Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حسین فتحی  کارگروه تخصصی اشتغال استان در محل استانداری اظهار داشت: 595 میلیارد تومان تقاضا به بانک ها ارسال شده است که از این میزان 190 میلیارد تومان برای 10 هزار و 97 کارگاه پرداخت شده است.

وی اعتبار اولیه ابلاغی به این منظور را 2 هزار و 356 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این رقم به یک هزار و 146 میلیارد تومان کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتحی ادامه داد: 16 درصد اعتبار ابلاغی پرداخت شده که معادل 33 درصد پرونده های ارجاعی به بانک ها است.

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی اظهار کرد: در اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با هدف حمایت و پشتیبانی از کسب و کارهای به شدت آسیب‌دیده از کرونا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امکان ثبت‌نام کارفرمایان مشمول این حمایت را در سامانه کارا به آدرس اینترنتی https://kara.mcls.gov.ir را فراهم کرده و همچنان ثبت‌نام در این سامانه برای متقاضیان دارای شرایط در استان ادامه دارد.

فتحی گفت: آذربایجان‌شرقی با حدود چهار هزار واحد تولیدی از جمله استان‌های آسیب دیده از کرونا است که دولت به رغم دشواری‌های مالی تاکنون 190 میلیارد تومان تسهیلات برای بنگاه‌های اقتصادی آسیب دیده از کرونا در آن پرداخت کرده است. 

پس از شیوع کرونا و تعطیلی کسب و کارها، دولت تصمیم گرفت برای حمایت از مشاغل آسیب دیده و تثبیت اشتغال، تسهیلاتی را به بنگاه‌ها پرداخت کند.

با دستور رییس‌جمهوری در ماه های اخیر دستگاه‌های مختلف همچون موسسات اعتباری مالی و وزارت تعاون بسیج شدند تا پرداخت تسهیلات به کسب و کارها تسریع شود.

براساس اعلام وزارت تعاون حدود 6 میلیون شغل آسیب دیده از کرونا در کشور وجود دارد که یا به دستور دولت برای ملاحظات بهداشتی تعطیل شده‌اند یا فعالیت آنها در کرونا متوقف شد؛ این 6 میلیون نفر در دو گروه دسته بندی شدند. گروه اول شامل سه میلیون و 200هزار نفر بودند که بیمه تامین اجتماعی و کد کارگاهی داشتند و گروه دوم شامل 2 میلیون و 800 هزار نفر می‌شوند که تحت پوشش هیچ بیمه ای قرار ندارند.

حال دولت برای کمک به خروج واحدهای تولیدی و اصناف آذربایجان شرقی از تاثیرات منفی کرونا، وارد گود شده و به رغم تنگدستی های مالی ناشی از تحریم، اعتباری معادل یک هزار و 146 میلیارد تومان را برای برون رفت اقتصاد استان از وضعیت کرونایی اختصاص داده است.

کارشناسان با اشاره به غافلگیری اصناف و تولیدکنندگان آذربایجان شرقی از کرونا، همانند هر جای دیگر، می گویند که با توجه به تجربه نشدن وضعیت موجود، بدیهی است که هم افزایی سازمان های درگیر در اعطای تسهیلات برای ضرردیدگان از کرونا با مشکلاتی مواجه شود، اما متقاضیان باید با در پیش گرفتن صبر و حوصله، پرداخت تسهیلات را تسهیل کنند.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا بسیج اصناف و بازاریان آذربایجان شرقی رفاه اجتماعی تسهیلات تبریز حسین فتحی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی بانک اشتغال رئیس جمهور کسب و کار وزارت تعاون کارگاه تامین اجتماعی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی آسیب دیده از کرونا آذربایجان شرقی میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۹۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل از پرداخت ۲۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای ۱۴ هزار متقاضی و ۶۴۴ میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای ۱۱ هزار و ۳۰۰ متقاضی در استان طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، یاسر عبداللهی‌عابد در نشست بررسی روند پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری که با حضور مدیران بانک‌ها برگزار شد، اظهار کرد: در سال گذشته، ۲,۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای ۱۴ هزار متقاضی و ۶۴۴ میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای ۱۱ هزار و ۳۰۰ متقاضی در استان اردبیل پرداخت شد.

وی با تشریح عملکرد هر کدام از بانک‌ها در زمینه وضعیت پرداخت تسهیلات افزود: سرعت‌بخشی به پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار مورد تأکید است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به وجود برخی روش‌های الکترونیکی در تعدادی از بانک‌ها، تصریح کرد: معرفی و اطلاع‌رسانی این شیوه‌های مجازی به متقاضیان تسهیلات، در تسریع پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار اهمیت دارد.

افسانه جهانی، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل نیز در این نشست با اشاره به هدف‌گذاری پرداخت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن در قانون بودجه تبصره ۱۳ بند «ب» گفت: خواستار پیگیری بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات به واجدان شرایط و کاهش صف‌های انتظار هستیم.

جهانی ادامه داد: میزان تسهیلات برای فرزند اول ۴۰ میلیون تومان، دوم ۸۰ میلیون تومان، سوم ۱۲۰ میلیون تومان، چهارم ۱۵۰ میلیون تومان و پنجم ۲۰۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایمنا، در این نشست مدیران بانک‌های استان اردبیل گزارشی را از میزان پرداختی تسهیلات ابلاغی در زمینه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن ارائه کردند.

کد خبر 747465

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات به ۵۳۴ طرح تولید و کارآفرینی خراسان جنوبی
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد