Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@08:25:57 GMT

چند نکته درباره استقلالِ نامجو

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۵۴۵۷

چند نکته درباره استقلالِ نامجو

تیم فوتبال استقلال در اولین حضور مجید نامجومطلق به عنوان سرمربی روی نیمکت این تیم مقابل الشرطه به تساوی رسید.

به گزارش مشرق، تیم فوتبال استقلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا تساوی ناامیدکننده‌ای مقابل الشرطه عراق داشت. فوتبال عراق به لحاظ کیفی هیچگاه در حدواندازه فوتبال ایران نبوده است اما همیشه تک‌ستاره‌هایی داشتند که برخی از این تک‌ستاره‌ها در تیم‌های ایرانی هم حضور داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم الشرطه اما در بازی مقابل استقلال متکی به تک‌ستاره‌های خود نبود و حتی این تیم به لحاظ تاکتیکی سرتر از استقلال به نظر می‌رسید.

بیشتر بخوانید:

استقلال در نیمه اول برابر الشرطه پرانتقاد بود

استقلال در شرایطی به مصاف تیم عراقی رفت که مدت‌هاست در شرایط خوبی به سر نمی‌برد و از فینال جام حذفی مشکلات این تیم چند برابر شد. آبی‌پوشان برای لیگ قهرمانان آسیا با سرمربی‌گری موقت مجید نامجومطلق به قطر رفتند. ستاره سال‌های دور استقلال که هیچ‌گاه در طول سال‌های گذشته نتوانسته بود هدایت تیم محبوبش را برعهده داشته باشد، به خاطر استعفای فرهاد مجیدی و البته به بن‌بست خوردن مذاکرات با استراماچونی ایتالیایی، با یک توفیق اجباری روبرو شد و برای دو بازی هم که شده، سابقه سرمربی‌گری استقلال را در کارنامه خود اضافه کرد.

در بازی شب گذشته، چند نکته بارز و محسوس در روند تاکتیکی استقلالی‌ها دیده می‌شد. اول اینکه این تیم در دقایق ابتدایی بازی تلاش کرد از حملات بی‌برنامه و احساسی دوری کند و مالکیت توپ را به دست بیاورد، اما الشرطه عراق، نامجومطلق و شاگردانش را سورپرایز کرد و آنقدر خوب و روان بود که استقلالی‌ها تا حدود زیادی تحت تاثیر تیم عراقی قرار گرفتند. نقطه ضعف استقلال در نیمه اول این بود که دو مهاجم تیم نمی‌توانستند به دروازه تیم الشرطه نزدیک شوند و برای گرفتن توپ مجبور بودند تا میانه زمین به عقب برگردند.

در نیمه اول الشرطه به گل رسید و حق این تیم هم بود که از استقلال پیش بیفتد چراکه آبی‌ها در این نیمه اصلا موقعیتی برای گلزنی نداشتند. در نیمه دوم شرایط کاملا تغییر کرد. علی کریمی که به نظر می‌رسد روزهای پایانی خود را در استقلال می‌گذراند، به زمین آمد و توانست به عنوان بازیساز به نظم تاکتیکی استقلال کمک کند. در ادامه هم امیرارسلان مطهری جانشین آرش رضاوند شد و بر خلاف مهدی قایدی و شیخ دیاباته توانست از حداقل موقعیت‌های خود استفاده کند و تنها گل استقلال را به ثمر برساند.

همه اتفاقاتی که در بازی شب گذشته رخ داد را نمی‌توان به پای نامجومطلق نوشت. او تا همین یک ماه پیش دستیار مجیدی در استقلال بود و حالا که مسئولیت فنی این تیم را بر عهده دارد. در واقع، شکل منصفانه ماجرا اینجاست که باید به این چهره خوشنام در فوتبال ایران، زمان و فرصتی داد تا خودش را نشان بدهد و آن وقت عملکردش را مورد قضاوت قرار داد.

نکته مهم دیگر اینجاست؛ مدیران استقلال نباید به هر نحوی که شده به دنبال مربی خارجی باشند. اگر قرار است مربیانی هدایت استقلال بر عهده بگیرند که فقط نام خارجی دارند؛ پس چه بهتر که به مربیانی همچون نامجومطلق فرصت داده شود. بعید نیست او بتواند با استقلال نتیجه بگیرد. شاید اگر نامجومطلق جانشین استراماچونی در استقلال می‌شد، هیچگاه در فاصله چند روز مانده به فینال جام حذفی، قهر نمی‌کرد و تیمش را تنها نمی‌گذاشت.

استقلال باید هر چه زودتر تکلیف کادرفنی خود را برای فصل آینده مشخص کند و مربیانی هدایت این تیم را بر عهده بگیرند که به خاطر حقوق به کشورشان بازنگردند؛ قهر نکنند و البته بتوانند این تیم را به روزهای اوج خودش بارگردانند. این فرمول ساده سال‌هاست در پرسپولیس جواب داده، اما چرا استقلال از این فرمول استفاده بهتری نمی‌کند؟

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین استقلال مجید نامجومطلق فوتبال سرمربی لیگ برتر لیگ قهرمانان آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۵۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی

معاون وزیر اقتصاد، با اشاره به اینکه، گمرک رویه ملوانی را به یک رویه تجاری استاندارد تبدیل خواهد کرد گفت: رعایت کرامت و عزت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پس از تصویب قانون ساماندهی و نظارت بر مبادلات مرزی (کولبری و ملوانی) و ابلاغ آن،  پیشنهادات، نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های گمرک به عنوان کلیدی‌ترین سازمان در اجرای مطلوب این قانون در 9 نکته برای لحاظ کردن در تنظیم آیین‌نامه اجرایی و اجرای مطلوب آن جمع‌بندی و تشریح شد.

 رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در نشست تخصصی قانون ساماندهی و نظارت بر مبادلات مرزی (کولبری و ملوانی) ، گفت: با توجه به اینکه آیین‌نامه اجرایی این قانون از سوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر دستگاه‌های اجرایی در حال تنظیم است، اصلی ترین نظرات گمرک در راستای اجرای مطلوب این قانون باید جمع‌بندی و ارائه تا در این آیین‌نامه لحاظ شود.

رضوانی‌فر با اشاره به اینکه توسعه اقتصاد دریا محور، جزو سیاست‌های اصلی برنامه هفتم توسعه، جهت‌گیری کلان دولت و از همه مهمتر فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری است، به عنوان اولین نکته و اقدام در اجرای این قانون، هر اقدام و تصمیم در این حوزه باید متناسب با موضوع توسعه اقتصاد دریا محور باشد.

به گفته وی، معیشت و امتیازی که به مرزنشینان و ساحل‌نشینان و ملوانان ذیل رویه‌های مرتبط ارائه می شود، به قوت خود باقی است و قرار نیست خدشه‌ای به آن وارد شود.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه حفظ و رعایت کرامت و عزت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است، اظهار داشت: مرزنشینان و ساحل‌نشینان که به عنوان مرزبانان از مرزهای این آب و خاک صیانت می‌کنند باید امتیازات ارائه شده به آنان در ذیل این قانون در کنار حفظ کرامت و عزت به آنها اعطا گردد.

رضوانی‌فر گفت: تمام مراحل مرتبط با تصویب و ابلاغ این قانون طی شده است و بررسی‌های لازم نیز در حوزه‌های مختلف از جمله دولت، صحن مجلس و کمیسیون‌های مربوطه انجام شده است و در حال حاضر مکلف به اجرای دقیق و مطلوب آن هستیم.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد شفاف و ضابطه‌مند حتماً به نفع اقتصاد مرزنشینان، مدیران نظارت کننده و اعمال کننده قوانین و مقررات و دستگاه‌های نظارتی است، گفت: در این مسیر و در ذیل اجرای این قانون باید با نظارت‌های سیستمی و کنترل‌های دقیق و استفاده بهتر و دقیق‌تر از سامانه‌ها، قانونمندی و شفافیت در اجرای قانون مرتبط با این رویه را بیش از پیش افزایش دهیم.

رضوانی‌فر گفت: در مسیر اجرای قانون مبادلات و نظارت بر تجارت مرزی، با ارائه آموزش‌های لازم به ذینفعان، گمرک رویه ملوانی را به یک رویه تجاری استاندارد تبدیل خواهد کرد تا در یک چارچوب و ضوابط معین، امتیازات در نظر گرفته شده در ذیل این قانون به خود ملوانان تعلق گیرد.

 به گفته وی همه عایدی‌های حاصل از اجرای این قانون به خود استان‌ها و شهرستان‌های مربوطه تعلق خواهد گرفت و صرف توسعه گمرکات، بنادر، راه‌ها و زیر ساخت‌ها خواهد شد.

وی گفت: ارائه گزارش‌های دقیق ،منظم، یکپارچه، قابل اتکا و همخوان با یکدیگر در خصوص این رویه با در نظر گرفتن ساز و کار مطلوب برای تصمیم‌گیری از دیگر مواردی است که باید مدنظر قرار گیرد.

رضوانی‌فر اظهار داشت: همچنین تمام توافقات استانی و هماهنگی‌ها در این زمینه بایستی با در نظر گرفتن مفاد موردنظر در قانون مبادلات مرزی انجام و اجرایی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۳ نکته از نامه‌ای برای زندگی
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی که باید بدانید
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی + طرز تهیه
  • ۱۰ نکته از دربی دیده نشده هفته ۲۵ لیگ برتر
  • ۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • فوتبالیستی که 90 دقیقه برای تراکتور دوید (عکس)
  • ۸ نکته مهم برای تهیه یک زیتون پرورده گیلانی اصل + طرز تهیه
  • چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!