Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

حمید چوبینه مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران  با اشاره به آخرین مراجعات شهروندان به مراکز درمانی شهرداری تهران، اظهار کرد: روند مراجعات به مراکز درمانی شهرداری تهران نسبت به ۱۰ روز پیش، دو برابر شده است و اگر همین روند ادامه داشته باشد، به زودی به تعداد مراجعات روزانه موج اول شیوع کرونا خواهیم رسید، با این تفاوت که در موج نخست، بسیاری از مراجعان به دلیل وحشت از ابتلا با احتمال کرونا به مراکز مراجعه می‌کردند، اما مراجعات جدید همراه با علائم جدی‌تری هستند که احتمال ابتلای مراجعان را نسبت به موج اول شیوع ویروس کرونا افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران در پاسخ به این پرسش که با توجه به اخباری مبنی بر افزایش آمار ابتلا به ویروس کرونا در بین کارمندان شهرداری، آیا برنامه‌ای برای غربالگری هدفمند در این رابطه در نظر گرفته شده است؟، بیان کرد: البته روند ابتلا به کرونا در بین کارمندان شهرداری تهران شبیه جامعه است و ما اطلاعاتی دال بر افزایش نرخ ابتلا در بخش‌های مختلف شهرداری نسبت به جامعه نداریم، اما در مورد غربالگری؛ در ابتدای سال جدید حدود ۶۳ هزار نفر از کارکنان و کارگران شهرداری مورد غربالگری قرار گرفتند و برای افراد مشکوک آزمایش‌های تکمیلی و درمان انجام شده و این روند تا اواخر خردادماه ادامه داشت.

چوبینه  افزود: از تیرماه نیز افرادی که دچار علائم هستند، مورد آزمایش قرار می‌گیرند. علاوه بر این تیم‌های متخصص اورژانس شرکت شهر سالم در برخی از ساختمان‌های شهرداری و به خصوص در برنامه‌ها و مراسم‌ها استقرار پیدا می‌کنند و معاینات اولیه مثل سنجش دمای بدن و میزان اکسیژن خون افراد حاضر را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به تدوین دستورالعمل غربالگری برای مکان‌های اسکان کارگران شهرداری، یادآور شد: دستورالعمل تدوین شد و در اردیبهشت ماه بیش از ۲۰ هزار نفر کارگر شهرداری مورد غربالگری کرونا قرار گرفتند. با توجه به اینکه برنامه پایش سلامت کارگری به طور دوره‌ای برای همه کارگران در دستور کار شرکت شهر سالم قرار دارد، در زمان پایش سلامت این همکاران، غربالگری کرونا نیز طبق دستورالعمل‌ها و در فضای باز انجام می‌شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شهرداری تهران کرونا شهرداری تهران شیوع کرونا مراجعه شهروندان به مراکز درمانی شهرداری تهران شرکت شهر سالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۹۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آمار طلاق در کردستان

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل کردستان از کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در سال گذشته در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بهادر اسدی پیش‌ از ظهر امروز در جمع خبرنگاران از کاهش 2 درصدی آمار طلاق در سال گذشته در کردستان خبر داد و اظهار داشت: بر اساس اعلام آمار سازمان ثبت احوال از 5310 مورد طلاق سال 1401 در استان به 5205 مورد در سال 1402 کاهش یافته است. 

وی افزود: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌های دیگری از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.  

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان، گفت: خوشبختانه با افتتاح 17 مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش 2 درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.  

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده و تلاش برای کنترل هر چه بیشتر آمار طلاق ادامه دارد. 

اسدی همچنین از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضایی این استان خبر داد و عنوان کرد: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.    

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط خبر داد و بیان کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.  

معاون دادگستری استان کردستان، بیان کرد: امیدواریم با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است
  • افزایش ‌مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی در لرستان طی هفته گذشته
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • کاهش آمار طلاق در کردستان
  • موارد مطرح شده شهروندان در تماس با سامانه پاسخگو ستاد معاینه فنی تهران