Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در سخنرانی خود در افتتاحیه جلسه مجمع عمومی سازمان ملل امروز، سه‌شنبه اشاره کرد: تنها ۱۰۰ روز تا پایان سال ۲۰۲۰ باقی مانده است. امروز از جامعه جهانی می‌خواهم تمام تلاش خود را برای واقعیت بخشیدن به این درخواست همزمان با فرا رسیدن پایان سال جاری میلادی به کار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: طی این پاندمی تنها پیروز درگیری‌ها خود ویروس است.

گوترش خاطرنشان کرد: درخواست اول من از حمایت ۱۸۰ کشور عضو به اضافه رهبران دینی، شرکای منطقه‌ای و نمایندگان جامعه مدنی برخوردار شد.

او گفت: تعدادی از جنبش‌های مسلح همچنین در کامرون، کلمبیا، فیلیپین و دیگر نقاط به این دعوت پاسخ مثبت دادند. هر چند به توافقات آتش‌بسی که اعلام کردند، در تمام موارد احترام نگذاشتند. موانعی بزرگ در این مسیر نظیر بی‌اعتمادی‌ عمیق، قدرت‌های ویرانگر و میراث سخت درگیری‌هایی که سال‌هاست طول کشیده‌اند، وجود دارند.

دبیرکل سازمان ملل همچنین خواستار تسهیل ازسرگیری مذاکرات سیاسی در لیبی شد و نسبت به حضور گسترده مزدوران در این کشور هشدار داد که تهدید به ازسرگیری درگیری‌های مسلح در این کشور عربی می‌کنند.

گوترش افزود: درگیری‌ها در لیبی کاهش یافته اما حضور مزدوران و سلاح همچنان زیاد است که نقض علنی قطعنامه شورای امنیت است و می‌توان گفت خطر وقوع درگیری‌ها هم‌چنان بالاست.

به گفته او، همه باید برای تسهیل دستیابی به توافق آتش‌بس و از سرگیری مذاکرات سیاسی در این کشور تلاش کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: گوترش دبیرکل سازمان ملل سازمان ملل درگیری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۷۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور

دببرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، توسعه کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتربرخوردار و روستاها و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور را از جمله اقدامات در دستور کار این نهاد اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مهدی رمضانی، بعدازظهر امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: ۳۸۰۰ کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد که ۲۸۰۰ مورد آن زیر نظر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و ۱۰۰۰ مورد نیز به صورت مشارکتی با بخش خصوصی اداره می‌شود.

وی افزود: در بُعد کتابخانه‌های عمومی، جزو ۲۰ کشور اول دنیا و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به اینکه سیاست اصلی دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است، خاطرنشان کرد: برنامه کلان ما تکمیل کتابخانه‌های مرکزی است چون ظرفیت‌های فرهنگی ما را شکل می‌دهد.

رمضانی توسعه کتابخانه‌های سیار را از دیگر اقدامات در دستور کار برشمرد و اضافه کرد: کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتر برخوردار و روستاها دسترسی مردم به کتاب را افزایش می‌دهد که هم‌اکنون ۵۰ مورد از آن در کشور وجود دارد.

وی تاکید کرد؛ پایه فعالیت‌ها باید در حوزه کودک و نوجوان متمرکز شود که در این راستا درصدد ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های فرهنگی متنوع و متعدد موجب مراجعه مردم به کتابخانه می‌شود، ادامه داد: بیش از ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور شکل گرفته است و در ماه رمضان گذشته نیز ۴۷۰۰ ساعت محتوای قرآنی در کتابخانه‌های کشور تولید و مصرف شد.

عضویت ۱۰ میلیون نفر در کشور در کتابخانه‌های عمومی

رمضانی ادامه داد: ۱۰ میلیون نفر از مردم کشور عضو کتابخانه‌های عمومی هستند که کمتر از سه میلیون نفر آنها کتاب به امانت برده و تراکنش داشته‌اند.

وی در مورد وضعیت کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز گفت: از سنوات قبل شاهد عدم توجه به کتابخانه‌های استان بوده‌ایم و این مسئله بر فضای کتابخانه‌ای شهرهای استان تأثیر داشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تصریح کرد: در صورتی که فضای مناسب برای ایجاد کتابخانه در استان در اختیار ما قرار گیرد ما آمادگی تجهیز آن را با امکانات لازم داریم.

رمضانی خاطرنشان کرد: چندین پروژه نیمه تمام نیز در کردستان وجود دارد که دو پروژه آن در آستانه بهره‌برداری و تکمیل شدن است.

کد خبر 747612

دیگر خبرها

  • از حق اعتراض مسالمت آمیز مردم آمریکا حمایت می‌کنیم
  • وزیر دفاع: پاسخ ایران به اسرائیل هشداری محدود و پرهیز از گسترش درگیری بود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • عکس| ستاره سابق تیم ملی دبیرکل فدراسیون شد
  • آمریکا بر جنایت های اسرائیل در غزه سرپوش می گذارد
  • ستاره سابق تیم ملی رسماً دبیرکل فدراسیون شد
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • آمریکا بر جنایت های اسرائیل در غزه سرپوش می گذارد 
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است