Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت در پنجمین آیین پویش سراسری «ره سلامت» که این بار ۲۳ پروژه بهداشتی ـ درمانی در شهرهای لرستان، کرمانشاه، دزفول و آبادان افتتاح شد، ضمن تبریک آغاز هفته دفاع مقدس و نزدیکی به سالروز شکست حصر آبادان گفت: امروز ۲۳ پروژه بهداشتی درمانی با زیربنای ۲۶ هزار و ۹۳۵ مترمربع با ظرفیت ۲۰۱ تخت و اعتبار ۲۹۸۰ میلیارد ریال افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شرایط فعلی هم در حال مدیریت بیماری منحوس کرونا هستیم و هم به توسعه زیرساخت‌ها می‌پردازیم و این دو مقوله کنار یکدیگر اثبات حرف شهید سردار قاسم سلیمانی است که ما ملت امام حسین (ع) هستیم، هم شهید می‌دهیم و هم خدمت می‌کنیم.

نمکی توضیح داد: خاطرات زیادی از روزهای پر عزت دفاع مقدس و استان خوزستان دارم، توفیق داشتم در روزهای ابتدایی دفاع مقدس کنار مردم باشم و شاهد بودم آوارگان خرمشهری دچار بیماری تب‌دار تیفوئید شده بودند، براساس مقاله‌ای که آن روزها خوانده بودم دارودرمانی این عزیزان آغاز شد و شاهد بهبود کودکان تا سالمندان بودیم و به زودی اردوگاه‌هایی برای این عزیزان دایر شد.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه انجام هر کاری برای مردم خوزستان کم است، گفت: ما و تمام نسل‌های آینده مدیون مردم پاک خوزستان و خرمشهر هستیم. آنها حتی زمانی که تجهیزات کافی نداشتند به دفاع از این سرزمین پرداختند.

وی گفت: در روزهای اخیر موج سوم بیماری کرونا در برخی نقاط کشور آغاز شده و در ۴۸ ساعت گذشته حتی ۱۵ دقیقه هم نتوانستم چشم بر هم بگذارم. موج دوم بیماری با حمایت همکارانم مهار و تا حد زیادی کنترل شد، اما متاسفانه به دلیل عدم رعایت‌ها شعله‌های جدیدی از بیماری را شاهدیم. در حالی که ممکن است ۹۰ درصد افراد نکات بهداشتی را رعایت کنند با عدم رعایت همان ۱۰ درصد، حداقل‌ها می‌توانند حداکثرها را زیر سوال ببرند. مردم بدانند که همکاران من بیش از این نیازمند حمایت همگانی هستند و نیک می‌دانیم که این روزهای سخت هم می‌گذرد.

نمکی در خاتمه سخنان خود تاکید کرد: خرسندم که امروز در پنجمین جلسه پویش (ره سلامت) شاهد افتتاح پروژه‌های بهداشتی ـ درمانی در نقاط کمتر برخوردار هستیم. با درود بر روح بلند شهدای مدافع حریم، حرم و سلامت امیدواریم با غلبه بر بیماری بتوانیم گونه‌ای جدید از عزت مردم این سرزمین را نشان دهیم و بر بیماری فائق آییم.
 

کد خبر 551367 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران سعید نمکی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران سعید نمکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شاهد آخرین نفسِ پدرم در دنیا
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • فیلم| گفت‌وگوی بی‌پرده ده‌نمکی در برنامه برمودا/وقتی مسعود ده‌نمکی قرار بود وزیر ارشاد شود