Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@14:34:01 GMT

سفر پرابهام سران سودان به امارات

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۷۶۴۰۸

سفر پرابهام سران سودان به امارات

گروه جهان/ چند روز پس از جشن عادی‌سازی روابط اسرائیل با دو کشور بحرین و امارات، سران عالیرتبه سودانی برای مذاکره با نمایندگان امریکا وارد امارات شدند. به گزارش شبکه خبری «الجزیره»، ژنرال «عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای انتقالی سودان سرپرست تیم مذاکره کننده بود و همین امر نیز گمانه‌زنی‌ها برای قرار گرفتن این کشور در فهرست دوستان اسرائیل را داغ‌تر کرده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال مقامات سودانی با اعلام اینکه هدف از مذاکرات توافق بر سر فرآیند حذف نام این کشور از فهرست تروریست است، اعلام کردند هیچ اجباری برای قبول این توافق، دولت این کشور آفریقایی را تحت فشار قرار نداده است.
به نوشته خبرگزاری سودانی «سانا»، «ناصر عدین» وزیر دادگستری سودان قرار است با مقامات امریکایی دیدار کرده و در ازای حذف نام کشورش از فهرست تروریسم و حمایت از شورای انتقالی، همه بدهی‌های امریکا به این کشور را تسویه شده اعلام کند.
به باور تحلیلگران، با وجود انکار سودان از توافق با اسرائیل، سران این کشور قراردادهای تجاری با اسرائیل برای احیای اقتصادی سودان را بسیار کارآمد می‌دانند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۶۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت امور خارجه آمریکا امروز دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور طی تماس تلفنی جداگانه با الهام علی‌ اف، رئیس جمهور جمهوری آذربایجان و نیکول پاشینیان، نخست‌ وزیر ارمنستان، پیرامون روند صلح میان باکو و ایروان گفتگو کرده است.

بر اساس این بیانیه، وزیر امور خارجه آمریکا از توافق برای استفاده از بیانیه آلماتی که در سال ۱۹۹۱ برای تعیین مرزهای میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان امضا شد، استقبال کرده است.

آنتونی بلینکن در این مکالمه تلفنی مدعی حمایت آمریکا از برقراری صلح «پایدار» و «شرافتمندانه» بین باکو و ایروان شد!

بلینکن در گفتگو با علی‌اف بر تمایل خود برای توسعه روابط ایالات متحده و جمهوری آذربایجان تاکید کرد.

این مقام آمریکایی در ادامه به تمایل کشورش برای همکاری با جمهوری آذربایجان در زمینه انرژی و تغییرات اقلیمی اشاره و ابراز امیدواری کرد بیست و نهمین کنفرانس اعضای کنوانسیون چارچوب سازمان ملل متحد در مورد تغییرات آب و هوایی (COP۲۹) که امسال در جمهوری آذربایجان برگزار می‌ شود، موفقیت‌ آمیز باشد.

ایروان و باکو پارسال با میانجی‌گری روسیه، اتحادیه اروپا و آمریکا مذاکرات برای صلح در آینده را آغاز کردند. نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان اواخر ماه می سال جاری گفت که ایروان آماده به رسمیت شناختن حاکمیت جمهوری آذربایجان در مرزهای شوروی سابق از جمله قره‌باغ است.

با وجود توقف مذاکرات میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان، دو کشور کار بر روی متن توافقنامه صلح را ادامه دادند. پس از دیدار علی اف و پاشینیان در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، تصمیم گرفته شد که مذاکرات ازسرگرفته شود.

کد خبر 6092350

دیگر خبرها

  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • سفر وزیر خارجه بحرین به سوریه پس از ۱۳ سال
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند
  • خواسته برخی اعراب از اسرائیل برای نابودی حماس محال است
  • معاریو: برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند؛ اما این محال است
  • برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند؛ اما این محال است
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند