Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست  مجازی شورای راهبردی برنامه علمی استان صبح امروز جهت بررسی برنامه علمی صنعت و سلامت برگزار و مقرر شد که برنامه علمی صنعت و سلامت بعد از بازنگری بر روی سامانه پژوهشیار مجدد بارگذاری خواهد شد.

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست مجازی شورای راهبردی برنامه علمی استان صبح امروز جهت بررسی برنامه علمی صنعت و سلامت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه علمی برعهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب است. 

در این جلسه مجازی و برخط که دو ساعت به طول انجامید، چالش پنجم برنامه صنعت و سلامت مورد بررسی قرار داد. هم‌چنین در این جلسه  مجریان برنامه‌های علمی استان تهران و اعضای کمیته دانشی صنعت و سلامت حضور داشتند. 

چالش پنجم برنامه صنعت و سلامت به ضعف در مدیریت عوامل زیان آور در محیط کار می‌پردازد و هدف غائی آن «مدیریت عوامل زیان آور در محیط کار» است، برای رفع این چالش و معضل دو هدف عینی با عنوان «بهبود شرایط محیط کار» و «کاهش میزان مواجهه کارکنان با عوامل زیان آور محیط کار» به طور کلی پیشنهاد شد.

گفتنی است ذیل هدف عینی «بهبود شرایط محیط کار» مباحثی همانند «شناسایی، ارزیابی و پایش عوامل زیان آور محیط کار»، «پیشگیری و کاهش ریسک حادثه در محیط کار» و «کنترل عوامل زیان آور محیط کار» پیشنهاد شد.

همچنین در ذیل هدف عینی «کاهش میزان مواجهه کارکنان با عوامل زیان آور محیط کار»  راهبردهایی مانند به کارگیری روش‌های مهندسی در کاهش میزان مواجهه با عوامل زیان آور محیط کار، به‌کارگیری و تقویت تجهیزات حفاظت فردی، افزایش آگاهی و آگاهی‌بخشی کارکنان نسبت به عوامل زیان آور محیط کار، بسترسازی فرهنگی کارکنان نسبت به عوامل زیان آور پیشنهاد شد.

لازم به ذکر است در این چالش زمینه‌های پژوهشی با دسته‌بندی‌های مختلف مباحث زیان آور در محیط کار مانند مواجهه با پرتو، صدا، حرارت و... به تفکیک منظرهای مختلف مورد نقد و بررسی قرار گرفت و برنامه علمی صنعت و سلامت بعد از بازنگری بر روی سامانه پژوهشیار مجدد بازنگری خواهد شد.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی پایان نامه رساله دکتری پایش آزاد محیط کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۹۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، آیین امضای توافق‌نامه همکاری بین معاونت علمی و دانشگاه علمی و کاربردی این گروه صنعتی تولید کننده نان در راستای تأسیس دانشگاه صنعت ماشین سازی با حضور جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، سید محمدمهدی هادوی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ماشین‌سازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی و مهدی خان‌محمدی، رئیس هیئت مدیره این گروه صنعتی تولید کننده نان برگزار شد.

مشایخ در آیین امضای این توافق‌نامه با اشاره به حمایت جدی از توسعه بازار و اقتصاد دانش‌بنیان در صنایع مختلف عنوان کرد: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، مأمن بخش خصوصی علاقمند به فناوری و نوآوری در تمامی حوزه‌ها است و از توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و رسوخ فناوری در حوزه‌های مختلف از تجهیزات پزشکی پیشرفته گرفته تا حوزه کشاورزی و غذا حمایت می‌کند.

وی با اشاره به اقدامات ارزشمند ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ماشین‌سازی برای ورود فناوری و نوآوری به این حوزه عنوان کرد: این همکاری با این گروه صنعتی که در زمینه ماشین‌آلات فعالیت‌هایی داشته و مسیر تربیت نیروی انسانی را نیز پیموده است، قطعاً می تواند زمینه‌ساز اقدامات و دستاوردهای ارزنده‌ای در حوزه ماشین‌سازی شود.

مشایخ یکی از ارکان مهم برای صاحب فناوری شدن در هر حوزه را تسلط بر صنعت ماشین سازی آن حوزه دانست و افزود: در سالیان گذشته، از این مهم غفلت شده و صرفاً وارد کننده ماشین آلات و سخت افزار برای پاسخ گویی به نیازهایمان بودیم. این نقیصه در دوران تحریم ‌ها اثر خود را نشان داد و اگرچه صاحب کارخانه بودیم اما پشتیبانی و توسعه در گروی پشتیبانی سازندگان تجهیزات بود. با توسعه فناوری توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و رونق زیست‌بوم اقتصاد دانش‌بنیان در کشور، گام‌های اساسی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه توسعه فناوری ماشین آلات صنعتی برداشته شده و امروز، کشورهای مخاطب محصولات دانش‌بنیان ایران‌، درخواست فناوری و خط تولید محصولات دانش‌بنیان را نیز دارند و این موضوع، نشان‌دهنده آگاهی کشورها از اهمیت برخورداری از فناوری و تکمیل زنجیره ارزش صنعت در کشورشان می‌باشد.

معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی تصریح کرد: در سال‌های اخیر به قدر مقدورات خود به این موضوع توجه داشته‌ایم و برنامه هایی همچون لیزینگ تجهیزات و ماشین آلات صنعتی آغاز شده است. البته باید دیگر دستگاه ها نیز به این موضوع توجه داشته باشند و تلاش های معاونت علمی به تنهایی کافی نیست.

وی با تاکید بر این که اگر می خواهیم در توسعه اقتصاد دانش بنیان موفق باشیم، باید حوزه های جا افتاده و معمول همچون آب و غذا و کشاورزی را فراموش نکنیم، افزود: موضوع امنیت غذایی برای همه کشورها امری راهبردی است و در کشور ما توسط وزارتخانه های مختلفی در حال پیگیری است. معاونت علمی نیز وظیفه خود می داند با حمایت از شرکت های شاخص و ‌توانمندی که در این حوزه دستاوردهای خوبی داشته اند، تلقی از اقتصاد دانش بنیان را گسترده کند.

هادوی، دبیر ستاد توسعه فناوری ماشین‌سازی معاونت علمی نیز در این نشست با بیان این‌که یکی از ضرورت های توسعه فناوری ماشین‌سازی، مهارت افزایی نیروی انسانی است، عنوان کرد: بدون توجه به این امر مهم، نمی توانیم شاهد جهش قابل توجه در صنایع باشیم.

وی با بیان این‌که یکی از مباحث مطرح در دنیا، ارتباط صنعت و دانشگاه است، ادامه داد: وجود نیروی انسانی دانش آموخته و زبده، لازمه توسعه ماشین آلات صنعتی است و معاونت علمی نیز توجهی ویژه به این موضوع دارد. گروه صنعتی نان سحر در زنجیره ارزش نان، ضمن آن‌که محصول نهایی را تولید می‌کند، در ساخت ماشین آلات صنعتی نیز توانمند است که نتیجه این توانمندی، کیفیت محصول نهایی و ماشین آلات تولیدی کارآمد است. بر همین اساس، قرار است در این توافق‌نامه، تجربه این گروه صنعتی در ماشین سازی را با شکل تازه‌ای در حوزه توسعه ماشین آلات و تربیت نیروی انسانی و با همکاری معاونت علمی در قالب یک مدل جامع دنبال کنیم.

کد خبر 6086493 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • آخرین اخبار از بارگذاری مدارک آزمون‌ آموزگاری ۱۴۰۳+ زمان اعلام نتایج نهایی آزمون
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروی وارداتی دست دوم/ دولت مخالف است؟
  • تجلیل از فعالان و عوامل برگزار کننده محفل قرآنی در ایلام
  • ضرورت بازنگری در ضوابط استقرار مراکز دفن نخاله‌های ساختمانی
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود