Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@09:08:20 GMT

پمپئو، چین و روسیه را تهدید کرد

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۸۵۷۹۷

پمپئو، چین و روسیه را تهدید کرد

پمپئو به تارنمای آمریکایی واشنگتن اگزمینر گفت: دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در پی اقدام برای خروج از توافق هسته ای ۲۰۱۵ و ازسرگیری تحریم های بین المللی علیه ایران، در صورت صدور مجوز پکن برای فروش تسلیحات به ایران،تحریم هایی علیه پکن وضع و اعمال خواهد کرد.

وی بدون اشاره به همراهی نکردن اعضای شورای امنیت سازمان ملل و جامعه جهانی از رویکرد یکطرفه واشنگتن برای گسترش تحریم های ضد ایرانی، افزود: ما قصد داریم هرگونه نقض تحریم های تسلیحاتی ایران را پیگیری کرده تا بتوانیم به سرچشمه آن دست یافته و به آن واکنش نشان دهیم، چه این موارد نقض از سوی چین باشد یا روسیه، چه در مورد فروش سلاح باشد یا معاملات اقتصادی دیگر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد، کاملا جدی هستند.

پمپئو همچنین با انتقاد از قدرت های اروپایی به علت اجازه دادن به اسطوره مقدس برجام باقی مانده در اذهانشان به عنوان توافقی ارزشمند، آنها را از همسویی با ایالات متحده در شورای امنیت، بازدارد، مدعی شد که مزایا و منافع تلاش های واشنگتن برای جلوگیری از خرید تسلیحات تازه توسط ایران، برای اروپائیان بیش از آمریکاست.

وی ادعا کرد که تانک ها، سامانه های دفاع هوایی یا سامانه های دفاع موشکی چینی فروخته شده به ایران در مرحله نخست مردم این کشور، در مرحله دوم مردم خاورمیانه و سپس ساکنان اروپا را تهدید می کند و امنیت ملی کشورهای اروپایی واقعا تحت تاثیر این سامانه های موشکی و دفاع هوایی ایران تضعیف می شود.

پمپئو در باره احتمال وادار شدن سران کشورهای اروپایی به همکاری با واشنگتن برای اجرای تحریم ها بر چین حتی در صورت تمایل نداشتن آنها به پذیرش استدلال های حقوقی واشنگتن، گفت که افکار عمومی کشورهایشان، آنها را وادار به پذیرش این موضوع خواهد کرد. به نظر من در صورت فروش سامانه های تسلیحاتی چینی به ایران، مردم اروپا به این طرز فکر خواهند رسید که دولت هایشان نباید از این امر حمایت کند و در واقع باید هم راستا با ایالات متحده برای اجرای قطعنامه های کنونی شورای امنیت کمک و همکاری کنند.

به گزارش  ایرنا؛ تحلیلگران می‌گویند حمایت جامعه جهانی از توافق هسته‌ای، ایالات متحده را منزوی ساخته است و بیشتر کشورها آمریکا را فاقد هرگونه صلاحیتی برای درخواست بازگشت تحریم‌های‌بین‌المللی علیه ایران می‌دانند.

پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا ۳۰ شهریور با انتشار بیانیه‌ای بازگشت همه تحریم‌های سازمان ملل متحد علیه ایران را اعلام کرد و مدعی شد که این به معنای فعال شدن «مکانیسم ماشه» و ازسرگیری تحریم‌هایی است که به دنبال توافق هسته‌ای تعلیق شده بود.

با این وجود بیشتر اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد شامل سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان در نامه‌ای به این نهاد تاکید کردند که تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها تأثیر قانونی ندارد و تعلیق تحریم‌ها پس از ۲۰ سپتامبر (۳۰ شهریور) نیز ادامه خواهد یافت.

برچسب‌ها مسکو برجام سازمان ملل متحد شورای امنیت سازمان ملل واشنگتن دونالد ترامپ خاورمیانه پکن مایک پمپئو پروندهٔ خبری تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسکو برجام سازمان ملل متحد شورای امنیت سازمان ملل واشنگتن دونالد ترامپ خاورمیانه پکن مایک پمپئو مسکو برجام سازمان ملل متحد شورای امنیت سازمان ملل واشنگتن دونالد ترامپ خاورمیانه پکن مایک پمپئو اخبار کنکور شورای امنیت سازمان ملل سازمان ملل متحد تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۵۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟

به گزارش تابناک، تاسیسات LNG 2 قطب شمال به مدیریت شرکت نواتک در دریای یخی کارا، بخش مهمی از برنامه های مسکو برای تقویت صادرات و پر کردن خزانه است. اکنون ماه هاست که آماده ارسال گاز طبیعی مایع به بازارهای جدید، جایگزینی برای تجارت پردرآمد اروپایی با خط لوله بوده است.

  با این وجود، عملیات جدید 25 میلیارد دلاری اساساً غیرفعال باقی مانده است، تولید انرژی روسیه که به طور قابل توجهی با محدودیت های ایالات متحده مهار شده است.   روسیه مدت هاست که به دنبال افزایش سهم خود از بازار جهانی LNG بوده است، اما جنگ و کاهش شدید صادرات زمینی به اروپا به دنبال آن اهمیت این جاه طلبی ها را تقویت کرده است. مسکو می خواهد تولید LNG را تا سال 2030 سه برابر کند و حداقل 35 میلیارد دلار به درآمد سالانه اضافه کند.   روسیه در حال حاضر چهارمین صادرکننده بزرگ LNG در جهان است   مالت هامپرت، بنیانگذار مؤسسه قطب شمال، که بیش از ده سال است توسعه  روسیه در منطقه را زیر نظر دارد، اظهار داشت که "تحریم های ایالات متحده به طرز شگفت آوری خوب عمل می کند. آنها از همان ابتدا تولید LNG 2 قطب شمال را متوقف کردند و از تحویل کشتی ها جلوگیری کردند.   از زمانی که دولت بایدن در سال گذشته کارخانه LNG 2 قطب شمال را تحریم کرد، خریداران در چین و هند که قبلاً نفت روسیه را خریداری کرده و با محدودیت‌های قانونی معامله می‌کردند، از خرید LNG خودداری کردند، حتی با تخفیف.    حفظ صادرات LNG دشوارتر از صادرات نفت است، که علیرغم محدودیت های قیمتی و سایر محدودیت ها به لطف "ناوگان سایه"  ثابت مانده است. این بیشتر به دلیل تجهیزات پیچیده تر مورد نیاز برای بارگیری و انتقال سوخت فوق خنک است.   اکنون اتحادیه اروپا که هنوز به LNG روسیه متکی است و تمایلی به محدود کردن واردات ندارد، در حال آماده شدن برای اجرای برخی اقدامات خود است. اروپا صراحتاً سوخت را ممنوع نمی‌کند، اما بحث‌های بلوک نشان می‌دهد که با ورود به سومین سال جنگ، گاز دیگر محدود نیست. 

دیگر خبرها

  • رد ادهاهای رژیم اسرائیل درنامه ایران به شورای امنیت
  • گروه‌های مقاومت در پاسخ مشروع ایران به رژیم اسرائیل دخیل نبودند
  • ایروانی: هیچ یک از گروه‌های مقاومت در اقدام مشروع ایران علیه اسرائیل دخیل نبودند
  • نامه ایران به شورای امنیت در رد ادعاهای بی اساس اسرائیل
  • هویت تهدیدکنندگان دی‌ماریا: تروریست‌های مواد مخدر
  • نقش فعال ایران در ارتقای صلح و امنیت بین‌الملل
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • دیدار رئیس اقلیم کردستان با دبیر شورای عالی امنیت ملی
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟