Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-27@05:46:33 GMT

حل مشکلات فراتر از اختیارات ماست

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۹۲۶۷۱

حل مشکلات فراتر از اختیارات ماست

او می‌گوید: «مشکلات زیست‌محیطی، ترافیک و پیامدهای منفی مراکزی مانند اداره پسماند و بازار آهن مکان بر دوش اهالی صالح‌آباد است، ولی درآمد این مراکز صرف‌آبادی منطقه ۲۰ می‌شود و صالح‌آباد از این درآمدها بهره‌چندانی ندارد.» «امیرمحمد قلیپور» در گفت‌وگوی زیر به مشکلات روستا پرداخته و اقداماتی را که برای حل آنها انجام شده، توضیح داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وجود گاوداری در بافت مسکونی روستا باعث نارضایتی اهالی شده است. دهیاری برای انتقال آن به خارج از بافت مسکونی اقدام کرده است؟
مالک این واحد صنفی سال گذشته برای تغییر کاربری ملک خود اقدام کرده و در بنیاد مسکن استان تهران پرونده تشکیل شده است. به دلیل شیوع ویروس کرونا، رسیدگی به این پرونده زمانبر و تعدادی از جلسات رسیدگی هم به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اما پرونده دنبال می‌شود و به‌زودی این ملک تغییرکاربری می‌دهد.


  سکونت غیرقانونی اتباع مهاجر پاکستانی در حاشیه روستا چه پیامدهایی برای روستا داشته است؟
اتباع پاکستانی در خارج از بافت روستا سکونت دارند. دهیاری نمی‌تواند بر حریم خارج از بافت روستا نظارت داشته باشد و ساماندهی آنها برعهده بخشداری و شهرداری است.


  مکاتبات دهیاری برای انتقال دکل‌های برق کوچه شهید قسمت خانی به چه نتیجه‌ای رسیده است؟
دیگر اداره و مرجع قانونی نمانده که در این مورد مکاتبه نکرده باشیم و مسئولی نمانده که از این مشکل صالح‌آباد شرقی مطلع نباشد، اما هنوز مشکل حل نشده و باقی مانده است. در این کوچه ۶۴ خانواده از بومیان و اهالی قدیمی روستا زندگی می‌کنند که پیش از نصب دکل‌ها در این کوچه زمین خریدند، اما پس از نصب دکل‌ها خانه‌هایشان را ساختند. اگر دکل‌ها ۱۲۰ متر عقب‌نشینی کنند، به مزارع کشاورزی منتقل می‌شوند و مشکل اهالی این کوچه حل می‌شود. این اقدام فراتر از اختیارات دهیاری، بخشداری و شهرداری است و باید مسئولان استانداری مشکل را حل کنند.


  برای نوسازی بافت فرسوده روستا چه برنامه‌ای دارید؟
در روستای صالح‌آباد شرقی پلاک‌های فرسوده زیادی وجود دارد، اما تعاریف بافت فرسوده شامل بافت این روستا نمی‌شود. دهیاری براساس طرح هادی روستایی عمل می‌کند و براساس این طرح برای هر متقاضی نوسازی، ظرف کمتر از یک هفته از تاریخ تقاضا، جواز نوسازی صادر می‌شود. پلاک‌های فرسوده و ناایمن روستا را هم شناسایی و با ارسال نامه، مالکان را به نوسازی بنا دعوت کرده‌ایم. البته پیش از صدور جواز از بنیاد مسکن استعلام گرته می‌شود و در صورتی که ملک تحلف نداشته باشد، جواز ساخت صادر می‌شود. اغلب پلاک‌های فرسوده روستا ریزدانه است و باید با پلاک‌های مجاور تجمیع شوند، ولی اهالی از طرح تجمیع املاک ریزدانه استقبال نمی‌کنند. بضاعت مالی اهالی روستا هم محدود است و برای نوسازی به مشوق‌ها و وام‌های بلندمدت و کم بهره‌نیاز دارند.

کد خبر 551359 برچسب‌ها همشهری محله دهیاری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله دهیاری صالح آباد دکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۲۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در  منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • آرزوهای شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ / «دروازه ری» در انتظار لباس نو
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت