Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، سامانه «فارس من» با هدف پیگیری مستقیم مسائل و مشکلات مردم امیدوار است جریان فعالیت ۳ میلیون و ۸۸۱ هزار و ۲۷۳ کاربر را دنبال کند تا اعتماد مخاطبانش را جلب و با بازخورد مثبت مردم مواجه شود.  طبق برآورد آمار و ارقام یک هفته گذشته سوژه‌های ثبت شده در «فارس من»، ۲۸ هزار و ۴۱۸ نفر به جمع ۳ میلیون و ۸۵۲ هزار و ۸۵۵ نفر اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار فارس من در هفته‌ گذشته  

  کمپین‌های شما سوژه‌های بالای 50 امضاء حامیان تازه «فارس من» اعضای جدید «فارس من» نظرات جدید سوژه ۲۲۶ ۶۳ ۲۸.۴۱۸ ۹.۳۶۲ ۱.۸۱۳ ملی ۱۹۱ ۲۴ استان ۳۵ ۲

 

گفتنی است؛ سوژه‌ داغ این هفته «فارس من» به راه‌اندازی کمپینی به نام «دبیررسان!  تبلت و محتوای آموزشی برای معلمان مناطق محروم»، اختصاص دارد که توسط برگزیدگان چهارمین دوره سواد رسانه‌ای در بخش «فارس من»  طراحی شد.

هدف از ایجاد این پویش، جذب حمایت‌های مالی و داغ کردن مطالبه دانش‌آموزان برای هوشمندسازی معلمان خلاق در راستای تولید محتوای آموزشی در مناطق کم‌برخوردار بوده است. 

 

جدول زیر کمپین‌هایی است که طی چند روز توانسته بیش از ۱۰۰ حامی به دست آورد:

سوژه حامیان درخواست مناظره تلویزیونی پزشکان وزارت بهداشت و طب اسلامی درباره کرونا ۲۰۹ دبیررسان! تبلت و محتوای آموزشی برای معلمان مناطق محروم ۳۷۹ اعتراض به طراحی سؤالات و سطح دشواری آزمون گواهینامه و بورد ۱۴۸۵ لزوم لغو قانون افزایش سرمایه از محل صرف سهام ۳۰۰ آزمون دستیاری تخصصی پزشکی به زمان دیگری موکول شود ۵۰۰ اعتراض به سختی امتحان گواهینامه دستیاران تخصصی ۴۷۲ قانون عفاف و حجاب به صورت جدی پیگیری شود ۱۴۶ برنامه‌های صدا و سیما نیاز به بازنگری دارد ۳۶۶ حمایت از زوج‌های نابارور جهت فرزنددار شدن ۱۰۰ درخواست تبدیل حواله خودرو آریسان به سایر محصولات ۱۶۶ درخواست الحاق شهر «درچه» به اصفهان ۱۳۰۰ مشکل سهمیه لاستیک خودروهای سواری را حل کنید ۱۲۷ آمار فوتی‌های کرونا به تفکیک استان‌ها اعلام شود ۱۲۹ زمان آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی تغییر کند ۲۹۹

 

بر اساس آمارهای موجود در جدول فوق، پرامضاءترین مطالبات «فارس من» مربوط به اعتراض جمعی از رزیدنت‌ها به دشواری طراحی سؤالات آزمون گواهینامه و بورد نسبت به سال‌های قبل است که خواستار تجدیدنظر اساسی و استاندارد شدن نمرات و قبولی حداکثری رزیدنت‌ها شدند. 

همچنین در میان سوژه‌های ذکر شده، درخواست جمعی از دستیاران تخصصی پزشکی مبنی بر تعویق آزمون گواهینامه و تعیین تکلیف هر چه سریع‌تر دستیاران نیز به چشم می‌خورد.

مطالبه‌‌ای هم درباره «الحاق شهر درچه به اصفهان» در سامانه «فارس من» به ثبت رسید و با استقبال ۱۳۰۰ حامی روبرو شد. در این زمینه مردم شهر درچه با توجه به قابلیت‌های موجود در این شهر و کمبود امکانات بهداشتی و بیمارستانی، درخواست اجرای هر چه زودتر این طرح هستند.

و در نهایت بازنگری در برنامه‌های صدا و سیما و چرایی تعطیلی شبکه‌های برون‌مرزی رسانه ملی از پرمخاطب‌ترین سوژه «فارس من» بود.

لازم به ذکر است، مخاطبانی با ثبت مطالبه‌ای در باب انتقاد از اجرا نشدن قانون گسترش فرهنگ عفاف و حجاب، تأکید بر شناسایی و پیگیری جدی اقشار مردم و مسؤولان با علت گرایش به بدحجابی داشتند. 

بر اساس آمارهای اعلام شده، روند امضای سوژه‌ها در حال افزایش است و خبرنگاران فارس با هدف پیگیری به دنبال تحقق مطالبات مخاطبانش است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: روایت آمار سوژه های داغ فارس من آمار فارس من خبرگزاری فارس سوژه ها فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۲۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی

ایتنا - یک استارت‌آپ آمریکایی قصد دارد آینه‌های در حال چرخش را در اطراف زمین مستقر کند که قادرند نور خورشید را به نیروگاه‌های خورشیدی بفرستند تا بتوان به کمک آن‌ها انرژی تجدیدپذیر را شب‌هنگام پس از غروب خورشید نیز تولید کرد.
یک استارت‌آپ، که در کالیفرنیا قرار دارد، قصد دارد آینه‌های در حال چرخش را در اطراف زمین مستقر کند که قادرند نور خورشید را به نیروگاه‌های خورشیدی بفرستند تا بتوان به کمک آن‌ها انرژی تجدیدپذیر را شب‌هنگام پس از غروب خورشید نیز تولید کرد. پژوهشگران می‌گویند یک نمونه طرح اولیه ماهواره بازتاب‌دهنده نور ممکن است سال آینده راهی مدار زمین شود.

بن نواک، پایه‌گذار و مدیرعامل «شرکت رفلکت اوربیتال» (Reflet Orbital Company)، اخیرا طرح‌های این شرکت را در نشست بین‌المللی انرژی از فضا معرفی کرده است.

رفلکت اوربیتال، صورتی فلکی متشکل از ۵۷ ماهواره کوچک است که در مدار قطبی هم‌گام با خورشید و در ارتفاع ۶۰۰ کیلومتری به دور زمین می‌چرخند.

مدار قطبی مداری است که ماهواره‌ها در آن از قطبی به قطب دیگر به گرد سیاره ما می‌چرخند. براساس این طرح، ماهواره‌ها همزمان و در زمانی مشخص از روز، بر فراز هر نقطه‌ای از زمین پرواز می‌کنند. این ماهواره‌ها در هر ۲۴ ساعت از هر نقطه ۲ بار می‌گذرند. این ماهواره‌ها ،درمجموع، وقتی انرژی بیشتری نیاز است، ۳۰ دقیقه اضافی نور خورشید را برای نیروگاه‌های برق فراهم می‌کنند.

 
نواک در نشست معرفی این فناوری گفت: «مشکل این است که انرژی خورشیدی زمانی که ما واقعا به آن نیاز داریم در دسترس نیست.»

به گفته او، اگر بتوانیم پیش از طلوع خورشید و پس از غروب آن، مقداری انرژی خورشیدی دریافت کنیم، واقعا عالی خواهد شد، زیرا در این صورت می‌توان با فناوری مبتنی بر بازتابنده این مشکل را حل کرد.

به گفته سازمان بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر، هزینه پنل‌های خورشیدی طی ۱۵ سال گذشته ۹۰ درصد کاهش یافته است و کارایی آنها، به کمک پیشرفت‌های فناوری فتوولتائیک، همچنان در حال افزایش است. برخی از گزارش‌ها نشان می‌دهند که انرژی خورشیدی در حال حاضر ارزان‌ترین انرژی است که تا به حال در دسترس انسان بوده است.

اما ماهیت ناپایدار تولید انرژی خورشیدی مشکلی است که کارشناسان می‌کوشند راهی برای آن بیابند. نیروگاه‌های خورشیدی در روزهای ابری نسبت به زمانی که آسمان صاف است، بهره‌وری کمتری دارند. شب‌هنگام تولید انرژی خورشیدی کاملا متوقف می‌شود. اگرچه سیستم‌های باتری و سایر انرژی‌های تجدیدپذیر می‌توانند بخشی از این کمبود را جبران کنند، اما در حال حاضر به نیروگاه‌های هسته‌ای و زغال‌سنگ و گاز به‌منزله منبع پشتیبان نیاز است.

به گفته نواک، «تعویض یک درصد اول شبکه انرژی با انرژی‌های تجدیدپذیر بسیار آسان است، اما جایگزین کردن یک درصد آخر بسیار دشوار است، این همان انرژی است که در روزی که باد نیست و بارانی است به آن نیاز دارید.»

جرم ماهواره‌های رفلکت‌اوربیتال تنها ۱۶ کیلوگرم خواهد بود و آینه‌های مایلاری آن اندازه‌ای حدود ۱۰ متر در ۱۰ متر خواهند داشت. مایلار همان چیزی است که در پتوهای فضایی، عایق‌ها و بسته‌بندی‌ها از آن استفاده می‌شود. آینه‌های این ماهواره‌‌ها به‌شکلی طراحی شده‌اند که نور را در قالب یک پرتو متمرکز می‌کنند. این پرتو بر مبنای تقاضای اپراتورهای مزارع خورشیدی هدایت و متمرکز می‌شود.

 
نواک می‌گوید: «ما می‌خواهیم این کار را تا حد امکان آسان کنیم – مثلا شما وارد یک وب‌سایت شوید، مختصات جی‌پی‌اس خودتان را به ما بگویید. ما بعد از تاریکی، نور خورشید را به شما می‌رسانیم.» به گفته او، این آینه‌ها آلودگی نوری ایجاد نمی‌کنند و اگر شما فرضا حدود ۱۰ کیلومتر از لبه یک مزرعه خورشیدی فاصله داشته باشید، اگر مستقیما به آسمان نگاه کنید، اصلا نوری نخواهید دید، اما اگر به مزرعه خورشیدی نگاه کنید، ممکن است نوعی نور درخشان، شبیه به نور ساختمان‌ را مشاهده کنید.

این شرکت تابستان گذشته، آینه‌ای را روی یک بالون هوای گرم در ارتفاع ۳ کیلومتری بر فراز یک مزرعه خورشیدی آزمایش کرد، که به گفته نواک، توانست «۵۰۰ وات انرژی در هر متر مربع» از پنل خورشیدی تولید کند.

به گفته او، این شرکت نوپا، بودجه پرواز نخستین ماهواره فضایی آزمایشی‌اش در سال آینده را تامین کرده است. برنامه این شرکت، تنها طرح  استقرار آینه در فضا برای تامین انرژی خورشیدی و افزایش کارایی آن نیست، بلکه پیش از این نیز در این زمینه تلاش‌های دیگری کرده است و طرح‌های مختلفی نیز ارائه داده است.

برخی از دانشمندان می‌گویند که بازتابنده‌های در حال گردش ممکن است در آسمان شب آلودگی نوری ایجاد کنند.

دیگر خبرها

  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود
  • درخواست باشگاه سپاهان برای دیدار با پرسپولیس
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر از اینستاگرام
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • خداحافظی شوکه کننده سلنا گومز با ۴۲۹ میلیون کاربر
  • خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر
  • فرصت یک‌هفته‌ای داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ برای مشاهده و تایید سوابق تحصیلی