Web Analytics Made Easy - Statcounter

فلسفی با بیان اینکه کمک های مومنانه وزارت جهاد تا کنون در سه مرحله برگزار شده است گفت:در طی این ۳ مرحله ۳۰ هزار خانوار تحت پوشش این کمک ها قرار گرفتند و مبلغی بالغ بر ۷ میلیارد تومان هزینه شد.

«پیمان فلسفی» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد کمک های مومنانه وزارت جهاد و کشاورزی گفت: کمک های مومنانه وزارت جهاد و کشاورزی از نیمه شعبان  و در آستانه ماه مبارک رمضان پس از فرمان رهبر انقلاب آغاز شد و همزمان در نقاط مختلف کشور مورد توجه قرار گرفت و شاهد رزمایش کمک مومنانه در سراسر کشور بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل دفتر نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد و کشاورزی اظهار کرد:  این کمک ها از طریق 32 سازمان وزارت جهاد و 8 سازمان وابسته به این وزارتخانه و ستاد آن پیگیری شد و همگی بسیج شدند و با همکاری مرکز مقاومت بسیج و حوزه نمایندگی ولی فقیه در این وزارتخانه رزمایشی در قالب قرارگاه مواسات و کمک های مومنانه شکل گرفت.

 

فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد:  کمک های مومنانه وزارت جهاد در سه مرحله برگزار شد و تا محرم مبلغی بالغ بر 7 میلیارد تومان کمک های مومنانه کارکنان وزارت جهاد کشاورزی را جمع آوری و در قالب بسته های معیشتی در اختیار نیازمندان و آسیب دیدگان از ویروس کرونا قرار گرفت.

 

فلسفی افزود: این کمک های مومنانه شامل اقلام معیشتی، مواد پروتئینی، مرغ و ماهی، اقلام بهداشتی و شوینده است. کمک های مومنانه در سه مرحله انجام شد که دو مرحله آن در ماه مبارک رمضان و مرحله سوم در ماه محرم برگزار شد و بیش از 30 هزار خانوار تحت پوشش این کمک ها قرار گرفتند.

 

وی گفت: شناسایی این خانوارها از طریق همکاران ما در بسیج و حوزه نمایندگی ولی فقیه در روستاها و شهرهای مختلف انجام شد و خانواده هایی که از طریق ویروس کرونا، سیل و یا زلزله آسیب دیده بودند، شناسایی و در اختیار ما قرار گرفت و در طی سال نیز کمک هایی به این خانوارها از طریق این وزارتخانه انجام می شود.

 

 

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمک مومنانه وزارت جهاد کشاورزی خانوار وزارت جهاد و کشاورزی قرار گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۹۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با آفت سن غلات در مزارع

کیومرث اکبری، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه یک سن مادر در هر مترمربع می‌تواند ۸۰ کیلو کاهش تولید در واحد سطح را ایجاد کند، گفت : گندم‌ها با ۲ درصد سن‌زدگی خاصیت نانوایی خود را از دست خواهند داد.

وی ادامه داد: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تأخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: طبق پیش‌بینی‌های جهانی از حدود ۲۰ اردیبهشت‌ماه به بعد هوا بین ۲ تا سه درجه گرم‌تر از وضعیت معمول می‌شود و مراحل پورگی آفت که سبب سن‌زدگی می‌شود سریع‌تر طی می‌شود، لذا زمان واکنش برای برخی از مناطق از دست خواهد رفت.

وی از کشاورزان درخواست کرد؛ به محض اینکه کارشناسان جهاد کشاورزی اعلام کردند بلافاصله نسبت به مبارزه اقدام کنند هرگونه تأخیر در انجام مبارزه سبب سن‌زدگی و خسارت به گندم می‌شود.

اکبری تصریح کرد: سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، اظهارداشت: مبارزه با سن غلات در سطح استان در سطح زیر کشت کندم دیم و آبی از بهمن‌ماه سال گذشته با دستورالعمل مبارزه جدی آغاز شده و تا به‌امروز به خوبی جلوی خسارت این آفت کلیدی و اصلی گندم گرفته شده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • فردا، مهلت پایانی مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند