارد را دارند؟

کیفیت فنی‌ آنها صفر است و به قول «علی پروین» بازیکنان فوتبال ایران ۱۰ هزار تومان هم نمی‌ارزند، من نمی‌دانم بازیکنی که حتی یک استپ ساده نمی‌تواند انجام دهد و کنترل توپ بلد نیست باید ۱۰ میلیارد تومان قرارداد ببندد. درباره مربیان هم نظرم همین است. خیلی از این مربیان در کلاس‌های مربیگری شاگردم بوده‌ و الفبای فوتبال را بلد نیستند اما صحبت از دریافت ۱۰ میلیارد می‌کنند این یک ظلم به فوتبال است.

با این وضعیت فوتبال ایران به کجا خواهد رفت؟

نابودی پایان این فوتبال است، بسیاری از باشگاه‌ها با مشکلات مالی عدیده‌ای روبرو هستند با این وجود متاسفانه در چنین شرایطی قراردادهای چند میلیاردی می‌بندند. من می‌پرسم باشگاهی که ورشکسته است چطور می‌خواهد ۱۰ میلیارد به بازیکناش پول بپردازد. به طور کلی از پرداخت این مبالغ عاجز هستند و چند ماه دیگر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پر از پروندهایی است که بازیکنان و مربیان از باشگاه‌ها شکایت کرده‌اند.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین فوتبال علی پروین مسعود اقبالی بازیکنان و مربیان فدراسیون فوتبال فوتبال ایران چند میلیارد باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۹۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم فرهاد مجیدی برای پایان دادن به همه شایعات | چهره محبوب آبی‌ها به ایران برمی‌گردد؟

به گزارش همشهری آنلاین، فرهاد مجیدی در ۳ مقطع زمانی مختلف سکان هدایت استقلال را برعهده گرفت که مهم‌ترین دوران سرمربیگری او در جمع آبی‌پوشان پایتخت، در لیگ بیست‌ویکم اتفاق افتاد. مجیدی که در ۲ نوبت در قامت جانشین موقت به جای وینفرد شفر و آندره‌آ استراماچونی روی نیمکت استقلال حضور پیدا کرد، روزهای پرفرازوفرودی را در جمع آبی‌پوشان پایتخت گذراند اما در دوره سوم حضورش در استقلال که بعد از پایان همکاری آبی‌ها با محمود فکری بود، شرایط کاملاً متفاوت پیش رفت.

استقلالی‌ها هم در آسیا با فرهاد مجیدی عملکرد قابل‌قبولی را از خود به جای گذاشتند و هم در اولین فصلی که مجیدی از ابتدای فصل روی نیمکت استقلال نشست، آبی‌پوشان پایتخت رکوردهای تاریخی را از خود به جای گذاشتند و بدون باخت و با ثبت بیشترین امتیاز در تاریخ لیگ برتر به مقام قهرمانی رسیدند. در کنار روزهای پراتفاق اما شیرین مجیدی در استقلال، باید اشاره‌ای هم به دوران سرمربیگری او در تیم امید ایران و اتحاد کلبا داشته باشیم که سرمربی ایرانی روزهای پرتلاطمی را در فوتبال امارات در نقش سرمربی اتحاد کلبا گذراند و در نهایت به شکلی توافقی از این تیم اماراتی جدا شد.

مجیدی برای دست‌نخورده‌ماندن رکورد تاریخی‌اش در استقلال، تصمیم هوشمندانه‌ای گرفت و بعد از یک فصل شکست‌ناپذیری همراه استقلال و کسب قهرمانی تاریخی، در قامت لژیونر در عرصه سرمربیگری کارش را پیش برد و حالا همواره نام او به عنوان جدی‌ترین آلترناتیو نیمکت استقلال مطرح است. با توجه به پایان همکاری فرهاد مجیدی و اتحاد کلبا، در طول ۲ اخیر بارها نام او برای حضور در تیم‌های مختلف در فوتبال ایران به میان آمده اما این سرمربی جوان در مقطع کنونی هیچ تصمیمی برای مربیگری در فوتبال ایران ندارد.

استقلال سرمربی دارد، حضور در تراکتور را نمی‌خواهد!
جواد نکونام سرمربی کنونی آبی‌پوشان پایتخت توانسته عملکردی درخشان را از خود به جای بگذارد و صدرنشینی در لیگ بیست‌وسوم و قدم زدن در مسیر کسب عنوان قهرمانی باعث شده تا سایه فرهاد از نیمکت آبی‌ها دور باشد؛ هر چند که در طول ماه‌های اخیر شایعاتی درباره حضور احتمالی مجیدی به جای نکونام به میان آمد اما بررسی دقیق‌تر نشان می‌دهد که هم نکونام قراردادی ۳ ساله با استقلال دارد و هم اینکه در شرایط فعلی، فرهاد مجیدی علاقه‌ای به حضور دوباره در فوتبال ایران و تیم استقلال نشان نداده است.

فرهاد مجیدی البته برای بازگشت به چرخه سرمربیان لیگ برتری، پیشنهادی از تیم تراکتور تبریز هم روی میز خود داشت و مدیران باشگاه تراکتور تایید کردند که برای جانشینی پاکو خمس به سراغ استخدام مجیدی رفته‌اند اما با این وجود، فرهاد مجیدی به پیشنهاد تراکتوری‌ها پاسخ منفی داده و تمایلی برای حضور روی نیمکت سرخ‌پوشان تبریزی نشان نداده است. پاسخ منفی مجیدی به پیشنهاد تراکتوری‌ها باعث شده تا دوری این سرمربی جوان از چرخه سرمربیان لیگ برتری به ۲ سال نزدیک شود و به نظر می‌رسد که این دوری تداوم خواهد داشت.

فرهاد حتی هدایت تیم امید را هم نمی‌خواهد
مسئولان فدراسیون فوتبال در حال برنامه‌ریزی برای معرفی اعضای جدید کادرفنی تیم‌های پایه ملی هستند و در این زمینه، برای هدایت تیم امید ایران نام فرهاد مجیدی به میان آمد؛ آن‌هم در حالی‌که مجیدی تجربه کوتاه سرمربیگری در تیم امید را در کارنامه خود دارد اما با این وجود، او در مقطع فعلی هیچ تمایلی به حضور در تیم امید ندارد و گفته می‌شود که مجیدی تنها در شرایطی علاقه‌مند به فعالیت در عرصه ملی است که پیشنهاد تیم ملی بزرگسالان به او ارائه شود تا پرونده حضور احتمالی‌اش در تیم امید هم در مقطع کنونی بسته شود.

مجیدی از تیم جدیدش در امارات رونمایی می‌کند!
سرمربی سابق استقلال که قهرمانی‌ای تاریخی را از خود در فوتبال ایران به جای گذاشته، بعد از آنکه همکاری‌اش با اتحاد کلبا به پایان رسید، سیاست سکوت را در پیش گرفت و نسبت به شایعات مطرح شده سعی کرد که واکنشی نداشته باشد. فرهاد مجیدی در سکوت خبری در حال گذراندن دوره‌های دانش‌افزایی است و پیگیری‌های بیشتر نشان می‌دهد که فرهاد تصمیم نهایی خود را گرفته و او قصد دارد تا در فوتبال امارات به کارش ادامه بدهد. براساس آخرین خبرها، مجیدی مشغول مذاکره با مدیران یکی از تیم‌های اماراتی است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به‌زودی از تیم جدیدش در فوتبال امارات رونمایی می‌کند تا در نقش سرمربی لژیونر به کارش ادامه بدهد و نامش برای نیمکت تیم‌های ایرانی در حد آلترناتیو بماند.

کد خبر 847184 برچسب‌ها ویژه ورزشی فرهاد مجیدی باشگاه استقلال

دیگر خبرها

  • تغییر مدیریت در کار نیست؛ مدیران سرخابی حداقل تا پایان فصل در استقلال می‌مانند
  • تصمیم فرهاد مجیدی برای پایان دادن به همه شایعات | چهره محبوب آبی‌ها به ایران برمی‌گردد؟
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • متاسفانه موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • دلال‌ها آفت فوتبال کشور هستند/ضرورت شناسایی استعدادهای جوان تبریز
  • متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم
  • سخت‌ترین رقابت ورزشی در ایران
  • والیبالیست‌های ایرانی ۳۰۰ درصد گران شدند!
  • پرخاشگری مربیان به جامعه تسری پیدا می‌کند/جریمه ها بازدارنده نیست