Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش نجیمی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، واکسن آنفلوآنزا در اختیار معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سپس معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها قرار خواهد گرفت و سپس بر اساس شیوه‌نامه مشخص شده در بین بخش‌های اولویت دار توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بر اساس این شیوه‌نامه، اولویت توزیع واکسن آنفلوآنزا در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها برای کادر درمانی، پرستاری و کارکنان و بیماران دارای ایمنی پایین است، اظهارداشت: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حال اخذ اطلاعات مربوط به این افراد از معاونت درمان است.

نجیمی یکی دیگر از گروه‌های اولویت‌دار برای دریافت واکسن آنفلوآنزا را مادران باردار خواند و خاطرنشان کرد: واکسن مورد نیاز آنها از طریق شبکه‌های بهداشت و برای مادران باردار دارای پرونده توزیع می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه در زمان حاضر هیچ واکسن آنفلوآنزایی در داروخانه‌ها موجود نیست، گفت: هیچ داروخانه‌ای حق پیش ثبت نام یا قول دادن به مردم برای فروش این واکسن را در زمان حاضر ندارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: واکسن آنفلوآنزا برای افراد در گروه‌های پر خطر مانند بیماری‌های مزمن ریوی یا قلبی عروقی از طریق داروخانه‌ها و بر اساس اطلاعات سامانه سیب (سامانه یکپارچه بهداشت)  توزیع خواهد شد.

رییس سازمان غذا و دارو سی و یکم شهریور امسال اعلام کرد که واکسن آنفلوانزا به میزان مورد نیاز افراد پر خطر و کادر بهداشتی و درمانی وارد کشور شد و در چند روز آینده از طریق شبکه بهداشتی بین این گروه‌ها توزیع می شود.

محمدرضا شانه ساز افزود: واکسن آنفلوانزا از چند روز آینده برای گروه‌های پر خطر شامل کادر بهداشتی و درمانی، زنان باردار، بیماران قلبی و عروقی و سالمندان بالای ۶۵ سال از طریق شبکه بهداشتی با استفاده از کد ملی توزیع می شود و برای جلوگیری از سوء استفاده و قاچاق این واکسن نظارت دقیقی بر توزیع آن اعمال می‌شود.

وی گفت: واکسن آنفلوانزا فعلا با ارز  چهار هزار و ۲۰۰ تومانی و برای گروه‌های پر خطر توزیع می‌شود و توزیع آن به صورت کنترل شده خواهد بود.

شانه ساز تاکید کرد: استفاده از این واکسن برای همه مردم ضرورت ندارد به خصوص اینکه امسال با توجه به رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده همگانی از ماسک و شست و شوی مدوام دستها احتمال می دهیم با شیوع کمتر آنفلوانزا مواجه باشیم و این تجربه ای است که در ماه‌های گذشته در نیمکره جنوبی زمین نیز مشاهده شده است.

آنفلوآنزا، یک بیماری ویروسی است که با تب ناگهانی، لرز، سردرد، سرفه خشک، گلو درد و درد عضلانی همراه است؛ ویروس بیماری آنفلوآنزای فوق حاد انسانی از طریق ترشحات آلوده فرد مبتلا منتقل می‌شود بنابراین باید از تماس دست با چشم و بینی خودداری شود.

برچسب‌ها سازمان غذا و دارو واکسن اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو واکسن اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سازمان غذا و دارو واکسن اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اخبار کنکور واکسن آنفلوآنزا توزیع می شود علوم پزشکی بر اساس گروه ها پر خطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۹۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد