Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهدی دادمان در نشست خبری مسابقه بین‌المللی کارتون کاریکاتور و پوستر فلسطین تنها نیست در اغاز یادی از خاطره شهدای مقاومت کرد و گفت: این رویداد بهانه ای است تا ما یادآوری کنیم برای همه کسانی که فکر می کنند با بازی های کودکانه می توانند آرمان فلسطین را فراموش کنند. دوران «بزن در رو» تمام شده است تمام هنرمندان پاسخ مناسبی به این لکه ننگ خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 عادی سازی یا یک رژیم غاصبگر قابل بخشش نیست.

رئیس حوزه هنری گفت: حوزه هنری یک نهاد فرهنگی است و با صدای بلند پیام فلسطین تنها نیست را به جهان مخابره می کند و ما به نمایندگی از جامعه هنری ایران اسلامی از همه هنرمندان آزاده جهان و دوستداران انسانیت و انسان دعوت می کنیم با زبانی رسا و شیوه هنری پیرامون این خیانت نابخشودنی سخن بگویند و رویای روزی که فلسطین به فلسطین بازخواهد گشت را تصویر کنند.

مبارزه فرهنگی مقابل رژیم منحوس صهیونیستی را حمایت می کینم

وی افزود: این مسابقه سرآغاز مسیری تازه و طلیعه نوست که در دوره جدید حوزه هنری فراهم کردن تقویت هویت بین المللی حوزه هنری است تا یک مرکز جریان ساز در هنر باشد. آمادگی داریم تجربه، تخصص و ظرفیت بیش از چهل سال را در اختیار هنرمندانی که در جبهه‌ها مقاومت فعالیت می کنند قرار دهیم. به صورت خاص آمادگی داریم تا تجربه و توان خود را در اختیار هنرمندان مبارز غزه قرار دهیم تا با قدرت بیشتری جنگ و مبارزه فرهنگی را در مقابل این رژیم منحوس شکل دهند.

مسعود شجاعی طباطبایی دبیر هنری جشنواره فلسطین تنها نیست در این نشست با اشاره به کارتون های توهین آمیز  پیامبر اسلام گفت: توهین به پیامبر مهربانی های بیش از چهار میلیارد  توسط یک گروه کوچک ایجاد شد و ادامه دارد که نتیجه‌ای جز نفرت پراکنی ندارد و پرسش است که آیا این مصداق آزادی بیان است؟

آزادی بیان فرانسه کاملا دوگانه است

وی ادامه داد: امانوئل  مکرون رییس جمهور فرانسه توهین به پیامبر مهربانی را بخشی از آزادی بیان می داند و این حرف صحیح نیست چون  موارد متعددی در فرانسه سراغ داریم که برای منتقدان  هولوکاست مجازات های سختی انجام شده است. این آزادی بیان کاملا دوگانه است. و این گروه کوچک که در یک نشریه زرد فعالیت می کنند به دلیل عدم کیفیت هنری در حال ورشکستگی بودند که با این حاشیه سازی ها به دنبال بقای خود هستند

این کاریکاتوریست با تشریح مشکلات فلسطین بعد از پایان جنگ جهانی دوم گفت: مسببان جنگ مشخص بودند و چرا بخشی از آن کشورها در اختیار رژیم صهیونیستی قرار نگرفت. فلسطین که در جنگ کشوری بی طرف بوده است. جبهه مقاومت کنار فلسطین ایستاده است و مردم کشورهای سازشگر، مخالف عادی‌سازی روابط هستند.  

شجاعی طباطبایر ادامه داد: در ادوار پیشین بیشتر در حوزه کارتون و کاریکاتور فعال بودیم اما در این دوره، پوستر را هم اضافه کردیم. پویش های مردمی با هشتگ #فلسطین_تنها_نیست به زبان فارسی، انگلیسی و عربی را شکل خواهیم داد. هر هنرمندی می‌تواند ۵ اثر به این رویداد ارائه کند. مهلت ارسال آثار ۱۵ آذر و داوری از ۲۰ تا ۲۲ آذر است و ۳۰ آذر ماه این رویداد برگزار خواهد شد. علاقه مندان برای اطلاع جزییات دقیق این رویداد می توانند به سایت ایران کارتون مراجعه کنند.

برچسب‌ها کارتونیست هنرهای تجسمی حوزه هنری فلسطین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کارتونیست هنرهای تجسمی حوزه هنری فلسطین کارتونیست هنرهای تجسمی حوزه هنری فلسطین اخبار کنکور فلسطین تنها نیست حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۱۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس

جابر آفریدون رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: هنرمندان خطه مرزی تایباد در دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس در بندرعباس به روی صحنه رفتند و به اجرای موسیقی مقامی خراسان پرداختند.

وی افزود: این گروه هنری، متشکل از هنرمندان نسل قدیم و جدید موسیقی، با نام «مولانا» و با حضور اساتیدی همچون حسین رحمت الهی و یعقوب تنها و نیز یونس یوسفعلیزاده و عزیز عزیزانی به عنوان نماینده استان خراسان رضوی در این جشنواره فرهنگی حضور داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد ادامه داد: چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس و دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس از هفتم تا دهم اردیبهشت در تالار شهید آوینی مرکز استان هرمزگان برگزار شد.

آفریدون بیان کرد: از ۳۲ اثر ارسال شده، تعداد ۱۰ اثر برگزیده به بخش پایانی این جشنواره موسیقی راه پیدا کردند و هنرمندانی از استان‌های هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و کرمان به روی صحنه رفتند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خطه تایباد به عنوان مهد و خواستگاه موسیقی مقامی خراسان شناخته می‌شود؛ به طوریکه در حال حاضر ۱۵۰ هنرمند دوتارنواز در این شهرستان شناسایی شده اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد خاطرنشان کرد: در راستای انسجام بیشتر فعالیت فرهنگی و هنری، در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار باشگاه دوتارنوازان در شهرستان اساس گذاری شد که هدف آن استعدادیابی در حوزه موسیقی، پرورش و آموزش آن و نیز اعزام هنرمندان به رویداد‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • پاسخ پرقدرت حزب الله به رژیم صهیونیستی و بحران در اتاق جنگ اسرائیل
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟
  • رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد حماس را با اصلاحات به مصر داد
  • نقش مهم رسانه در عملیات طوفان الاقصی و رویدادهای پس از آن/دست برتر رسانه‌های مقاومت در تبیین جنایتهای رژیم صهیونیستی
  • روایت جالب وحید شمسایی از روز پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی (فیلم)
  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • نعل وارونه آزادی بیان در آمریکا
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس