Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمنی آزاد گفت:۴۱بقعه متبرکه در شهرستان داریم که ۲۷بقعه در حال تکمیل و بهسازی هستند ،هرچند اعتبارات امسال ۸۸۰ میلیون تومان بود که چنین اعتباری بسیار اندک است و انتظار تخصیص بودجه بیشتری از سوی متولیان امر می رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صبح زاگرس؛ فرزین بهمنی آزاد، رئیس اوقاف و امور خیریه گچساران در نشست تخصصی وقف و رسانه گفت: تشکر خالصانه از خبرنگاران و اصحاب رسانه را دارم که در سالهای ‌گذشته همکاری و تعامل خوبی با اوقاف و امور خیریه این شهرستان داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد بیشترین واقفین را از شهرستان گچساران داریم، امروز این شهرستان باز هم نیازمند ایجاد وقف های جدید در زمینه فعالیت های سلامت، بهداشت و درمان،دینی، قرآنی و دیگر زمینه هاست.

بهمنی آزاد در ادامه تصریح کرد: موقوفات یکی از مهمترین منابع اقتصادی به شمار می روند چرا که درآمد حاصل از وقف می تواند به عنوان پشتوانه ای بزرگ برای تبلیغ و تبیین آموزه های دینی در جامعه باشد.

رئیس اوقاف گچساران اظهارکرد: توجه به موضوعات مختلف در وقف با توجه به تامین نیازهای روز جامعه بسیار حائز اهمیت است که می طلبد در بحث سلامت نیز وقف های جدیدی را نیز داشته باشیم.

وی افزود: خبرنگاران و اصحاب رسانه می توانند برای ترویج فرهنگ وقف و نیز احیای موقوفات گام های مهمی بردارند چرا که وقف احسانی مهم و ماندگار است،بنابراین می توان مردم را به سوی وقف های مشارکتی نیز سوق داد که حتی امورات ضروری جامعه نیز تامین شود.

بهمنی آزاد در ادامه گفت: در بحث موقوافات در گچساران نیز ۱۵موقوفه درآمد زا وجود دارد که ۱۴موقوفه متصرفی و یک موقوفه غیر متصرفی است ،۷۶ رقبه تجاری و ۸ رقبه مسکونی نیز سه موقوفه مزروعی داریم و حتی بانوان این شهرستان هم پا به پای آقایان در امورات وقفی مشارکت دارند.

وی تصریح کرد: این نکته هم قابل توجه است که  اداره اوقاف در بحث موقوفات فقط به‌عنوان یک امانتدار است و امورات وقفی را به هر نیتی که واقفین خیراندیش در وقف نامه قید کرده اند،عمل می کند.

رئیس اوقاف گچساران در ادامه گفت: 123مسجد و حسینه در سطح شهر وجو دارد که دراین سال‌ها توسط خود مردم اداره شده است و پیشرفت های خوبی در باب عمران و ساخت و ساز مساجد و حسینیه ها در این شهرستان انجام شده که بیشتر از طریق طایفه ای این مهم صورت گرفته است.

وی افزود: به‌عنوان مثال در منطقه تپه آفتابگردان کمبود مسجدی احساس می شد که در حال حاضر توسط یکی از خیرین "آقای حسینی" در دست اقدام است، اگرچه در این شهرستان هم مردم همکاری خوبی دارند و هم سبک و معماری اصیل مساجد در باب ساخت و ساز رعایت شده است.  

ریئس اوقاف گچساران تصریح کرد: ۴۱بقعه متبرکه در شهرستان داریم که ۲۷بقعه در حال تکمیل و بهسازی هستند ،هرچند اعتبارات امسال در این خصوص ۸۸۰ میلیون تومان بود که برای ساخت و ساز ،بهسازی و نیز تکمیل امامزاده ها چنین اعتباری بسیار اندک است که بازهم انتظار تخصیص بودجه بیشتری از سوی متولیان امر داریم.

بهمنی آزاد در ادامه اظهارکرد: به عنوان نمونه ایجاد یک زائر سرا برای حرم مطهر امامزاده بی بی حکیمه(س) به عنوان شاخص ترین قطب زیارتی و مذهبی جنوب کشور بسیار ضروری است. در بحث تبلیع و ترویج فرهنگ وقف می توان به حوزه سلامت، دستگیری از فقرا، ایتام، زنان بی سرپرست، موقوفات علمی، قرآنی و دیگر شاخصه ها نیز توجه کرد که مردم می توانند همکاری خوبی داشته باشند.

وی افزود: امسال نیز موقوفه ای ۶هکتاری در حوزه خیرآباد گچساران به صورت مشارکتی برای ساخت مسجد، خانه عالم، حسینیه و...، جهت رفع احتیاجات آن منطقه اقدام شده است و موقوفه ای دیگری هم به نام سردار شهید "سلیمانی" به نیت ساخت حسینه به محیط ۲۰۰متر در کنار منازل مسکن مهر نیز در دست اقدام است.

بهمنی آزاد گفت: زمین هایی در سطح شهرستان وجود دارد که خیرین و واقفین می توانند با مشارکت و نیاز روز جامعه در آن سرمایه گذاری کنند، چرا که ایجاد درآمد مستمر و پایدار از محل موقوفات برای رسیدن به اهداف و رسالت امر وقف، نیازمند ایجاد وقف های جدید و احیای موقوفات خواهد بود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بهمنی آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۲۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران

فرماندار شهرستان گچساران از خسارات باران و طوفان به زیرساخت‌های برق، آب و کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، روانبخش دیهیمی خوب، امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از مناطق آسیب‌دیده ناشی از بارندگی اخیر در شهرستان گچساران، اظهار کرد: طوفان شدید به همراه باران سیل‌آسا شب گذشته در این شهرستان خسارت‌های زیادی را بر جا گذاشته است.

وی افزود: طوفان و باران سیل‌آسای شدید شب گذشته بیشترین خسارت را به بخش کشاورزی، تأسیسات آب و برق گچساران وارد کرده‌است.

فرماندار گچساران با اشاره به اینکه تمامی دستگاه‌های عضو ستاد بحران، شرکت نفت و هلال احمر به طور کامل پای کار هستند، گفت: از شب گذشته تاکنون تمامی دستگاه‌ها در حال تلاش برای برطرف کردن مشکلات آب و برق و دیگر اقدامات لازم هستند.

وی تصریح کرد: ارزش ریالی میزان خسارت وارده بر اثر این طوفان و باران شدید در دست بررسی است.

دیهیمی خوب خاطرنشان کرد: در برخی نقاط شهر پایه‌های برق بر اثر این طوفان افتاده و ترانس‌ها نیز آسیب دیده‌اند.

کد خبر 750488

دیگر خبرها

  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • ثبت وقف جدید ۲۰۰ میلیاردی در کاشان
  • تیم ووشو کرواسی با حبیب بهمنی به ۵ مدال تاریخی رسید
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • دستگیری سارقان احشام در گچساران
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • معافیت ویژه مازندران در پذیره اجاره موقوفات
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون