Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل سازمان در سخنانی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد تأسیس سازمان ملل خواستار همکاری بیشتر بین‌المللی در مقابله با چالش‌های جهانی شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری آنا، دبیرکل سازمان ملل اظهار کرد: امروز چالش‌های چند جانبه بیشماری داریم اما از راه‌حل‌های چند جانبه‌ای عاجزیم.

دبیرکل سازمانملل همزمان با افتتاحیه اجلاس مجازی سران کشورهای جهان در هفتاد و پنجمین سالگرد تأسیس این نهاد بین‌المللی نبود راه حل‌های چند جانبه‌ای برای چالش‌های جهانی را محکوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوترش گفت: هیچ‌ کس حکومت جهانی را نمی‌خواهد اما باید برای بهبود حاکمیت جهانی تلاش کنیم.

او اضافه کرد: در جهانی که همه بههم تنیده هستند ما نیاز به چند قطب داریم که خانواده سازمانملل، مؤسسات مالی جهانی، مؤسسات منطقه‌ای و بلوک‌های تجاری و غیره به شکل مستحکم و کارآمدتر با هم کار کنند.

این مسئول سابق پرتغالی گفت: ما نیاز به چند قطب فراگیر داریم که بر جامعه مدنی، شهرها و شرکت‌ها، قدرت‌های محلی و جوانان تکیه کند.

وی افزود: فاجعه آب و هوایی در افق پیداست، تنوع بیولوژیکی رو به نابودی است، فقر مجدداً بیداد می‌کند، انزجار همه جا را گرفته، تنش‌های ژئوسیاسی رو به افزایش هستند و پاندمی کرونا نقاط ضعف جهان را فاش کرده، ما فقط می‌توانیم با هم مقابل این چالش‌ها بایستیم.

او در عین حال از دستاوردهای سازمانملل تقدیر کرد و به اجتناب از وقوع جنگ جهانی سوم اشاره کرد.

قرار است رهبران جهان از جمله دونالد ترامپ و آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در جریان نشست‌های مجمع عمومی سازمانملل از طریق پیام‌های قبلا ضبط شده سخنرانی کنند.

از ۱۸۰ رهبر و مقام کشورهای جهان برای سخنرانی در این اجلاس دعوت شده است.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: آنتونیو گوترش پاندمی کرونا دبیرکل سازمان فاجعه آب و هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۵۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماهواره نوا رویداد تلخ سفید شدن مرجان‌ها را ثبت کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، ماهواره‌ها به وسیله تصاویر ارسالی، دریاها و اقیانوس‌ها را زیر نظر دارند و در بررسی‌ها مشخص شده، مرجان‌ها که بیشتر در مناطق گرمسیری و استوایی واقع شده‌اند، به علت تغییرات اقلیمی و افزایش دما، دچار تغییر رنگ و سفید شدن شده‌اند. این فرآیند باعث از دست رفتن زندگی میکروبی مرجان‌ها می‌شود و در نهایت تأثیرات بلندمدت و جدی بر روی اکوسیستم‌های دریایی دارد.

اداره ملی اقیانوسی و جوی دولت فدرال آمریکا (NOAA یا نوا) در همین راستا گزارش کرده، جهان در حال حاضر شاهد سفید شدن مرجان‌های جهانی است که چهارمین رویداد ثبت شده جهانی و دومین رویداد در ۱۰ سال گذشته به شمار می‌رود.

دانشمندان تاکید می‌کنند، با ادامه گرم شدن اقیانوس‌های جهان، سفید شدن مرجان‌ها بیشتر و شدیدتر می‌شود.

براساس داده‌های به دست آمده از مشاهدات ماهواره این سازمان، چندین صخره مرجانی بزرگ در سراسر جهان به دلیل گرم شدن دمای دریا در چهارمین رویداد جهانی سفید شدن، رنگ پریده‌تر دیده می‌شوند و ماهواره‌های فضایی در حال رصد و ثبت این واقعه هستند.

به گفته محققان، این واقعه تلخ دومین رویداد در یک دهه اخیر است که بیش از نیمی از منطقه مرجانی جهان را در سراسر اقیانوس آرام، هند و اقیانوس اطلس تحت تاثیر قرار داده است. 

اداره ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده و ابتکار بین المللی صخره‌های مرجانی که روز دوشنبه (۱۱ آوریل) واقعه سفید شدن را تایید کردند، گزارش دادند که این حادثه بدترین سفید شدنی است که تاکنون در دیواره مرجانی معروف استرالیا تجربه شده است.

سفید شدن مرجان‌ها زمانی اتفاق می‌افتد که آنها تحت فشار قرار می‌گیرند و  شماری از جلبک‌ها را از بین می‌برند که در داخل مرجان‌ها زندگی می‌کنند و برای بقای آنها حیاتی هستند. بدون این جلبک‌های خاص مرجان‌ها نه تنها رنگ خود را از دست می‌دهند بلکه در خطر نابودی قرار می‌‌گیرند. 

با توجه به اینکه مرجان‌ها نقش مهمی در تعادل اکولوژیکی اقیانوس‌ها و محافظت از زندگی دریایی دارند، شناسایی و مدیریت این واقعه بسیار حیاتی و نیاز به اقدامات جدی در زمینه حفاظت از محیط زیست و کنترل تغییرات اقلیمی واجد اهمیت است تا بتوان از اثرات آن در دریاها و اقیانوس‌ها جلوگیری کرد و حفظ منابع زیستی و بیولوژیکی این محیط‌ها را ممکن ساخت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • کشاورز: در فوتسال آسیا تیمی نداریم که ایران را به چالش بکشد
  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • فرهنگ پهلوانی از گود زورخانه تا گرد جهان
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • خلاصه بازی فوتسال ایران ۶ - ۱ قرقیزستان؛ ایران به جام جهانی فوتسال رفت + ویدئو
  • انقلاب اسلامی به یک چالش برای استکبار تبدیل شده است
  • دست نکشیدن غرب از هژمونی‌ خود دلیل اصلی تشدید تنش در جهان است
  • درخواست موزیلا برای اتخاذ تدابیر واتس‌اپ در انتخابات‌های جهانی
  • ماهواره نوا رویداد تلخ سفید شدن مرجان‌ها را ثبت کرد