Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-

استاندار خوزستان گفت: باغ موزه های دفاع مقدس مکانی برای انتقال فرهنگ غنی دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند.

به گزارش خبرنگار آریا از آبادان، غلامرضا شریعتی پیش از ظهر امروز در آئین افتتاح باغ موزه دفاع مقدس و صنعت نفت آبادان با تاکید بر اینکه بر روی باغ موزه های خوزستان، آبادان و خرمشهر هیچ قیمتی نمی توان گذاشت، اظهار کرد: این جا سرزمینی است که خون پاکترین و عزیزترین فرزندان این مرز بوم و بندگان صالح خداوند بر جای جای آن ریخته است و اکنون به باغ موزه دفاع مقدس تبدیل شده است و از این بابت مفتخریم که میراث دار شهدای عزیز و بزرگوار این مرز و بوم هستیم شهدایی که جان پاکشان را برای عزت و حیثیت این کشور، این مرز و بوم و دفاع از آرمانهای والای شهدا و امام شهدا و انقلاب فدا کردند و ما امروز میراث دار و پاسدار چنین خاکی هستیم و به این پاسداری افتخار می کنیم و خودمان را مکلف به این امر می دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در اهواز نیز در حال ساخت باغ موزه دفاع مقدس هستیم افزود: فاز نخست باغ موزه دفاع مقدس آبادان با کمکهای سازمان منطقه آزاد اروند، پالایشگاه، شهرداری و استانی به انجام رسید و فازهای بعدی را نیز طبق برنامه ریزی انجام شده به انجام می رسانیم.

استاندار خوزستان با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در آغاز هفته دفاع مقدس و بیانات ارزشمند و مهمی ایشان تصریح کرد: مقام معظم رهبری در ابتدا پاسخی قوی و  جانانه به کسانی دادند که فلسفه، تدبیر و نفس دفاع مقدس را به زیر سوال می برند و فرمودند که تمام ایام 8 سال دفاع مقدس تا پذیرش قطعنامه همگی با عقلانیت، تدبیر و درایت همراه بود. شرح مقام معظم رهبری درباره فرماندهی امام راحل(ره) که با جامع نگری و تدبیر درست انجام شد، نیز بسیار متین و قاطع بود.

شریعتی با اشاره به ابراز نگرانی مقام معظم رهبری مبنی بر تلاش دستهای پنهان برای تحریف دفاع مقدس و تاکید ایشان بر حفظ آنچه در این دوران اتفاق افتاده است، یادآور شد: باغ موزه‌های دفاع مقدس مراکزی برای جلوگیری از انحراف واقعیات جنگ تحمیلی و تحریف دفاع مقدس و محلی برای همنشینی و همراهی و رد و بدل شدن اطلاعات میان  پیشکسوتان دفاع مقدس و نسل جدید هستند.

وی گفت: سعی بر اینست تا فرهنگ غنی دفاع مقدس را به نسل‌های آینده منتقل کنیم تا در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گامی برداشته باشیم.

وی افزود: در باغ موزه دفاع مقدس آبادان تلاش بر این بود تا بخشی از ایثارگری‌ و مجاهدت رزمندگان 8 سال دفاع مقدس به نمایش گذاشته شود تا این رشادت‌ها در معرض دید نسل جدید انقلاب قرار گیرد. باغ موزه‌ها می‌توانند جوانان را در جریان هشت سال رشادت و جوانمردی رزمندگان قرار دهند و نقش بسزایی نیز در انتقال ایثارگری‌، شهادت طلبی‌ و بزرگواری‌های رزمندگان اسلام به نسلی که جنگ تحمیلی را ندیده است، باشند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استاندار خوزستان دشمنان تحریف ترویج ارزشها امام راحل پیشکسوتان 8 سال دفاع مقدس نسل آرمانها انقلاب باغ موزه دفاع مقدس مقام معظم رهبری دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۷۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس مذهبی گفت: امام جعفر صادق(ع) در تبیین مفاهیم قرآنی و دینی شیعه نقش بسزایی داشته و از زمان امامت امام جعفر صادق(ع) شاهد فرهنگ اصیل شیعه هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی واعظ موسوی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شهادت امام جعفر صادق (ع)‌ اظهار کرد: یکی از تفاوت‌های امام صادق(ع) با اهل بیت(ع) و ائمه به دوران زندگی ایشان باز می گردد، دوران زندگی این حضرت مصادف با اوج نهضت عباسی و از طرفی دیگر دوران اضمحلال حکومت بنی‌امیه بود.

وی افزود: درگیری میان حکومت بنی‌امیه و بنی‌عباس باعث شد تا فرصتی برای امام به وجود بیاید و بتواند از این فرصت برای تبلیغ دین استفاده کنند؛ در واقع امام صادق(ع) در این دوران به نهضتی فرهنگی پرداختند و شاگردان زیادی را تربیت کردند و به تبلیغ و تبیین مفاهیم دینی و علمی پرداختند.

این کارشناس مذهبی در خصوص اینکه  پیروان امام جعفر صادق(ع) را شیعه جعفری می‌نامند بیان کرد: امام صادق(ع) موفق شد تا اسلام ناب بی پالایش را معرفی کند و این نوع اسلام را به شاگردان بزرگ خود همچون هشام بن الملک و امثال دیگر آموزش دهد، از آنجایی که اسلام واقعی توسط امام جعفر صادق(ع)‌ تبیین شد به پیروان شیعه اثنی عشری شیعه جعفری می‌گویند.

موسوی ادامه داد: امام جعفر صادق(ع) در تبیین مفاهیم قرآنی و دینی شیعه نفش بسزایی داشتند و امام مفاهیم دینی و علمی را به بهترین وجه برای بشریت تبیین و ترویج می‌کردند و شاهد فرهنگ اصیل شیعه از زمان امامت امام جعفر صادق(ع) به بعد هستیم.

وی گفت: اسلامی که امام جعفرصادق(ع) از نگاه تشیع به بشریت معرفی کرد هیچ نوع افراط و تفریطی نداشت، تمام خوبی‌ها در این اسلام جمع شده است و امام توانستند بسته‌ای آموزشی از نگاه خودشان را ارائه کنند.

این کارشناس مذهبی در خصوص شاگردان تربیت یافته مکتب امام جعفر صادق(ع) اظهار کرد: شاگردان امام جعفر صادق(ع) در طبقات مختلف دسته‌بندی می‌شوند. یکی از رشته‌های مختلف که ایشان شاگردان زیادی را در این حوزه تربیت کردند کلام است که به معنای دفاع از حقایق شیعه است و در چهارچوب اصول و قواعد از مبانی شیعه دفاع می‌شود.

موسوی اضافه کرد: امام صادق(ع) شاگردان مطرح و زیادی داشتند از جمله آن‌ها هشام بن الملک است که فردی خلاق و نوآور و مبتکر بود و نقل شده که در یکی‌ از مناظراتی که با یکی از مراجعین داشتند به خوبی توانستند از اعتقادات و مفاهیم شیعی دفاع کنند و زمانی که امام از این کار مطلع شدند به هشام بن الملک گفتند چطور این کار را انجام دادی و بر مخالفین ما غالب شدید در حالیکه من هنوز چیزی به شما آموزش ندادم و ایشان به امام عرض کردند که من الهامی از سخنان شما گرفتم و همان را با ابتکار وخلاقیت خود انجام دادم.

وی خاطرنشان کرد: شاگردان تربیت یافته مکتب امام صادق(ع) افرادی خلاق و نوآور هستند و با توجه به قصه و روایاتی که نقل شده، می‌توان فهمید که شاگردان ایشان از علم و خلاقیت بالایی برخوردار بودند در حالیکه امروزه نظام درسی ما از بین برنده خلاقیت و نوآوری است.

این کارشناس مذهبی با توجه به اینکه امام شاگردان زیادی داشتند و تعداد آن‌ها مشخص نیست، بیان کرد: تعداد شاگردان امام جعفر صادق(ع) بالا بوده و کسی نمی‌تواند بگوید که این تعداد را سرشماری کرده است، هدف از این صحبت این است که امام از فرصتی که در اختیار داشته به درستی استفاده کرده و شاگردان زیاد و سرشناسی تربیت کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • افتتاح فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان
  • فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان افتتاح می‌شود
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند
  • روایت اسارت؛ از پیروزی اسرای ایرانی بر فرماندهان عراقی تا جرزنی بعثی‌ها