Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، آئین اختتامیه پنجمین نمایشگاه لباس عاشورایی و نمایشگاه عفاف و حجاب، از سوی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و به میزبانی فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.

سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، رضا حاجی‌پور نماینده مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی، علی غلامی رئیس دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق (ع) و غلامرضا حسن‌پور رئیس سازمان بسیج اصناف کشور ازجمله مدیران حاضر در این مراسم بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عقد تفاهم‌نامه همکاری با بسیج اصناف به منظور تولید آثار طراحان

سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در آئین اختتامیه پنجمین نمایشگاه لباس عاشورایی و همچنین نمایشگاه عفاف و حجاب با تأکید بر اینکه در طراحی و تولید محصولات عفاف و حجاب ویژه بانوان شاغل که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته‌شده است از پارچه، نخ و طراحی ایرانی استفاده‌شده که تلاشی در تحقق شعار جهش تولید است، اذعان داشت: با نهادهای مختلف ازجمله بسیج اصناف توافقنامه‌های مهمی منعقد و قرار شده است که طرح‌های طراحان ایرانی که پوشیده، زیبا و برازنده بانوی ایرانی است را به مرحله تولید و توزیع در سراسر کشور برسانند.

شفاپور به دغدغه فعالان حوزه مد و لباس کشور در زمینه تأمین پارچه و مواد اولیه موردنیاز اشاره و تصریح کرد: برای رفع این مشکل با صنعت‌گران عرصه تولید پارچه مراوداتی داشتیم و قرار است با تعدادی از طراحان و پیشکسوتان عرصه طراحی بازدیدی از صنعت داشته و زمینه تأمین پارچه موردنیاز طراحان باقیمت مناسب را فراهم کنیم.

او افزود: امسال پس از بررسی‌های متعدد به این نتیجه رسیدیم که به رویدادهای مد و لباس، ورود مفهومی داشته باشیم و از ظرفیت‌های لباس اقوام و قومیت‌ها استفاده کنیم. ایران، مصر و روم در تاریخ بشر دارای جایگاه مهمی در حوزه پوشاک هستند، اما لباس ایرانی در طول تاریخ علاوه بر غنا و برازندگی پوشیدگی کامل را نیز داشته است.

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور از ابراز تمایل برخی کشورهای خارجی در تعامل با ایران به‌منظور برگزاری رویدادهای حوزه مد و لباس اشاره کرد و افزود: حتی نمایندگانی از کشورهایی همچون سوئیس که تشابه فرهنگی مشهودی با ما ندارند از ما برای حضور در رویدادهای مد و لباس دعوت کرده‌اند و علاقه‌مند هستند در رویدادهای مد ما شرکت کنند. نگاه من به همه طراحان کشور یکسان است و تلاش داریم بالاترین امکانات را برای آن‌ها فراهم کنیم.

علی غلامی رئیس دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق (ع) دیگر سخنران این مراسم بود و با اشاره به اینکه پوشش به‌عنوان یک رفتار به دو مقدمه شناخت و گرایش نیاز دارد اذعان داشت: اگر ما معتقد هستیم باید پوشش وجود داشته باشد، باید برای شناخت و گرایش کاری انجام دهیم. یکی از مشکلات ما در جامعه این است که رفتاری انجام می‌دهیم، اما چون شناخت و گرایش نداریم، تحت تأثیر جریان‌های مختلف از آن رفتار صرف‌نظر می‌کنیم.

غلامی تصریح کرد: در کتاب‌های متناظر با این موضوع آمده است که مراحل کار عبارت است از آفرینش، معرفی، تبلیغ، تولید انبوه، ایجاد تقاضا و جایگزین کردن. یعنی وقتی ایده‌ای آفریده شد و به مرحله خلق رسید، موضوع آغاز می‌شود و بعد معرفی کار، تبلیغ و تولید انبوه و در ادامه ایجاد تقاضا و جایگزینی آن صورت می‌گیرد.

او با اشاره به اینکه مجموعه‌ای همچون کارگروه ساماندهی مد و لباس و طراحان حوزه مد و لباس، باید نکات مهمی را در ارتباط با این جریان فرهنگی و هنری بر عهده داشته باشند افزود: به نظر می‌رسد طراحان در حوزه گرایش و رفتار می‌توانند نقش‌آفرینی کنند، به شرط اینکه دو مسئله مهم رعایت شود.

مردم نوظهوری نیستند که به دنبال مد باشیم

رئیس دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق (ع) در ادامه گفت: برای آنکه در مردم گرایش به سمت پوشش و پوشاک طراحی اسلامی و ایرانی ایجاد کرد، باید به مخاطب‌شناسی برسیم و به این فکر کنید که برای چه کسانی کار تولید و مد ارائه می‌کنید. شما با یک موجود دوقطبی که یک بعد دینی دارد و یک بعد ملی مواجه هستید. ملت ما برخلاف برخی ملل، مردم نوظهوری نیستند که تاریخچه تمدنی و فرهنگی در حوزه‌های مختلف ازجمله مد نداشته باشند. اگر این‌چنین بود، زمینه ملی و بعد ملی نداشتیم.

غلامی خطاب به طراحان مد و لباس کشور گفت: وقتی می‌خواهید لباسی طراحی کنید، باید به این فکر کنید که آیا پس از طراحی، درصد قابل‌توجهی از مردم جامعه آن لباس را دیده، پسندیده و استفاده خواهند کرد؟ شما باید فاصله آنچه طراحی می‌کنید را با آنچه مردم می‌پوشند، پرکنید و در طراحی لباس از خود بپرسید چند درصد جامعه شبیه این طرح‌ها هستند؟

شکست در روند بازارسازی به دلیل نبود ارتباط میان طراح و تولیدکننده

غلامرضا حسن‌پور رئیس سازمان بسیج اصناف کشور نیز در سخنانی به پیشنهاد انجام کار عملیاتی و همکاری با کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و طراحان اشاره کرد و گفت: اگر نتوانیم بازار را برای طراحان فراهم کنیم، تمام اقدامات در حوزه طراحی‌ها محکوم‌به شکست است. شکست‌هایی که در دوره‌های قبل نیز شاهد آن بوده‌ایم و یکی از دلایل آن شکست‌ها در ایجاد ارتباط میان طراحان و تولیدکنندگان به نبود توفیقات مشهور در امر بازار سازی معطوف بوده و به‌طور مثال در مواردی قیمت لباس‌های طراحی‌شده قابل‌هضم برای اقشار مختلف جامعه نیست.

رئیس سازمان بسیج اصناف کشور به موضوع اهمیت صادرات اشاره کرد و گفت: بخش صادرات بحث جدی ما است و باید در این زمینه نیز فعالیت کرد. بسیج در مسئله کرونا و تولید و توزیع ماسک بسیار موفق بود و باوجوداین که قیمت همه اقلام در حال افزایش است، قیمت ماسک در حال کاهش است، چون همدلی در این حوزه رخ داده است.

بخش پایانی این آئین اختتامیه به معرفی برگزیدگان اختصاص داشت و بر این اساس، در بخش چادر از نرگس بامداد، نرگس رحیمی و معینی‌یار، در بخش مانتو از مهنوش تیمورزاده، سحر تلقانی و غزاله معظمی، در بخش پوشش سر از نرگس بامداد، در بخش مسابقه زنده استانی از حمیده ایرانی، صدیقه اصفهانی و سودابه میرزایی، در طراحی ماسک از خاطره حسینی، زهرا سلیمانی و بهاره نهرمونی، در بخش طراحی لباس عاشورایی مسابقه زنده مانتو اجتماع از اشرف سادات میرباقری و در بخش مسابقه زنده لباس مردان از فاطمه شریفی تقدیر شد.

کد خبر 5030436 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نمایشگاه لباس عاشورایی نمایشگاه عفاف و حجاب هفته دفاع مقدس تازه های نشر رایزنی فرهنگی ترجمه معرفی کتاب چهل سالگی دفاع مقدس گردشگری دفاع مقدس انتشارات سروش تجدید چاپ ادبیات جهان انقلاب اسلامی ایران دفاع مقدس جنگ تحمیلی سازمان اسناد و کتابخانه ملی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور لباس عاشورایی بسیج اصناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۴۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور

رضا رضایی، پیشکسوت صنعت قطعه ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره نحوه مشارکت با شرکت‌های دانش بنیان گفت: یک سری شرکت دانش بنیان خودمان داریم، متخصصانمان روی قطعه‌هایی که قرار است از خارج بیاید مطالعه و برنامه‌ریزی می‌کنند و وقتی ۷۰ درصد اطمینان پیدا کنیم که می‌توانیم ساخت داخل کنیم، وارد عمل می‌شویم و شرکت را تشکیل می‌دهیم. به‌طور مثال هزینه خرید قطعه ۱۶۰ دلاری را با تولید داخل به ۳۰ تا ۳۷ دلار می‌رسانیم.

این فعال اقتصادی با اشاره به اینکه اساس قطعات تولیدی مجموعه فعالیت ما با محوریت تولیدات دانش بنیان است، گفت: با ۵ محصول اختصاصی و استراتژیک در صنعت خودرو در زمینه تولیدات فناورانه پیشتاز بوده و این کار از ابتدا با بحث تحقیق و توسعه توسط مهندسان ایرانی از سال ۹۸ شروع شد و سال ۱۴۰۰ موفق به دریافت دانش بنیان نوع یک یا فناورانه شدیم.

کاهش ارزبری در تولید قطعات خودرویی و توسعه دانش

رضایی افزود: توانستیم در بخش تولید قطعه خودرویی کاهش ارزبری و توسعه دانش داشته باشیم تا بتوانیم به شرکت‌های عمده خودروسازداخلی خدمات گسترده‌تری ارائه کنیم. همچنین سعی شده به عنوان یک شرکت شتاب دهنده، سایرشرکت‌های مشابه را نیز که در رتبه پایین‌تر قرارداشته اند را ارتقاء دهیم.

عضو هیئت مدیره مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: طراحی بُرد، سخت افزار، نرم افزار و سایر قطعات و ملزومات صنعت خودرویی توسط تیم دانش بنیان طراحی می‌شود البته ناگفته نماند ضروری است جهت توسعه تیراژ محصولات، از سایرشرکت‌های زیرمجموعه کوچک‌تر کمک گرفته شود.

طراحی و تولید قطعات صنعت خودوریی با فناوری روز دنیا

پیشکسوت صنعت قطعه ایران گفت: ایده طراحی تمام محصولات به عنوان تولیدات دانش بنیان مطرح و درنهایت به تولید انبوه می‌رسد و این یکی از موفقیت‌های ما است چراکه شرکت‌های دانش بنیان بعضا طراحی می‌کنند و می‌توانند محصولی را به ثبت برسانند، اما در تیراژ انبوه محصول موفق نبودند.

صاحب شرکت دانش بنیان با تاکید براینکه در بخش طراحی و تولید قطعات صنعت خودوریی با فناوری روز دنیا خیلی موفق بوده ایم، گفت: با توجه به این حجم از فعالیت دانش بنیان‌ها درراستای تولیدات فناورانه در این بخش از صنعت، این شرکت تولید کننده قطعات خودرویی توانسته در مدت زمان کوتاهی که از عمر تأسیسش می‌گذرد نسبت به توسعه دانش، فروش قابل توجهی را داشته باشد.

پیشکسوت صنعت قطعه ایران گفت: تنوع در محصولات یکی از اهدافی است که با توجه به پتانسیل زیاد و ایده‌های متناسب با صنایع قطعه سازی از اهداف ماست و البته دراین راستا خانواده کاملی از محصولات با فناوری بالا را تشکیل داده ایم.. همچنین مهمترین موضوع این است که تمام قطعات ما مطابق با استاندارد‌ها و الزام خودروساز است. ضمن آنکه در حال توسعه محصولات جدیدتر با پیشرفت خودرو هستیم.

اشتغال هوشمند در صنعت قطعه سازی کشور

به گفته عضو هیئت مدیره مجمع کارآفرینان ایران؛ ایجاد اشتغال هوشمند و ساخت قطعات هایتک شاید یک نسل جدیدی از اتفاقات باشد که کشور به آن نیاز دارد.

رضایی درمورد استفاده از هوش مصنوعی چنین توضیح داد و گفت: در خطوط تولید قطعات خودرویی که استفاده می‌کنیم ناچار هستیم برای کنترل‌ها و افزایش سرعت از هوش مصنوعی بهره بگیریم. تاکنون دستگاه‌هایی که به نام Aui ساختیم برای هوشمندسازی خطوط، استفاده بهینه و بهره‌بری بیشتر از پرسنلی که می‌توانند عملکرد بهتری در سازمان داشته باشند، بوده است.

مدیرعامل یک شرکت تولیدات صادراتی با محوریت دانش بنیان افزود: سعی کردیم نیروی انسانی را در جا‌های بهتر استفاده کنیم و به دلیل اینکه نسبت به سال‌های گذشته منابع انسانی در کشور محدود شده، ایجاد اشتغال وضعیت بهتری پیدا کرد. از طرفی مجبور هستیم به نیرو‌ها آموزش بیشتری بدهیم و واقعیت اینکه سطح نیرو‌های کاری در این حوزه خواسته و ناخواسته بالا رفته و کار‌های سطح پایین توسط ماشین انجام می‌شود؛ بنابراین هوش مصنوعی کمک کرد سطح پرسنل عوض شود و بتوانند کار‌های متخصصانه تری انجام دهند.

فروش محصولات تولیدی به کمک دانش بنیان‌ها

عضو هیئت مدیره مجمع کارآفرینان ایران گفت: توانستیم سال گذشته تسهیلات سرمایه در گردش بگیریم تا بتوانیم توسعه فروش را از طریق کمک دانش بنیان افزایش دهیم.

پیشکسوت صنعت قطعه ایران اعلام کرد: در حال حاضر به دنبال صادرات دانش به سمت کشور‌های هدف هستیم و طراحی‌های لازم برای صادرات بیشتر علم و فناوری و همچنین محصولات دانش بنیانی به کشور‌های همسایه در حال پیگیری است.

وی تصریح کرد: با ازبکستان، ترکیه، روسیه و حتی چین در زمینه تبادل دانش و صادرات محصولات فناورانه در حال مذاکره هستیم؛ و در ابتدا در این حوزه با ۱۰ تا ۳۰ میلیارد تومان هزینه مهندسی شروع به فعالیت شده و احتمالا ازبکستان اولین شرکت در راستای واردات علم و دانش و همچنین محصولات و تولیدات دانش بنیانی ما باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • (ویدئو) رونمایی از لباس جدید مخصوص راهپیمایی فضایی اسپیس ایکس
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • پیشرفته‌ترین لباس فضانوردی رونمایی می‌شود
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • نمایشگاه دست سازه‌های هنرجویان هنرستان دخترانه در شهرستان نقده
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد