Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-مدیرکل سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه ۱۱۰ حزب، خود را با قانون جدید تطبیق دادند، گفت: همچنین بر اساس همین قانون تا امروز، ۱۰ حزب جدید هم درخواست تاسیس داشتند و مراحل کار را طی کردند و بر همین مبنا اکنون ۱۲۰ حزب داریم که از این میان ۳۳ حزب با گستره فعالیت استانی و ۸۷ حزب با گستره فعالیت ملی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان -  طبق اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور؛ حمید ملانوری نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی وزارت کشور در ابتدای نشست هم اندیشی دبیران کل احزاب و گروه‌های سیاسی با معاون سیاسی وزارت کشور گفت: براساس قانون مصوب سال ۱۳۶۰، ۲۵۰ حزب یا گروه سیاسی با پروانه فعالیت داشتیم که در طی این سال‌ها برخی فعال بودند و برخی فعال چندانی نداشتند.

وی افزود: در سال ۱۳۹۵، قانون جدید نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی به وزارت کشور ابلاغ شد و براساس این قانون احزاب مکلف به تطبیق با قانون جدید طی مدت یک سال شدند.

ملانوری در ادامه اشاره کرد: در طول این دوره پس از بررسی‌های کمیسیون ماده ۱۰، نهایتاً ۱۱۰ حزب از احزاب گذشته، خود را با قانون جدید تطبیق دادند و همچنین بر اساس همین قانون تا امروز، ۱۰ حزب جدید هم درخواست تاسیس داشتند و مراحل کار را طی کردند و بر همین مبنا اکنون ۱۲۰ حزب داریم که از این میان ۳۳ حزب با گستره فعالیت استانی و ۸۷ حزب با گستره فعالیت ملی هستند.   بیشتر بخوانید:  مدیرکل سیاسی وزارت کشور: با رفع موانع تولید قادر به کنار زدن مشکلات ناشی از تحریم‌ها خواهیم بود  
دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی همچنین عنوان کرد: براساس قانون، احزاب می‌توانند در استان‌ها شعبه و در شهرستان‌ها دفتر داشته باشند که برهمین مبنا با پیگیری قابل توجه احزاب، تاکنون ۱۲۰ شعبه در مراکز استان‌ها و هزار و ۲۰۰ دفتر در مراکز شهرستان راه اندازی شده است.

ملانوری گفت: براساس قانون جدید، احزاب می‌توانند از طریق ائتلاف با همدیگر جبهه تشکیل دهند که سال گذشته در دوره انتخابات فعالیت خوبی شکل گرفت و با اطلاع رسانی مناسب کمیسیون، احزاب استقبال بسیار خوبی از این موضوع کردند و توانستیم جمع‌های بزرگتر، منسجم‌تر و کارآمدی‌تری داشته باشیم.

وی در همین راستا اظهار کرد: حدود ۶۰ حزب در ۱۴ جبهه حزبی عضویت یافتند و در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۴ جبهه فعال حزبی داشتیم.

ملانوری با تاکید بر اینکه دیدگاه دولت و وزارت کشور بر توسعه و تسهیل امور فعالیت‌های حزبی است، گفت: وزیر کشور بر همین مبنا در اسفند ۹۶، منشور گفت‌وگوی سیاسی را ابلاغ کردند که اولین بند آن، راه اندازی و استقرار خانه‌های احزاب در سطح کشور است و بند‌های بعدی کمک به تسهیل فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی، دیدار با فعالان سیاسی و دبیران کل احزاب و موضوعات مرتبط دیگر است.

وی در ادامه اشاره کرد: در همین راستا بعد از سال‌ها خانه احزاب مجددا راه اندازی شد و یارانه احزاب نیز بعد از حدود ۸ سال مجددا برقرار شد که گرچه مبلغ ناچیزی است، اما نشان دهنده نگاه دولت و وزارت کشور به کمک به احزاب برای فعالیت‌های حزبی و سیاسی است.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور تصریح کرد: اکنون به جز خانه احزاب ایران، در ۱۹استان کشور خانه احزاب فعال داریم که دبیران کل احزاب استانی و نمایندگان احزاب ملی در استان‌ها در آن حضور دارند و با کمک استانداران ساختمانی نیز در اختیار آن‌ها گذاشته شده است.

ملانوری خاطرنشان کرد: وزیر کشور و معاون سیاسی وزارت کشور بر بهره مندی از نظر احزاب تاکید دارند و معتقدند در راستای هم افزایی، همفکری و هم اندیشی و استفاده از نظرات فعالان سیاسی کشور باید با برنامه ریزی مناسب و مستمر، نشست‌هایی برگزار شود تا بتوانیم در تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها از دیدگاه‌های احزاب استفاده کنیم.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه وزارت کشور به عنوان متولی سیاست و امنیت داخلی کشور بر خود لازم می‌داند که از ظرفیت بزرگ احزاب بهره‌مند شود، افزود: به دستور معاون سیاسی وزارت کشور سال گذشته سه دیدار با نمایندگان دبیران کل با سه گرایش سیاسی با وزیر کشور برگزار شد، همچنین دیدار‌های متعددی با حضور دکتر عرف برگزار شد که از آن جمله می‌توان به نشست دبیران کل احزاب استانی و نشست شورای مرکزی خانه احزاب اشاره کرد. در سال جاری نیز نشست‌ها به صورت مستمر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود که نشست امروز دومین نشست در سال ۹۹ است.

ملانوری در پایان اظهار کرد: تصمیم گرفته شد که برمبنای قانون جدید، پروانه فعالیت جدیدی با امضای وزیر کشور طراحی شود و به احزابی که خود را با قانون جدید تطبیق داده یا به تازگی درخواست تاسیس داده‌اند، اعطا شود تا احزاب دارای پروانه از احزابی که از دایره فعالیت خارج شده‌اند، مشخص شوند.

گفتنی است؛ در پایان نشست امروز، پروانه فعالیت حزب مستقل و اعتدال ایران، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، جمعیت فدائیان اسلام، جامعه اسلامی کارمندان، انجمن اسلامی روزنامه‌نگاران مسلمان، مجمع ایثارگران، حزب پیشرو اصلاحات، جمعیت توسعه و آزادی استان کرمان، حزب اراده ملت، مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم، جمعیت پیروان حضرت زینب (س)، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه هاو انجمن اسلامی مهندسان ایران اعطا شد.     انتهای پیام/  برچسب ها: حمید ملانوری مدیرکل سیاسی وزارت کشور

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حمید ملانوری مدیرکل سیاسی وزارت کشور فعالیت احزاب و گروه های سیاسی مدیرکل سیاسی وزارت کشور دبیران کل احزاب قانون جدید خانه احزاب وزیر کشور ۱۰ حزب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۹۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، علی مالداران عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از آنجا که مرتب بازار در رصد بازرسان اتاق اصناف قرار دارد و از طرفی تعامل و همکاری با اصناف منجر شده است، کاسب بدون پروانه کسب نداشته باشیم.

رئیس اتاق اصناف خلیل آباد افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۷۴ مورد پروانه صنفی در شهرستان صادر شده است که اکثراً این واحدها فعال و ارائه خدمات دارند.

وی افزود: در شهرستان ۱۷۱۶ واحد صنفی فعال داریم که در سال جاری تا کنون ۴ مورد صدور پروانه را داشته‌ایم.

مالداران با بیان اینکه بازار خلیل آباد فعال و پر جوش است، گفت: کسبه‌های با انصاف در این شهرستان منجر شده است ضمن تأمین کالاهای مورد نیاز در فروشگاه‌ها، با قیمت ارزان‌تر در اختیار مردم قرار دهند.

رئیس اتاق اصناف خلیل آباد با اشاره به اینکه براساس گزارش تعزیرات حکومتی شهرستان نسبت به سایر شهرستان‌ها تخلف کمتری را شاهدیم افزود: پاسخگویی و تأمین اجناس مورد نیاز از فعالیت‌های اصناف در شهرستان است.

وی نیز از فعالیت ۱۵۰ واحد صنفی در اجرای طرح ارائه خدمات به مردم در طرح دولت سیزدهم در خصوص کالا برگ‌ها دارد.

کد خبر 6088151

دیگر خبرها

  • تصمیمات نادرست در وزارت کار، چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی شود؟!
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • مهاجرت فعال سیاسی و منتقد جنجالی ایرانی به کانادا؟
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • مقاومت سخت برای عزل وزیر اقتصاد؛ افاضات قبل از تکیه بر صندلی را ببینید | فیلم
  • کمیته‌های استانی حل معضلات ثبتی فعال می‌شوند
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن