Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون ۷۸۵ نفر از کادر درمان به کووید ۱۹ مبتلا و از این تعداد ۱۵۳ نفر بستری شدند، گفت : تعدادی از مدافعان سلامت استان نیز جان خود را در راه حفظ سلامت مردم از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در چند ماه گذشته و از ابتدای شیوع کرونا تاکنون مسئولان استان همکاری بسیار خوبی با دانشگاه داشتند، گفت : نیرو‌های سپاه، ارتش و نیروی انتظامی استان همواره در شرایط سخت و بحرانی اقدامات و خدمات قابل توجهی را انجام داده اند و در بحران کرونا نیز در حفظ سلامت شهروندان همراهی بسیار شایسته‌ای داشتند.

او افزود: در دوران دفاع مقدس مدافعان سلامت با تمام توان و داوطلبانه در کنار رزمندگان عزیز بودند و تقدیم ۱۷ شهید از کادر بهداشتی درمانی استان در زمان جنگ تحمیلی در استان گویای این امر است.

او افزود: همواره در شرایط سخت همچون زلزله و سیل اولین گروه‌ها نیرو‌های سپاه و ارتش بودند که به همراهی مردم آمدند و در هنگام شیوع کرونا نیز این نیرو‌ها به عنوان پشتوانه مدافعان سلامت خدمات ارزنده‌ای در مقابله با ویروس منحوس کرونا داشتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: در زمان شیوع کرونا تمام همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی از اعضای هیات علمی گرفته تا پزشکان وپرستاران تلاش صادقانه‌ای در کنترل بیماری و حفاظت از جان مردم داشتند و دراین مدت با ایثار و از خودگذشتگی بسیجی وار به مردم خدمت کردند.

مرادی افزود: در این مدت محققان دانشگاهی کار‌های خوبی انجام دادند و با تلاش محققان و کارآفرینان حوزه سلامت، استان در تولید ماسک از استان‌های اول کشور بود.

او گفت: در این روز‌های سخت در دانشگاه هیچ‌گاه تنها نبودیم و به عنوان نمونه در بحث غربالگری نیز ۱۶ هزار بسیجی استان همکاری بسیار خوبی با دانشگاه داشتند.

او ادامه داد: بیمارستان‌های امام حسین (ع)، نیروی انتظامی و ارتش در پذیرش بیماران مبتلا به کووید در شرایط بحرانی کمک‌های شایانی داشتند.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی دستورالعمل های بهداشتی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۸۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران

«شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از داروهای خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی بویژه در سه ماه نخست می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آن ها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولاً زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

منبع: آنا

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • اتیسم؛ حرکت به سوی شکوفایی
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید