Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی در بازدید از مرکز جامع سلامت شهری فرمانفرماییان تهران، به مسئولیت سنگین حوزه بهداشت و سطح اول ارایه خدمات در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: بیماری کووید ۱۹ درمان خاصی ندارد و در حال حاضر واکسنی در دسترس نیست و بهترین کار پیشگیری است که با استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی، شستن دست‌ها و پرهیز از حضور در اجتماع می‌توانیم انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیسی در ادامه افزود: درصورتی‌که افراد در مراحل ابتدایی ابتلا شناسایی و مراقبت شوند، بار بیمارستان‌ ها بسیار کاهش می یابد. به همین دلیل مأموریت اصلی که بر عهده حوزه بهداشت قرار دارد این است که افراد را در سطح یک شناسایی و درمان کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: به همین دلیل مراکزی در سطح کشور به نام مراکز ۱۶ ساعته راه‌اندازی شد که در دوران همه گیری کووید ۱۹، مراحل مختلف غربالگری و در راستای مبارزه با این بیماری نقشی اساسی ایفا کردند.

وی به ارائه خدمات بسیار خوب در این مرکز اشاره کرد و گفت: همکاران در سطحی بالا، مسلط و دلسوزانه مطالب را به مردم آموزش داده و پیگیری می‌کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: پیش‌بینی می‌شود به دلیل رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و حساس شدن به مسائل بهداشتی، میزان بروز آنفلوآنزا نسبت به سال گذشته کاهش جدی داشته باشد.

رئیسی در پایان به تهیه واکسن آنفلوآنزا برای گروه آسیب‌پذیر مانند زنان باردار خبر داد و گفت: برای افراد آسیب‌پذیر واکسیناسیون طبق برنامه انجام خواهد شد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کووید ۱۹ کرونا فاصله گذاری ماسک غربالگری آنفلوآنزا واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۷۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ فرشیدی افزود: مراکز سراج در ۴۰ دانشگاه علوم پزشکی و ۲۵ استان کشور راه اندازی شده است. معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: به سمت درمان مشکلات اجتماعی پیش می‌رویم با مشارکت‌های مردمی، سعی کردیم که ارتباطجامعه با روانشناسان را تقویت کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت گفت: طی سال گذشته غربالگری سلامت روان با ۸ شاخص برای غربالگری اختلالات اضطرابی و خلقی اجرا شده و ۱۲ و ۶ دهم درصد باید تکمیل شود که تاکنون به ۸ و ۴ دهم درصد رسیده است. به گفته مسئولان بیمه سلامت ۶ خدمت از خدمات روانشناسی تحت پوشش بیمه‌های پایه قرار گرفته­ و این پوشش دهی در حال افزایش است. مصلحی از فعالیت سه هزار و ۳۰۰ روانشناس در شبکه بهداشت و درمان کشور خبر داد و گفت: خدمات سلامت روان به صورت رایگان در مراکز جامع خدمات سلامت در سراسر کشور ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه با اهمیت است
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • بهداشت و سلامت جایگاه ویژه‌ای در اسلام دارد
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران